Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

  • 44 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
  • Мнения: 1 222
За жълтъка схеми бол. Може и след 6, след 8, след 10 месец

# 211
  • Мнения: 595
Като 2x 3x се разбира пъти в седмицата?

# 212
  • Плевен
  • Мнения: 1 222
Като 2x 3x се разбира пъти в седмицата?
Да в седмицата.

# 213
  • Мнения: 4 660
Правят ли бебетата ви 5 часови паузи между храненията. Тази сутрин закуси в 7:30 сега е 12:30 все още спи. Знам че не се буди бебе за храна, но все пак.
ПС заспа в 10 и нещо.

# 214
  • Мнения: 321
Ако спи ще яде като се събуди, моята не прави паузи от 5ч освен нощем когато спи по 8-9 часа, но всяко дете има различен метаболизъм, бебка на 7+ папа още през 3 часа...

# 215
  • Мнения: 1 608
Здравейте, имам въпрос за елдата. След като е сварена измивате ли я под течаща вода, или сменяте ли и първата вода след като заври? Нещо не правя както трябва, защото винаги остава един горчив послевкус.
Рових в стари теми и навсякъде споменават за неприятен мирис и специфичен вкус. Аз не долавям такива, мириса и вкуса да хубави в момента на ядене, но след известно време се появява тази горчивина. Зърната са зеленкаво-кафеви в пакета, ако това има значение.

# 216
  • Мнения: 204
Дъщеря ми и през нощта не прави петчасова пауза, какво пък да говорим за през деня. Но, да, децата са различни. Елда аз самата не съм яла, но трябва да опитам, стана доста модерна напоследък. И за батата научих оттук, а сега го обожавам. 😂

# 217
  • Мнения: 4 660
Като си помисля вчера легна 21 като изпи малко АМ, та закуси чак в 7 и нещо. Около 10 часа не е яла, но изяде супата от кухнята + някой друг сужук+бисквитка+АМ 😅.Вечер като се прибере ММ двамата си хапват заедно ,та вечерята трае от 19 до 20 часа.😋

# 218
  • Мнения: 5 156
За елдата съм чела, че е добре да се запече на сух тиган преди да се вари. На мен никак не ми харесва, но може би със запичането има малко по-приемлив вкус.

# 219
  • Мнения: 2 374
Елдата я измивам и накисвам от предишната вечер,като я похлупвам. На сутринта отцеждам и варя 10-15 минути Simple Smile

# 220
  • Мнения: 1 608
Étoile и аз така направих, само не съм я похлупвала. А в студена или топла вода се кисне?

Ваня, това за печенето не съм го чела. Може и просто вкуса да е такъв, в такъв случай и на мен не ми допада.

# 221
  • Мнения: 5 156
То за печенето не беше конкретно за бебета, а просто начин на приготвяне, по който става уж по-добре. Вкуса си е гаден, на изгоряло... Аз някак успявам да я преглътна ако сложа много захар.

# 222
  • Мнения: 1 608
Не съм усещала да е на изгоряло, по - скоро ми мирише на сварен боб и вкуса ми наподобява боб. Но тази горчивина ме дразни. Ще пробвам да накисна с топла вода, ще сменя първата като заври, ще изплакна сварената веднага след като я прецедя и ще видя какво ще стане.

# 223
  • Мнения: 2 374
В студена и ги похлупвам,защото така бях чела

# 224
  • Мнения: 18 446
Имам уред за готвене на пара на Филипс 4 в 1. Много съм доволна и не го заменям. Все още го ползвам, въпреки че отдавна дъвче големи парчета.
Още повече в периодът, в който се хранеше по час през 2 часа на гърда, а той продължи до късно при нас, слагам и забравям. Притеснявах се да не подпаля къщата ако ги забравя във фурната/котлона.

Общи условия

Активация на акаунт