Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 660
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 2 460
  • София
Здравейте днес ми е 3 ти ден от закъснението направих един тест с бледа четра и след около 2 часа направих още един с по тъмна черта какво мислите ?

Това е първият тест а това вторият:
Честитооо...колко време опитвахте преди да успеете? Следяхте ли овулация с тестове?
Здравейте опитвахме 3 месеца и не съм следяла овулацията със тестове, но преди да отида на доктор не бързам да се радвам Simple Smile
Браво...ние 2 месеца опитваме и за сега не става...от 3тия месец съм решила да ползвам ову тестове...Sad

# 2 461
Здравейте днес ми е 3 ти ден от закъснението направих един тест с бледа четра и след около 2 часа направих още един с по тъмна черта какво мислите ?

Честитооо...колко време опитвахте преди да успеете? Следяхте ли овулация с тестове?
Здравейте опитвахме 3 месеца и не съм следяла овулацията със тестове, но преди да отида на доктор не бързам да се радвам Simple Smile
Браво...ние 2 месеца опитваме и за сега не става...от 3тия месец съм решила да ползвам ову тестове...Sad
Ние успяхме от първия месец, като разбира се пиех фолиева киселина 4 месеца преди да почнем и още първия месец почнах да си следя овулацията. 10 дена след МЦ започнах всяка сутрин с първа урина да си ги правя. Вече съм в 12г.с+1ден

# 2 462
  • София
Отиди на 10-15 дни закъснение. Честито.

# 2 463
  • София

Ние успяхме от първия месец, като разбира се пиех фолиева киселина 4 месеца преди да почнем и още първия месец почнах да си следя овулацията. 10 дена след МЦ започнах всяка сутрин с първа урина да си ги правя. Вече съм в 12г.с+1ден
Не се ли правят следобед?

# 2 464
iana28, защо пък следобяд? Аз си ги правех сутрин ОВУ ми беше на 12.10 и на 13.10. Падаха се точно събота и неделя. И си ги правех с първа урина.

# 2 465
  • София
iana28, защо пък следобяд? Аз си ги правех сутрин ОВУ ми беше на 12.10 и на 13.10. Падаха се точно събота и неделя. И си ги правех с първа урина.
Мисля,че така пише в опаковките...а каква марка тестове?

# 2 466
  • На остров
Най  добре е да се правят сутрин тестовете защото тогава е най концентрирана урината.

# 2 467
Май не може да се разберете дали за овулационни тестове или за бременност става въпрос, аз до колкото разбрах от първия пост е за овулационни тестове.
И попринцип си пише в опаковките между 10ч и 20ч да се правят.

# 2 468
iana28Не помня каква марка бяха. Едните бяха тип писалка 2бр в кутията, а другите бяха 5 броя лентички.
Теодора Дойкова Напротив точно за тестовете за овулация говорим. И все пак смятам, че и тест за ОВУ да е и тест за бременност да е, е хубаво да се прави с първа урина.

# 2 469
  • София
iana28Не помня каква марка бяха. Едните бяха тип писалка 2бр в кутията, а другите бяха 5 броя лентички.
Теодора Дойкова Напротив точно за тестовете за овулация говорим. И все пак смятам, че и тест за ОВУ да е и тест за бременност да е, е хубаво да се прави с първа урина.
Добре,а като ти показа 2 сутрини + кога действахте?

# 2 470
Здравейте момичета. Последната ми менструация беше на 1 ноември и до сега - няма никой, но имайки предвид, че цикълът ми е обикновено между 35 и 40 дни, закъснението ми в около 8-10. На 19 декември вечерта не издържах и си направих тест ( от обикновените) - положителен, но с бледа линия,. На 20 сутринта си направих различен тест - отрицателен. След като хубаво се разочаровах, все пак реших да направя 3-ти, но следобед. Взех си Clear Blue Дигитален, който трябва да покаже дори в коя седмица е бременността, ако има такава, с идеята, че уж би трябвало да е много точен, но за жалост излезе негативен... Реших все пак да разглобя теста за да видя самата лентичка и за моя изненада, имаше бледа втора чертичка. Сега съм напълно изгубена - лелката все още никаква я няма, имам 1 положителен, 1 отрицателен и 1 не знам и аз какъв тест! Някой има ли опит по темата? За жалост не мога да отида за кръвен тест веднага и изчаквам в напрежение няколко дни, но все пак съвет?!

# 2 471
  • На остров
Аз съм ползвала безкрайни много много тестове на clear Blue и винаги са били точни. Ако им бременност няма как на 10 дена закъснение Clear Blue да покаже, че няма.

# 2 472
Добре,а като ти показа 2 сутрини + кога действахте?
Ами и двата дена и ден два преди ОВУ също. И не сме били от тея дето щом съм в ОВУ давай цял ден. По един път на ден към обяд и двата дни и така. Даже в неделята пътувахме след това до Пловдив.

# 2 473
  • София
Напротив, тестовете за овулация е препоръчително да НЕ СЕ използва проба от първа сутрешна урина, тъй като такива проби могат да отчетат погрешни положителни резултати.
Физиологично сутрин нивата на хормоните са по-високи.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 13:20 от Nandin

# 2 474
Скрит текст:
Напротив, тестовете за овулация е препоръчително да НЕ СЕ използва проба от първа сутрешна урина, тъй като такива проби могат да отчетат погрешни положителни резултати.
Физиологично сутрин нивата ва хормоните са по-високи.

Именно. Даже се смята, че най-добрият часови диапазон за правене на тестове за О е между 15 и 18ч. Ама тук в темата всеки си говори наизуст каквото му скимне и често се дава подвеждаща информация...

Общи условия

Активация на акаунт