Къдрокоси красавици - 3

• 57 843
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Прегледах сайта, но при мен на телефона продължават да излизат празни страници на някои от продуктите. От компютър ги виждам. Миналата година ми бяха интересни Девакърл, но срещнах доста коментари, че след употребата им, косата започва много да пада. А и ми идват твърде скъпи, честно казано. 80 лв за крем за къдрици от 150 мл, без да знам какъв ще е ефекта... А и какъв тооолкова може да е този ефект, няма да ми смени косата все пак! Постигам добър ефект и с крема на Балеа от 6 лв. На Shea Moisture имам шампоана и балсама без измиване с ямайското рициново масло - ами нищо кой знае какво не са и двете като ефект. Общо 100 лв за два продукта, от които видим ефект няма, даже балсама ми прави доста голям фриз. Гела на Еко може да пробвам в някакъв момент, но съм забелязала, че косата ми не обича гелове, най-добре ми е с крем... Набелязах си няколко продукта на Канту и като ми свърши крема на Маракеш, може би ще поръчам нещо. Между другото - доволна съм от крема на Маракеш за къдрици - оформя, косата стои мека и не се усеща никакъв продукт по нея, дори след рефреш слагам още малко крем. Мирише малко тежко на сладки подправки, но на мен ми харесва. Поддържа доста добър обем, без да има много фриз.

# 631
И мен това ме спира да поръчам Девата,не са много евтини,а изобщо не съм сигурна че вършат някаква работа.Spiritlight потвърди ми тезата,че тея кърлигърл щуротии не са много ок.Моята освен че е къдрава е и изрусена и ми трябват по-хард продукти.Следвам една мацка в Инстаграм,която следва къдравелския метод,но самата тя признава,че ползва и продукти със силикони,сулфати и т.н.Такива коси не се поддържат с натурални продукти,кой каквото ще да разправя.

П.П. Тъкмно се наострих за Маракеш-а след това ревю,и накрая " без да има много фриз" а сега де Grinning

# 632
Еее, няма как да кажа, че няма никакъв фриз, но не е като облак около главата, поне на моята коса изглежда по-скоро като обем, отколкото като фриз. А всъщност аз съвсем никакъв фриз нямам само от гела от ленено семе, но пък е за сметка на обема. С Маракеша имам и къдрици, и обем. Сега, не мога да кажа, че е нещо кой знае колко уникално, но истината е, че бих повторила покупката.

# 633
С това падане на косата от Девакърл, ме отказахте и мен 😀
На мен Shea moisture не ми допадат. Четири продукта съм ползвала, нито един не ми харесва и зачерквам марката. На мен фаворит ми е марката Кинки-кърли и гелът от ленено семе. При него косата е перфектна първите два дни обаче, след това няма оправия - става заплетена, фризи и безформена. Едвам я сресвам при измиване.
Не мисля да рискувам с нови продукти повече, хеле пък с маски и кремове по 80 лв. Абсурд.

# 634
И аз бях така в началото съв ШИА  докато си намеря точният продукт . Бях на пробра грешка .НО сега вече не е така (поне при мен)  Не бях пробвала кокосовата серия до сега  , но вече 2 пъти съм я ползвала на мен ми е окей . Девата е  хубава, но да цената е по скъпичка като цяло , не съм гледала колко е тук . Ползвала съм и Кънки Кърл , да хубави са , там от 3 тия опит си нацелих продукта ,но си заслужаваше  Grinning  Бяха ми подарили Маракеш не е за мен   , както и Aphogee серията за къдрави коси , все едно не съм си слагала нищо на косата , заплиташе се  . От Шеа Low серията ми идва доста слаба . От Канту никога не съм имала оплаквания (поне за сега ) Simple Smile 

# 635
Hа Девата  не ми харесва единствено цената. Ползвам от почти година няколко техни неща и сьм много довална, има и по евтини продукти, които вьршат сьщата работа. Канту ми идват тежки, единствно спрея за рефреш ми харесва, но няма да го подновя, като ми свьрши

# 636
И на мен не ми харесват Shea moisture шампон и балсам с рициново масло.
Не мога да среша косата, намазана с балсама, такова заплитане става. Дори гладката и  права коса на детето ми стои изпръхнала и трудно се реши суха.
Ползвам само лийв ин балсама без отмиване.

# 637
Kostadinova  Aphogee продиктите са много силни протеини,дори и тези за къдрава коса. Нормално е косата да е суха и заплетена,трябва да редуваш с хидратация, иначе ще ти се натрушат къдриците.
Обаче пък за много изтощени коси са топ продукти

# 638
Kostadinova  Aphogee продиктите са много силни протеини,дори и тези за къдрава коса. Нормално е косата да е суха и заплетена,трябва да редуваш с хидратация, иначе ще ти се натрушат къдриците.
Обаче пък за много изтощени коси са топ продукти

Просто не са за мен явно Aphogee и Маракеш , за някой друг може да са окей .  Шиа  серията Almond и Argan  също не са за мен .
Ползвала съм много марки за къдрави коси ( не мога да се сетя колко точно), обръженитето ми беше такова , къдраво Grinning
Curls също е  много добра марка,  най вече серията с черен хайвер , но тук не я намирам никъде .
Шиа я ползвам от почти 7 години и не мисля да я спирам , редувам я винаги с нещо друго .
Както казах , най важно е да намерим точният продукт за нас ,защото ние сме по специфични,  на всеки различно му действа  Simple Smile Бившите ми колеги  които бяха чернокожи казваха че Девата е за нас белите  Grinning

# 639
Това ми сподели и консултантът в магазина. От клиенти афроамериканци - дева кърл не са за тях. Аз съм от белите с афро коси, но за мен също не са, след месеци ползване.

# 640
Простете невежеството ми, но какво имате предвид под "фриз"?

# 641
Косата не стои пригладена а къдриците не са оформени,косата е бухнала особено къдравата,аз обичам да казвам "става като храст"

# 642
Афоджи кърл дифайнър го имам под ръка за случаите,в които друго не действа,а трябва да се сплета кошницата.
Също е икономичен на ползване и цена.Не е задължително да мия коса на следващ ден,както след лак и пяна,спокойно си откарва седмица с освежаване.
Изгледах клипчетата за рифрешване,ами то всеки ден по една опаковка  продукт мажат тези девойки.То верно ги рекламират,но на мен не ми е приятно усещането от шепи мазила всеки ден,мръсно ми е.
Като говорим за скъпи продукти,бях изръсила голяма цифра за Филип Кингсли.Първите 2-3 измивания,ефект "бре",чиста до скърцане коса,мека,къдриците леко отпуснати,но оформени.Викам си "скъпото си е скъпо".Греда.След няколко измивания ефектът се изгуби, стана като най-обикновен шампоан.С почивки и зор го изхабих,но повече такива пари няма да хабя.За мен не си струва.
Та да ви попитам добър продукт за хидратиране да сте ползвали напоследък?

# 643
Продуктите трябва да се редуват за да имат ефект, дори и да са балансирани.

За хидратиране сьм много доволна  от това https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-balsam-matrix-bio-hydra … matrix&page=2

# 644
LilaC от няколко дни ползвам хидратора на Joico. Просто супер продукт. Сутрин и вечер пръскам,сухата ми коса се чувства перфектно. Преди освежавах сутрин с пулверизатор с вода и етерични масла,но откакто купих този хидратор зарязах водата. Сега съм се затрупала с всякаква козметика,но по натам ще поръчам цялата серия(синята).
Блу е права,редувай протеин с хидратация и ще видиш разликата.

Общи условия

Активация на акаунт