Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

• 44 691
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Може би в схемата е писано за пресните плодове, с които е добре да се изчака.В пюретата са обработени по някакъв начин

# 631
Здравейте. Пак имам едно въпросче. Когато се въвежда месо в менюто на бебето, как се въвежда нов зеленчук? 

# 632
Здравейте мами,
Може ли да ми кажете дали правите попарата с чешмяна вода или бутилирана. От какъв материал е съдът, в който варите водата? Благодаря ви.

# 633
Варя чешмяна вода в ел.кана, а от бутилка също варя в канче за кафе на котлона..ама какъв материал е 🤔 незалепващо покритие, което съм търкала с телче и е паднало

# 634
На каква възраст започнахте да давате месо всеки ден?

# 635
Когато я записах на кухня 8 м.

# 636
Когато я записах на кухня 8 м.

А жълтък кога? Или вече не е нужно да се спазва това за редуването? На 10 месеца е.

# 637
  • Лайпциг / Перник / София
Аз редувам. Един ден с месо, един ден с жълтък. Общо взето през ден яде по 1 жълтък (случва се понякога да забравя да сваря).

# 638
Здравейте. Извинявам се ако са ми малко тъпички въпросите. При захранвани с месо през ден ли се дава? Като започва захранване с месо, как се вкарва нов зеленчук? Или по добрия вариант да я захраня с месо и на следващата седмица да вкарвам нов зеленчук?

# 639
Или по добрия вариант да я захраня с месо и на следващата седмица да вкарвам нов зеленчук?
Мисля че това е по-добрият вариант да захраните с месо и следващата седмица нов зеленчук Simple Smile

# 640
Здравейте. Извинявам се ако са ми малко тъпички въпросите. При захранвани с месо през ден ли се дава? Като започва захранване с месо, как се вкарва нов зеленчук? Или по добрия вариант да я захраня с месо и на следващата седмица да вкарвам нов зеленчук?

Месото се въвежда, като всяка нова храна, тоест три дена подред, като увеличаваш постепенно количеството до 20 гр. След това започваш да даваш през ден.

# 641

Месото се въвежда, като всяка нова храна, тоест три дена подред, като увеличаваш постепенно количеството до 20 гр. След това започваш да даваш през ден.
Да попитам, след месото може ли жълтъка да почне да се вкарва?

# 642
Момичета, какво количество месо се дава в осмия месец?
Надя, ние въведохме жълтъка преди месото

# 643
  • Плевен
Може жълтък. Общо взето вие решавате кое след кое. Просто внимавате за по силните алергени.
След навършване на 8 месеца место е 40 грама.

# 644
Месото в кой месец се въвежда при захранване на 5 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт