Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 020 537
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 14 085
Тук няма как да Ви се отговори, дали има шанс. Отидете и си пуснете един кръвен тест и ще знаете с абсолютна сигурност какво се случва.

# 14 086
Тук няма как да Ви се отговори, дали има шанс. Отидете и си пуснете един кръвен тест и ще знаете с абсолютна сигурност какво се случва.
благодаря за отговора но няма как да си пусна кръвен понеже не живея в България да мога да отида в лондон да си песна в бг клиника където струва поне 100 паунда

# 14 087
  • София
Здравето е по-важно от парите.
Трябва да се отхвърли или потвърди бременност, за да се търси причината за закъснението.
Болки и течение може да означават много и различни неща и е добре да се вземат мерки.

# 14 088
Здравето е по-важно от парите.
Трябва да се отхвърли или потвърди бременност, за да се търси причината за закъснението.
Болки и течение може да означават много и различни неща и е добре да се вземат мерки.
Разбира се че ще се вземат мисля да изчакам още една седмица тук прочетох че при много жени теста е показал доста по ксъсно затова попитах тук може да има жена която да е отчел по късно благодаря

# 14 089
Щом не сте следили овулацията , е възможно закъснението да не е изчислено правилно . Повторете с първа урина , защото на този етап не може да се каже дали чертите са истински или изпарителни . Болки в корема и течение може да има и при двата случая .

# 14 090
Щом не сте следили овулацията , е възможно закъснението да не е изчислено правилно . Повторете с първа урина , защото на този етап не може да се каже дали чертите са истински или изпарителни . Болки в корема и течение може да има и при двата случая .
Благодаря за отговора❤️

# 14 091
Вземете си надежден тест, направете го сутрин и дано е резултата, който искате. Sparkling Heart

# 14 092
Вземете си надежден тест, направете го сутрин и дано е резултата, който искате. Sparkling Heart
Бебето е доста чакано и силно се надявам да е това
Мислех че тези тестове за уж ранно откираве на клиарблу са хубави незнам благодаря ти❤️
Лека бременност ви желая на вас ❤️🥰

# 14 093
Здравейте
3дни преди предолагаем МЦ днес си пуснах чхг показвам резултата моля за мнение.благодаря предварително!

# 14 094
  • София, България
Изглежда положителен. След 48 часа повторете и ако се е удвоило, всичко е шест Simple Smile

# 14 095

Според вас има ли втора черта, или ми се привижда. Та моята история е следна, 6 дни преди очакваната М имах леко кафеникаво зацапване, което беше за кратко време. Ден преди М си направих тест който имаше бледа черта. След 3 дни закъснение цикълът дойде но не същият както обикновенно. Вече ми е 5 ден и четох за цветна бременност и си направих този тест.

# 14 096
  • София

Според вас има ли втора черта, или ми се привижда. Та моята история е следна, 6 дни преди очакваната М имах леко кафеникаво зацапване, което беше за кратко време. Ден преди М си направих тест който имаше бледа черта. След 3 дни закъснение цикълът дойде но не същият както обикновенно. Вече ми е 5 ден и четох за цветна бременност и си направих този тест.
отрицателен

# 14 097
Здравейте отново тази сутрин с първа урина направих пак тест който е отрицателен според календара 6 дни закъсневие най вереятно не е бебе за съжеление възможно най скоро ще си запазя час за гинеколог☹️ мисля че ако беше до сега трябваше да отчете незнам ще видим какво ще каже лекаря

# 14 098
Изглежда положителен. След 48 часа повторете и ако се е удвоило, всичко е шест Simple Smile
А може ли да ми кажеш защо на тест за бременност все още не отчита защото се притеснявам понеже цикъла ми е нередовен , дали не е късна овулация ?

# 14 099
  • София, България
Редактирам го, за да не подвеждам с информация Simple Smile
Ще покаже положителен теста, когато стане досатъчно високо ЧХГ в урината.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:53 от Purple_Peanut

Общи условия

Активация на акаунт