Тайланд 2019, 2020, 2021

• 26 232
  • 347
  •   1
Отговори
# 165
Много ви благодаря,момичета,изключително полезна информация.Колебая се за нощувкав Байок или Новотел Силом. До утре ще реша финално и ще потвърдя резервацията. На 20.10 заминаваме за Пукет и силно се моля да иваму поне 3 бездъждовни дни,за да си направим ексурзия до островите.

Toчно да кажеш как е края на октомври на островите... Ние сме били декември и беше без един ден дъжд, но сега планувам 2020 отново да отидем, но по-рано извън туристическия сезон...
Весело изкарване!

# 166
Някой бил съвсем скоро с последно инфо за визите ?

# 167
Здравейте, може ли да ми предложите агенция, с която сте пътували до Тайланд, нямам време да организирам пътуването сама.
Ако може и хотел, който сте ползвали също.
Целта е плаж, ще съм с 2 деца.
Повечето цени са на база нощувка и закуска, предполагам изхранването не е проблем по принцип и цените са ОК?
Гледам о-в Пукет, защото предложенията са основно за него, но други идеи също са добре дошли, стига трансферът от летището да не отнема много време.
Ако питам прекалено тривиални неща, ще съм благодарна и на бележка, както се вижда, не съм особено ориентирана.Smile, но съм решена да го направя:)

# 168
Ние бяхме с тази агенция https://luxitour.com/page/kontakti-3-2.html .Препоръчвам.Избрахме този хотел The Old Phuket - Karon Beach Resort.Също и от хотела бяхме доволни.

# 169
Ние сме били на Краби с посейдон, в центара гранд резорт

# 170
Здравейте, в момента съм в Пукет и искам да взема плодове за България. Знаете ли дали мога да взема в ръчния багаж или в чекирания? Някой носил ли е?

# 171
Да, ние носихме. Единият ни ръчен багаж беше само с плодове. Не сме имали никакви проблеми.

# 172
Няма проблем да вземеме, само дуриана е забранен. Имаше на летището хора дори с цели кошници с плодове. Чак ме хвана яд като ги видях, защото смятахме, че е забранено пренасянето им и бях скрила с багажа само няколко.

# 173
И ние носихме плодове в ръчния багаж. Потвърждавам- никакъв проблем.

# 174
Само дуриана е забранен.

# 175
Много благодаря!

# 176
Догодина ще посетя Тайланд, ще съм благодарен на препръка за хотел в Патая.
Благодаря предварително.

# 177
Здравейте!
И ние мислим за 07.01.2020 г. да пътуваме за Пукет 7 нощ.,после Краби 7 нощ. и Ко Ланта останалите 15 нощ.Ще пътуваме с Катарците,защото сме доволни.
Визата си я вадим от София с Еконт.Става за 3 дни.
Ако има други желаещи ,може да ни пишат.

# 178
  • Бургас
Здравейте, на 08.11.19г. тръгваме с круиз, първо през Европа и след това в Индия, Тайланд, Малайзия и т.н. Извадих индийска виза, но ме притеснява тайландската....Имаме две влизания в Тайланд, с напускане на териториални води. Имам два въпроса към тези, които са били там.
1. Мога ли да тръгна само с паспорт и там да ми сложат виза при пристигане.
2. Първото ми влизане е на о-в Пукет, на пристанището има ли пункт за Виза при пристигане (VOA) или ще ми трябва от посолството тук?

# 179
Здравейте!
Купихме си билети за Пукет, но сега решихме, че искаме са спим на Пи пи. Знаете ли как да стигнем от летището до пристанището на Пукет за да си хванем фери до Пи пи. Дали има чести фериботи и колко струват. Предварително благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт