Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 544
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 710
Имали вероятност да се е размазала втората чертичка. Извинявайте ако ви притеснявам с питанията си😇
Пренапоен е , за това се е размазал .

# 13 711
Не , даже се вижда къде трябва да бъде , но е бяла , тоест това е реактива . Все пак може да повторите теста , като този път го потопите по-малко .

# 13 712
Димитрина вие казахте ли на доктора, че имате положителни уринарни тестове? Доктор, който твърди, че яйцеклетката е по тръбите, когато вече има засичане на чхг в урината, не е много за доверяване

# 13 713
Да, казах му, той ми каза че в десния яйчник вижда жълто тяло и че лигавицата на матката е одебелена, но не вижда нищо в матката. Гледаме на 4д с вагинален ехограф, притеснява ме да не е извънматочна бременност

# 13 714
Здравейте,дами!
Много съм зачудена и не знам кого да попитам,затова пиша тук.
Имам само един ден закъснение,но съм с късна овулация.
Гади ми се,имам киселини…но най-интересното е,че направих тест за бременност и се появи на секундата втора наситена черта,
постоя така 3 минутки някъде и изчезна.
На теста пише,че положителен резултат се отчита до третата минута и след петата е невалиден.
На какво може да се дължи изчезването и нормално ли е според вас?
На някоя от вас случвало ли се е ….
Зачудена съм много и озадачена,мисля утре да повторя със сутрешна урина,но все пак бих се радвала на мнения.

Благодаря ви! ❤

# 13 715
На този етап нямате основание да мислите за извънматочна . Няма как да види бременност преди закъснение .

Стар , колко дни са минали от овулацията ? Закъснението се изчислява спрямо нея .

# 13 716
На този етап нямате основание да мислите за извънматочна . Няма как да види бременност преди закъснение .

Стар , колко дни са минали от овулацията ? Закъснението се изчислява спрямо нея .

Приблизително 9 дни от засечена овулация,утре 10-ти ден.
Закъснение на цикъла с два дни към датата на последният МЦ.

# 13 717
  • USA
Ти нямаш закъснение още, трябва да е 14+ дена за да имаш закъснение.
Късмет. 9 дена след ОВУ шанса на уринарен да се хване е минимален.

# 13 718
  • София
Привет,
Имам питане, тъй като въобще не съм наясно с тестовете за ову.
ПРМ ми е на 23.03
Днес реших да направя един тест за ову и втората черта беше супер ярка. Възможно ли е ову-то да ми е толкова рано?!

# 13 719
Кукумявка , на колко дни ти е цикъла ? И колко супер ярка , по-ярка от контролната ли ?
П.П. Има отделна тема за тестове за О .

# 13 720
Обичайно тестовете за овулация се правят в няколко поредни дни. Те всичките ще са с две черти, но трябва да засечете деня, в който по-рязко става тъмна и наситена. Ако имате само един тест с много наситена черта то може овулацията да е била днес, вчера или да е утре. Не се знае..

Привет,
Имам питане, тъй като въобще не съм наясно с тестовете за ову.
ПРМ ми е на 23.03
Днес реших да направя един тест за ову и втората черта беше супер ярка. Възможно ли е ову-то да ми е толкова рано?!

# 13 721
  • София
Кукумявка , на колко дни ти е цикъла ? И колко супер ярка , по-ярка от контролната ли ?
П.П. Има отделна тема за тестове за О .

На 28 дни..

Да, прочетох, че се правят няколко поредни дни, според моята дължина на цикъла излиза, че трябва да почна с тестовете към 11-ия ден, т.е. , на 02.04. Не знам защо реших ей така да видя какво ще излезе и така се появи доста наситена черта, еднаква с контролната.
Затова се зачудих дали е възможно да имам чак толкова ранна овулация..
Днес ще пробвам пак.

# 13 722
  • USA
Понякога теста за Ову е скапан. Когато имам + задължително правя още един за да съм сигурна, случвало ми  се е от един пакет с една и съща урина 2 различно д а показват.Тогава следя за други симптоми.Или правя 3ти.

# 13 723
Здравейте, според вас положителен ли е или изпарителна? Сниман е на 5та минута и днес ми е деня за М.
Благодаря

# 13 724
Кукумявка, а цикъла  нормален ли си беше? Питам те , защото при бременност , тестовете за О дават положителен резултат-изпробвано е !
Ако е бил обилен, значи ранна О .

Общи условия

Активация на акаунт