Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 544
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 725
  • София
Последният показан тест е положителен.

# 13 726
Здравейте, според вас положителен ли е или изпарителна? Сниман е на 5та минута и днес ми е деня за М.
Благодаря
Според Вас дали е изпарителна? Какво Ви навежда на тази мисъл?

# 13 727
Здравейте, според вас положителен ли е или изпарителна? Сниман е на 5та минута и днес ми е деня за М.
Благодаря
Според Вас дали е изпарителна? Какво Ви навежда на тази мисъл?
Ми реших че е в страни от мястото където трябва да е и не ми се виждаше да е розова, но първата снимка е направена точно на максималното време и там вече се виждаше розова.

# 13 728
Абсолютно положителен е . Масово изпарителни черти се смятат за + , но + за изпарителна , рядко 😄

# 13 729
Какво мислите, има ли врроятност да е положителен Simple Smile

# 13 730
Положителен е !

# 13 731
Здравейте при редовен 27 дневен цикъл (последна менструация с начало 02.03.23) според вас положителен ли е?
Преди 3-4 дни направих и 1вия от комплекта, като той беше строго отрицателен.
Чертата излезе на 3 мин.

Малко е размазана снимката, за което се извинявам. По-късно направих и шур чек, но не с 1 урина, като там беше едва забележима 2рата черта Sad

И двата теста - позитивния престо и шур чек са правени днес.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 21:14 от Venuscinnamon

# 13 732
На положителен ми изглежда, щом и веднага имат плюс на Шър чек, значи няма грешка, честито Simple Smile

# 13 733
Здравейте, бях писала преди няколко страници, та се връщам с update 😀 Изчаках 2 дни закъснение и не издържах, пуснах си кръвен направо, не ми се занимаваше с пикливите тестове. Изглежда добре по мое скромно мнение, може и вие да кажете 😀 Благодаря на отзовалите се на предния ми пост. Пожелавам на всички успех с това нелеко начинание🍀

# 13 734
Ellen, за да се проследи ЧХГ, трябва да се изследва през 48 часа дали нараства двойно. Сама по себе си тази стойност показва бременност. А това как се развива, зависи от динамикта на ЧХГ. Успех!

# 13 735
Супер си! Записвай час за преглед след 10тина дни!

Здравейте, бях писала преди няколко страници, та се връщам с update 😀 Изчаках 2 дни закъснение и не издържах, пуснах си кръвен направо, не ми се занимаваше с пикливите тестове. Изглежда добре по мое скромно мнение, може и вие да кажете 😀 Благодаря на отзовалите се на предния ми пост. Пожелавам на всички успех с това нелеко начинание🍀

# 13 736
Да, записах вече час за след 10 дни точно😀, надявам се всичко да бъде наред 🤗
Супер си! Записвай час за преглед след 10тина дни!

# 13 737
Момичета преди малко направих шуърчек, просто не издържах до първа сутрешна урина но направих писалката не касетата

# 13 738
yellowbubble честито!

# 13 739
Имам два дни до очакван МЦ,няколко теста направих,от които всички имат втори бледи чертички.
Дори surecheck,който е с по-ниска чувствителност,ми показва две на първата минутка.
След 10 дни късно ли е да се отиде на преглед,
или е чудесно? ☺

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт