Къдрокоси красавици - 3

• 57 871
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
И аз пробвах тази техника, но с Денман-а къдриците ми стават двойно по-къси. Използвам я сямо за разнасяне на продукт, иначе твърде много ми се навива косата, а аз не търся такъв ефект.

# 616
За Денман четките: моята не я използвах докато не пробвах техниката от това клипче https://www.youtube.com/watch?v=iLugymuw8H0. Ефектът е същия; с мои продукти, не тези от клипа, но и косата ми е доста по-къдрава от на девойката.

Това е за права коса, която ти се иска да е къдрава.... Тук се предполага, че сме с поне със силно чупливи коси. Аз съм очарована от пяната на Cien за къдрави коси. Мия, суша и мачкам. Къдриците ми са меки, усещане за чиста коса а ненаклепана до безобразие за да не мяса на гнездо... Взех я ей така...беше 2.50 лв и нямаше какво да губя Wink Ами с нея съм и ми харесва много повече от тафт  ,нивея....

# 617
Това е за права коса, която ти се иска да е къдрава.... Тук се предполага, че сме с поне със силно чупливи коси. Аз съм очарована от пяната на Cien за къдрави коси.

В никакьв случай не и е права косата, напротив.

На мен с четката не ми се получава, може и да не я ползвам правилно, но ми прави косата на ситни кьдрици и не ми харесва

# 618
Това е за права коса, която ти се иска да е къдрава.... Тук се предполага, че сме с поне със силно чупливи коси. Аз съм очарована от пяната на Cien за къдрави коси.

В никакьв случай не и е права косата, напротив.

На мен с четката не ми се получава, може и да не я ползвам правилно, но ми прави косата на ситни кьдрици и не ми харесва

Аз от клипчето направих този извод. Ами на мадамата в него не й е къдрава косата, и чуплива не е.

# 619
Чуплива й е косата. Следва кърли гърл метода, вижте й видеата по-назад.

# 620
Зачетох се снощи в тази тема и в резултат на това днес си купих Храна за коса папая на Гарние. Ще пробвам утре, дано ми хареса.
Напоследък горния слой на косата ми е почти изправен, а отдолу е къдрава. Незнам дали се дължи на това, че я връзвам на опашка високо горе или на хормонални промени. Наистина незнам, но ме дразни много, защото не мога да се справя с това да я начупя, без да губя обем.
Как се справяте с това?
Предстои ми коледно парти и съм в чуденка какво да я правя.

# 621
Храната за коса не ми се отрази добре,изправя ми косата.Затова пък дъщеря ми,с естествено права коса,я ползва и е много доволна.
Кремчето Балея,оранжевото,върши работа.Но трябва да се сложи по-голямо количество.Първият път реших да го карам съвсем икономично и не стана добре,но втория наклепах обилно и резултатът беше хубав.
Отново косата ми стана на разплетена кошница,зимата,шапките,климатикът не й се отразяват хич добреТрябваше да я освежа преди отоплителния сезон,като я подкъся,а аз бях в настроение за дълга коса,която почти цял ден нося на кок, и това допълнително я изправи и обезформи.Ще я подкъся след празниците,тъкмо да живне.
И съм планирала да пробвам прословутия ленен гел,дано подейства както при вас.

# 622
Ох, дано на мен ми подейства храната за коса, иначе ще остане поредната несполучлива покупка!
Ползвала съм един спрей на Балеа, оранжев, но никак не ми допадна. Определено няма да го повторя, но явно кремът е друго нещо. Така ли е?

# 623
Е, кремът определено е крем, то така си и пише на опаковката. Спрей не съм ползвала, не знам.

# 624
Моята голяма дъщеря е безкрайно доволна от храната с алое, а на мен тя ми въздейства по-скоро никак, даже с обратен знак. Тя като малка имаше пружинки, които се опитва да върне и постига интересни вълни Simple Smile
На нея оставих да доизползва спрейчето на ив роше, за което попитах тук неотдавна, а аз открих perfect curl(спрей) на Dessata.
Отделно искам да споделя прекрасни впечатления от шампоана и балсама за плътна къдрава коса с кокос на Shea moisture.

# 625
Спрей на Dessata, така ли? Аз много обмислях крема за къдрици, но не се реших... Какъв ефект постигаш със спрея?

# 626
Anra ако косата ти е много изтощена,маската няма да ти помогне.Но можеш да я подобриш с масла,към количеството маска което ползваш,добави 1-2ч.л. масла,каквито имаш,но без кокосово масло,най-добре зехтин,него със сигурност го имаш.Омазваш обилно на суха коса,слагаш шапка за баня и завиваш с кърпа,стоиш минимум 2 часа.Ако загрееш допълнително със сешоар,още по-добре.Можеш да направиш измиване само с маската,без да ползваш шампоан,но тествай когато си в къщи,ако косата ти се омазнява много,да не стане още по-мазна.Аз съм го тествала и работи,но моята коса е с нормален корен и сухи дължини

# 627
Спрей на Dessata, така ли? Аз много обмислях крема за къдрици, но не се реших... Какъв ефект постигаш със спрея?

Спрей-серум, да. Не ми отнема от дължината, което за мен е може би най-важно, освежавам всеки ден.

# 628
Anra ако косата ти е много изтощена,маската няма да ти помогне.Но можеш да я подобриш с масла,към количеството маска което ползваш,добави 1-2ч.л. масла,каквито имаш,но без кокосово масло,най-добре зехтин,него със сигурност го имаш.Омазваш обилно на суха коса,слагаш шапка за баня и завиваш с кърпа,стоиш минимум 2 часа.Ако загрееш допълнително със сешоар,още по-добре.Можеш да направиш измиване само с маската,без да ползваш шампоан,но тествай когато си в къщи,ако косата ти се омазнява много,да не стане още по-мазна.Аз съм го тествала и работи,но моята коса е с нормален корен и сухи дължини
Задължително ще последвам съвета ти! Благодаря много!
Моята коса е суха. Боядисвам я.
Има ли вероятност косата да загуби обем след тази процедура?

# 629
Ако имаш предвид маската,не.Ти я нанасяш само по дължините,корените не ги докосваш. А при миенето,може и да увисне,не знам до колко ти е суха косата.Аз не видях подобно нещо при моята,но тя беше доста зле.
Не пречи през почивните дни да пробваш. Има специални балсами,които се ползват вместо шампоан,но не съм вземала още от тях

Общи условия

Активация на акаунт