Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 413
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Жената вече каза, че са и назначили лечение.

# 2 626

При бременност дозата се увеличава!
Но това може да го прецени само ендокринолог.

# 2 627

При бременност дозата се увеличава!
Но това може да го прецени само ендокринолог.

TSH ми е високо 12.78 .. FТ3 FT4 са в норма, ТАТ МАТ са силно завишени..

Да назначиха ми лечение за ЩЗ, но днес не за бременност.

# 2 628
Ти си започни лечението, но възможно най-скоро пак се консултирай с лекаря. При бременност дозата обикновено се вдига(предполагам са ти назначили Л-тироксин), но ендокринологът ще прецени дали е необходимо и с колко. Успех!

# 2 629
Mommy_V, висока е стойността, но не чак толкова (била съм с над 100, но небременна де). Ще се коригира стойността, просто нека ендокринолога каже дали да се коригира дозата спрямо новата информация!

# 2 630
Благодаря ви момичета! Утре ще му се обадя, имам и преглед при моята АГ (планирано без да знам нищо) предполагам и нищо няма да се види, имах си насрочен преглед, ще видя и тя какво ще каже! Благодаря ви за подкрепата с цялото си сърце се моля този път всичко да бъде наред, ако съм бременна!

# 2 631
Момичета днес цял ден съм на легло имам захапан седалещен нер, често ми се случва но сега освен да се мажа не може нищо друго да се прави. Най странното е, че днес не ме болят гърдите 🙄. Със синът ми ме боляха през цялата бременност. Притеснявам се дали нещо не е на ред. Иначе нямам болки или кървене.

# 2 632
  • Sofia
Няма две еднакви бременности. Болезнените гърди не са задължителни, още повече при поредна бременност. Аз, с четвъртото, не усетих никаква промяна

# 2 633
Няма две еднакви бременности. Болезнените гърди не са задължителни, още повече при поредна бременност. Аз, с четвъртото, не усетих никаква промяна
Просто ми стана странно. До вчера ме боляха днес не

# 2 634
  • Sofia
Просто ми стана странно. До вчера ме боляха днес не
Да, така е, не се притеснявай Simple Smile

# 2 635
Здравейте, момичета Simple Smile тайничко се надяваме с моя човек да имаме малко човече. Много рядко ми се е случвало да си правя тест за бременност и винаги ми е излизала ясна една черта. Вчера се направих тест  тъй като ми закъснява вече трети ден и се появи втора доста  бледа черта. Прикачвам снимка и ще очаквам мнението ви. БЛАГОДАРЯ

# 2 636
Здравейте, момичета Simple Smile тайничко се надяваме с моя човек да имаме малко човече. Много рядко ми се е случвало да си правя тест за бременност и винаги ми е излизала ясна една черта. Вчера се направих тест  тъй като ми закъснява вече трети ден и се появи втора доста  бледа черта. Прикачвам снимка и ще очаквам мнението ви. БЛАГОДАРЯ
Положителен е,честито❤

# 2 637
  • София
Честитооо

# 2 638
Днес направих още два  :  heart_eyes:

Кога е подходящо да се отиде на първи преглед?

# 2 639
  • София
Днес направих още два  :  heart_eyes:

Кога е подходящо да се отиде на първи преглед?

Поне след 10 дни закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт