Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 186
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се днес с яке на Sisley и панталон на Зара с етикета за 20лв общо.

# 76
Страхотно е якенцето, браво!

# 77
Привет и от мен!Отдавна не съм се включвала в темата,защото съм предимно в чужбина,но при всяко прибиране отскачам до любимите секънд хенд магазини за някоя находка.
Това пролетно палтенце си открих вчера в Бултекс.Няма следи от носене,направо си е ново.Само съм в чуденка за дължината,дали да не го дам да ми го поскъсят до над коляното...
http://prikachi.com/images/916/9508916L.jpg
http://prikachi.com/images/917/9508917n.jpg
http://prikachi.com/images/919/9508919j.jpg

# 78
  • Mostly in my mind
Днес отивам в един магазин ву,  с ново зареждане отново днес. До коша със сутиени ги разглежда една баба на видима възраст около 70 г. Досега все подминавах бельото, но този път взех аз да го разглеждам и аз. Бабата: "ооо, този сутиен на Есприт.  Много е хубав. Жалко. Ще ми е голям...ооо, този пак марков, че и нов." Аз стоя учудено и й викам "Еха, и марките знаете. Браво.", а тя: "Охо, колко съм се ровила.  Веднъж си взех един чисто нов на Триумф.", а аз "Аз избягвам бельо да купувам от ву",  а тя "Ми че нали после ще го изпееш. А и те ги дезинфекцират и стават по-чисти  и от новите. Мила, ми вика, остави си предразсъдъците вкъщи". Опасна баба. Резултатът: И аз си тръгнах с един сутиен. Нищо, че не беше Триумф. Blush

# 79
Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 19:43 от Г-жа Рамацоти

# 80
  • София
Днес отивам в един магазин ву,  с ново зареждане отново днес. До коша със сутиени ги разглежда една баба на видима възраст около 70 г. Досега все подминавах бельото, но този път взех аз да го разглеждам и аз. Бабата: "ооо, този сутиен на Есприт.  Много е хубав. Жалко. Ще ми е голям...ооо, този пак марков, че и нов." Аз стоя учудено и й викам "Еха, и марките знаете. Браво.", а тя: "Охо, колко съм се ровила.  Веднъж си взех един чисто нов на Триумф.", а аз "Аз избягвам бельо да купувам от ву",  а тя "Ми че нали после ще го изпееш. А и те ги дезинфекцират и стават по-чисти  и от новите. Мила, ми вика, остави си предразсъдъците вкъщи". Опасна баба. Резултатът: И аз си тръгнах с един сутиен. Нищо, че не беше Триумф. Blush

През последния месец общо 6 сутиена за 3лв общо от Шик-Шик. Пера със сапун за пране и после с дезинфектант в пералнята. Светват!!! Но ме беше срам да си кажа. Утре съм в Манията на лов

# 81
Страхотни попадения, момичета  Simple Smile
Земя80, кой е дезинфектантът?

# 82
През последния месец общо 6 сутиена за 3лв общо от Шик-Шик. Пера със сапун за пране и после с дезинфектант в пералнята. Светват!!! Но ме беше срам да си кажа. Утре съм в Манията на лов
И аз имам добра колекция от Шика. Повечето са спортни бюстиета, но и тук-там някои с банел.
Вчера рабрах, че на Красно село Манията се сменила управата, не бях ходила от есента, но .. все същия парцаляк. Каквото и да харесах едва, все имаше дупки.

# 83
Няколко пъти давам шанс на Дрехата на Пирогов - е, няма такива парцали, с лекета и дупки. Последния път имаше уж промоция, на 1-2-3 лв, ама то и толкова не си заслужава. Пълни дрипи.

# 84
Мацки от Варна,.къде има най-хубаво зареждане с най-запазени бебешки дрешки от 0.до 24 мес. и детски за възраст от 2 до към 5 год.

# 85
  • София
Страхотни попадения, момичета  Simple Smile
Земя80, кой е дезинфектантът?

Този на Heitmann! Често го намаляват в Кауфланд с до 50%

# 86
Благодаря ти Hug

# 87
В момента е намален в Метро

# 88
  • Mostly in my mind
И аз ползвам този дезинфектант за всичко на и под 40 градуса. То не знам да има и друг. Преди беше с друга опаковка и малко по-евтин.

# 89
  • София
Че все едно в мола не ги пробват постоянно сутиените + гащите също , ако искате вярвайте. Виждала съм в Н&М една мадама нахлузваше бански и гащи и правеше ревю на друга кифла и определено не беше с бельо под прашката Wink , така чее.. нищо не е сигурно

Общи условия

Активация на акаунт