Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 430
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 695
Добър вечер момичета. Искам да попитам според вас теста положителен ли е? Трябва попринцип да ми дойде на 28ми. Благодаря предварително.

Според мен да!
Направи и кръвен 🍀
Добре благодаря ❤

# 13 696
И според мен е положителен.
Ако го повториш сега, няма да ти трябва кръвен..

# 13 697
Направих още 1 и още на първата минута започна да се вижда 2рата черта. 😍😍😍

# 13 698
Здр момичета и аз да споделя . Направих тест 11 ден от трансфера . Съштия ден си пуснах кръвен тест чхг 0,22 .спрях лекарствата и чакам МЦ. Успех на всички дами.

# 13 699
Направих още 1 и още на първата минута започна да се вижда 2рата черта. 😍😍😍

Тогава няма съмнение. 😍😍😍

# 13 700
Добър вечер и от мен!
От доста време следя , но сега се включвам вече с писане.
На 23г съм, с приятеля ми правим опити от около 4 месеца. Досега не съм следила овулация с тестове.
От 2017г си следя МЦ с приложение и както знаете там показва и овулация (ориентировъчно).
Последният ми МЦ беше на 26.02 (до 03.03). Според приложението, което напоследък дава ден-два разлика за предстоящата менструация, трябва да е на 28.03.

Правим си “опити” почти всеки ден от месеца. 😂

От вчера имам зацапване, мноого светло розово, само като се бърша и то не всеки път. Възможно ли е това да е имплантационно кървене или е късно за него ? Как точно изглежда то?
Твърде рано ли е за тест?

Не съм настроена оптимистично, тъй като приятелят ми доста време взимаше стероиди и спря малко преди да започнем с бебеправенето. Но все пак това зацапване ми се стори странно.

Други симптоми нямам, дори все още не са се появили обичайните симптоми на ПМС като болката в корема.

# 13 701
Здравейте!
Преди 3дена бях на АГ,нямаше установена бременност. Продължава да ми закъснява, имам леки болки в кръста от време на време
Три поредни дни си правя тестове и са с бледа втора черта
Възможно ли е на видеозона да не е видяла нищо, защото е твърде рано

# 13 702
Аз имах такова зацапване и с предната и с тази бременност, НО много зависи и от приятеля ти какви стероиди е вземал и дали са безвредни, защото стероидите могат да увредят сперматозоидите.Съпруга ми също е вземал и преди да забременея първия път доктора му каза че трябва да мине месец и вземаше възстановителни. Те си знаят там (мъжка му работа). 😁

# 13 703
Скрит текст:
Здравейте!
Преди 3дена бях на АГ,нямаше установена бременност. Продължава да ми закъснява, имам леки болки в кръста от време на време

Колко дни е закъснението? По принцип, за да са напълно сигурно лекарите викат на преглед 2-3 седмици след закъснение. Може да си проследитне и ЧХГ.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:36 от Не се сърди, човече

# 13 704
Положителни са.на 3 от 4 ясно си личи. Може да пуснете кръвен за да видите стойностите на ЧХГ - то, ако ви интересува.
В сряда съм на ехограф и ще кача резултат ♥️♥️♥️

# 13 705
Скрит текст:
Здравейте!

Колко дни е закъснението? По принцип, за да са напълно сигурно лекарите викат на преглед 2-3 седмици след закъснение. Може да си проследитне и ЧХГ.

На 8март трябваше да ми дойде, овулацията ми беше късна на 14-15март.. Бях на преглед на 23 и не се виждаше бременност, взех си тест от любопитство, няколко си направих + са с бледи чертички
Тя ми каза по принцип ако до 7-10дни не ми дойде пак при нея да ходя и пак тест,но аз не издържах още на 3ия ден направих тест
Дали утре да отида пак на АГ или да изчакам още няколко ден:/

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:36 от Не се сърди, човече

# 13 706

Някой може ли да ми каже защо е станало така. За първи път си правя тест

# 13 707
Пренапоен е , за това се е размазал .

# 13 708

Здравейте, това ми е шестия тест на различни марки с втора черта, днес ми е датата в която очаквам МС, знам че беше рано но преди два дена ходих на преглед с вагинален ехограф и доктора не видя нищо, каза че в матката няма нищо още и най вероятно яйцеклетката още е в тръбите. Искам да ви попитам кога ще трябва да отида на преглед за да се види, не съм изчислявала овулация, предния ми цикъл беше на 27.02

# 13 709
Щом имате положителни тестове , не е по тръбите , но няма как и да се види . Твърде рано сте ходили на преглед . За най-сигурно изчакайте 10 дни закъснение и тогава .

Общи условия

Активация на акаунт