Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Христос Воскресе!

И аз съм на тридневни яйца от днес, но не е ВМ-НВХ фаст моето. Ще ям и зелении, и 1 ябълка на ден (30гр вгх). Няма да добавям мазнина, в жълтъците има достатъчно.

Много съм далеч от 48кг и аз, но дойде времето пак да опитам.
Ще стане с 36 часови фастове, започвам от другата седмица от вторник-сряда. Така излиза най-добре, защото 8.05. е държавен празник.
Ще направя и две интензивни йога седмици, това ще помогне.
Планът е готов.
Три пъти падам на 49кг в рамките на 1 година, и не мога да ги задържа....Уж разбрах къде греша, да видим.
Апетитът ми е огромен, а съм дребна.

# 676
  • Мадрид / София
Христос воскресе!
Днес козунак и яйца сутринта. Килограмите в застой. Нищо интересно за сега.

# 677
  • Велико Търново
Добро утро! Не мога да не споделя за пореден път, че доктора Папе е велик! След вчерашната храна имам 600 грама минус/знам, че има хора, които не отдават значение на някакви си жалки грамове/.
От другият петък по Папе. Измислил го е човека, ама аз твърда глава.
Желая ви хубав ден, аз отивам на зала Heart Eyes

# 678
  • тук и там
Сиска, разгледах го режима- лесен изглежда.Само д-р Папе и Зоната не съм правила.Освен да пробвам -като започна със д-р Папе.

# 679
  • Велико Търново
Сиска, разгледах го режима- лесен изглежда.Само д-р Папе и Зоната не съм правила.Освен да пробвам -като започна със д-р Папе.

И двата съм ги пробвала, но както се знае, че аз не съм сериозна. Папе е много логичен режим, има от всичко, но часовите интервали играят голяма роля.

# 680
  • тук и там
Какво закусваш ,Сиска? Обяда и вечерята са ми горе-долу ясни,ама за закуска не знам какво да измисля..
Ти ако не си сериозна,за себе си не знам какво да кажа..

# 681
Добро утро, момичета.
Христос Воскресе!

Аз тотално омазах положението с един уууникален козунак и малко торта Joy Днес ще е разтоварващ ден - на вода.
И да похваля половинката - свалил е 8кг. за месец и нещо-два без диета. Спря само хляба и сладкото. Вчера имаше рожден ден и хапна две хапки торта - цяла вечер му беше лошо после. Тотално е решил да не близва подобно нещо вече Joy И котката заслабна с новата храна. Другата пък си е слаба по принцип, дори и след кастрацията преди време.
Само аз съм несериозна! Ама все една издънка трябва да има, нали ... Grinning
Нямам плюсове, което е важно. Вече ходя почти нормално, та скоро спирам с предвижването с таксита и съм сигурна, че нещата ще потръгнат Simple Smile

# 682

И двата съм ги пробвала, но както се знае, че аз не съм сериозна. Папе е много логичен режим, има от всичко, но часовите интервали играят голяма роля.
Интервала беше първото с което свикнах, съдържанието на чинията (за да издържа 5 часа) уточнявах в движение. Закусвам ядков "хляб" с тахан или нещо като сурови "бонбони" (млени орехи/бадеми,какао,канела,малко фурми или стафиди за слепване).
В началото интервала ми беше малко по-малко от 5 часа. Сега спокойно съм на 6-7 часа и ако не съм гладна не вечерям.
Много ми помагаше и парченцето черен шоколад с кафето на обяд. Сега рядко го търся.

# 683
  • Мадрид / София
Може ли линк към режима на Папе?

# 684
Много съм гладна, ще преместя фаста за утре на работа, ние сме при свеки, ще идва братовчедката и започва втора фаза с готвенето
Засега пия кафе, за обяд ще ям агнешко или петле със зелена салата. Вечерята ще я пропускам, снощи пак така.

ето го Папе
https://m.bg-mamma.com/?topic=703042

# 685
Честит Великден с малко закъснение, момичета! Да бъдем здрави!
През почивните дни прочетох всичките си мнения в темата, от април 2017 година до последното.
Това е един уникален дневник за мен, припомних си хубавите и лоши моменти, радостите от постигнатото и споделеното разочарование, когато нещо не върви.
И имам две новини - една хубава и една лоша Simple Smile
Започвам с хубавата - бях споделила, че ме принудиха да напусна работа и последният месец бях с предизвестие. Днес беше последният ми работен ден / до обед /, а следобед подписах трудов договор в новата ми работа. Втори май ще е първият ми работен ден, вярвам, че ще съм по-доволна.
И лошата - последният месец бях, а и все още съм, топка от нерви. Това винаги се отразява на храненето и килограмите. Днес съм 83 кг / от 80 в средата на април /. Ужасена съм как бързо се качват кг. А мислех, че това е зад гърба ми, но съм се лъгала. Апетитът ми е на макс, дори сладките дни са с повече от 50 гр. шоколад. Мотивацията и вярата ми бяха изчезнали, докато не се зачетох в публикациите ми тук, кризите ми през времето. И ми олекна. Ще се справя отново! Продължавам с нови сили.
Благодаря, че ви има:hibiscus:

# 686
Успех, Демирче Hug

# 687
Много, много благодаря, Беки!
Каквото и да излезе, за мен е от особено значение в момента да работя. Но имам добро предчувствие Simple Smile

Хубав да е денят ни, момичета Heartpulse

# 688
първомайски отчет
1.5кг трайно свалени за април
бях сигурна, че ще съм 60 днес, ама и на толкова съм доволна

# 689

demirche успех. Пробваш ли д абориш глада с пиене на много вода?

Общи условия

Активация на акаунт