Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
След един тееежък съботен купон и съответно "лазене" и ядене в недела - +1,5 кг. вчера сутринта. Но неделята пих вода като продънена каца, нагъвах кисели краставици направо от буркана, айрян със сол, но най-големият срам са три пакета зрънчо!!! Такова не бях яла от някой минал живот. Какво ми стана в магазина не знам!
Това всичкото, защото нали ви се похвалих, че съм застопорила килата GrinningSunglasses
Вчера - 4-5 варени яйца, една филийка бонус с домашен пастет и една бира, което изцяло елиминира щетите.
Днес - закуска и обяд по 2 яйца с малко масло. Довечера имам тренировка и след нея пак ще хапна 2 яйца.
Никога не се навивам точно колко дни ще правя нещо, защото се провалям за час.

Дези, страховита е тази Ерин! Полезни идеи видях. Мерси за линка.
Имаме си бедра, но предпочитам тях пред трупане в горната част. Най-непоносимо ми беше да си гледам корема и ръчищата, когато бях дебела.

# 646
кое да не й се получава  Rolling Eyes
топ си е Сиската, аз да бях такъв не-топ  Mr. Green
В собствените си очи тя не се "вижда" като в топ-форма, това е проблема....
А ние тук, неведнъж сме й казвали, че е повече от прекрасна, и като визия, и като кг, и като излъчване.
А неприемането кара човек да се напряга още, и още, и още, а това понякога пречи на постигането на целите, вместо да помага.
Понякога действа добре човек да "спре", да се "отдалечи" малко от проблема/целта, да поеме въздух (чисто психологически) , а после, ако още му се струва, че целта не е постигната, да се огледа за ново решение.
Дори често, "отдалечавайки" се от проблема, изведнъж ти "проблясва" новото решение.

# 647
  • София
Сиси, супер си. Поздравления и за кучето. Излезе ми във фб и гледам, ех каква красива жена, после се сетих, че това си ти!

На мен спортът ми се отразява също много добре. Вчера ме болеше глава, отидох на тренировка, мина ми и се върнах с много настроение.

# 648
Аз също смятам че Сиска изглежда много добре.И също мисля чв мъжа и може би е много взискателен,тя го е споделяла.Моя също е такъв и знам какво е,казва ми да спра да ям ,иска да изглеждам добре,да съм нагласена и т.н.,аз същи обичам да изглеждам добре,но това че той ми дудне също ме напряга и товари допълнително.
Ноо важно е ние да се харесваме и обичаме.Душевния мир е много важен.
На мен много ми липсва лекотата и детското излъчване на слабото тяло,затова искам да отслабна,не се харесвам едра,искам да си нося къси панталонки ,готини скъсани дънки и тениски нищо че съм на 40:)

# 649
  • Мадрид / София
Мен пък ми казват да не слабея повече. Иди ги разбери. Добре, че знам защо го правя и не се влияя толкова от друго мнение. То не че съм на път да изчезна 61,5кг за 161см ръст си е в нормата. Е, вече не е като да си на 20-30г ама нейсе.

# 650
  • София
Мен и на 71 кг(при ръст 160 см) ми казваха супер си си, не отслабвай. А аз се чувствах ужасно, защото това бяха рязко качени 10 кг от стрес, тялото ми страдаше, но само слушах, стига си гладувала, ще се разболееш, то пък понеже другото не е сериозно разболяване.

Човек си знае за него си, но сега се чувствам супер, а само 5 кг съм свалила, представям си след още 10 кг как ще скачам като козичка. Grinning

# 651
И аз така, дебела станах, защото всякак ме харесват

# 652
  • София, Лагера
И мен ме харесват всякак, (вероятно защото като качвам и предимно на бюст Stuck Out Tongue) , на аз на това хоро не се ловя.
В пубертета сестра ми живееше в чужбина при баща ми 1 година, а той човекът е философ и е на максимата: "Който те харесва, трябва да те харесва като човек"... та като си дойде сестра ми в България за ваканцията и беше станала 70 кг. Никога няма да забравя реакцията на майка ми: сестра ми звънна, тя отвори вратата, видя я , прегърна я и просто се разрида. Безмълвно. Не заплака тихо, а започна да се дави направо. Беше много шокиращо и за трите ни. Та резултата беше, че сестра ми свали 18 кг за 2-3 месеца. И си остана с нормална фигура, та до ден днешен, до след 2 деца.

Аз да измрънкам: След 10 дена на сироп и свалени 3,2 кг, днес съм втори ден на захранване и съм качила 800 грама. Вчера си позволих 3 резенчета пастърма и парче моцарела (иначе цял дена на сок). Може ли, по дяволите, от това да кача близо кило???!!!

# 653
  • София
Ноеми, яла си солено и си върнала вода. За 10 дни с нищо не се свалят 3 кг. мазнини.

# 654
Ноеми, яла си солено и си върнала вода. За 10 дни с нищо не се свалят 3 кг. мазнини.
Точно.
За 10-на дена глад тялото изхвърля основно вода.Повече от 100-150 гр мазнини на ден не се топят, освен ако човек не е 200-300 кг.
Сега, като започнеш да се храниш, предполагам кг ще се върнат....

# 655
Здравейте момичета, след Великден съм замислила да вляза в режим, обмислям да е безвъглехидратен. Неусетно качих 6 килограма в последната година, като последните 2-3 са от последният месец и половина , точно след абразиото , което ми правиха. Имам проблем със щитовидната и чинно си пия всяка сутрин еутирокса, знам, че глутенът не се харесва на жлезата, затова съм решила този режим, а и някак не ми е стряскащ, защото чуя ли "диета" и всеки ден определени неща по час - не е за мен, провалям се.
Преди спортувах и ходех на фитнес, но не бях особено сериозна, сега обмислям да бягам, тъй като района, в който живея предлазполага, а пък фитнес нямам наблизо.
Обмислям и да си пусна хормони,  защото напълняването ми е предимно в паласките и коремната област.  Но чакам и първи цикъл и съм объркана. Другото, което е Март месец преди интервенцията ми пускаха изследвания и Глюкозата ми беше 5.56, при максимална 6.10, което ми се стори много.

Надявам се да ме приемете, обменяме , споделяме опит , а и да се забавляваме или пък утешаваме Simple Smile

Да попитам какво означава , че правите "фаст" ?

# 656
Здравейте !
отчитам се тази седмица с 500 гр надолу,дори не очаквах ,тъй като съм в цикъл .Момичета ,как се храните по празниците ? Режимите все съм ги правила ,когато няма никакви празници,обаче сега ..,едва ли ще мина без парче козунак.

# 657
Последните десетина дни всяка сутрин закусвам 5 натурални фурми / от онези в кутиите / с 5-6 ореха. Държат ме сита до 12 часа.
После имам обяд като всеки път / готвено със салата / и вечеря до 18-19 най-късно / пак готвено или скара, със салата /. Без тесто, захар 2 пъти седмично.
И постоянно движение - 80-81-82- 80...и не мога да падна под 80, както преди.
Вярно, вече съм не на една, а на две таблетки медрол и отслабването е по-трудно, ама...
В съчетание със стреса по приключване на една работа и в търсене на друга...май тялото си слага граници под формата на обвивки.
Явно греша някъде, започнах да губя посока.
Някакви идейки?! Насоки?! Шамарки?! Simple Smile
Всичко приемам!

# 658
Demirche, махни фурмите и захарта 2х седмично. Много захар е това.

Готвеното какво е?

Аз днес съм безвъглехидратна, както и вчера. Добре ми е, засега.

# 659
Demirche, махни фурмите и захарта 2х седмично. Много захар е това.

Готвеното какво е?

Аз днес съм безвъглехидратна, както и вчера. Добре ми е, засега.
Благодаря, Дези, сякаш с тази добавка на фурми, макар и полезни, превишавам нормата.
Нормални готвени храни - с месо, картофи, ориз, зеле и т.н. Знам, че ще ме посъветваш да премахна картофите и ориза. Simple Smile Но не ям хляб и не мога да се заситя само с месо и салата. Това е!
Захарта 2 пъти седмично ако махна, не след дълго ще тръгна през просото, както преди. Така укротявам ламята в мен за сладко.

Общи условия

Активация на акаунт