Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 686
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 2 655
Добро утро,момичета! Знам,че престо не се препоръчват...но това според вас розово ли е? Нв първите 30 секунди се появи

Да. И да кажа бременността със синът ми който е почти на 11 години беше със такъв тест Престо. Честита втора чертичка

# 2 656
  • София
Розовка е, честито!

Ради, те сега наскоро ги развалиха Престо. Иначе бяха много, много добри тестове.

# 2 657
Скрит текст:

бременна ли съм?

Да, положителен е.

Добро утро,момичета! Знам,че престо не се препоръчват...но това според вас розово ли е? Нв първите 30 секунди се появи
Скрит текст:

Да, розова е. Положителен е.

# 2 658
Днес направих кръвен тест, резултатът е 3, 96. Отрицателен е. Дали е имало все пак начална имплантация?

# 2 659
  • София
Кой ден от цикъла е това? Може да е късна имплантация-повторете след 48ч, ако расте, има.бременност

# 2 660
Няма бременност, дойде ми. Изглежда тестовете на Shure check отчитат много ниски стойности( в моя случай стойност 4).Направих кръвен тест днес, защото вчера имах втора бледа черта. Имах закъснение 3 дни, цикълът ми по принцип е точен- на 29 дни.

# 2 661
  • Варна
Няма как да отчитат стойност 4, просто стойностите в кръвта и урината са различни, качват се с различна скорост и падат с различна скорост, съответно вчера в урината стойността не е била 4, а повече.

# 2 662
Щом Шуърчекът е бил положителен, значи ЧХГ в урината е било над 25. Hands V Това е било биохимична бременност.

# 2 663
Втората черта беше много бледа. Аз постнах снимката. Мъжът ми даже каза, че си въобразявам. Правим опити от много време и толкова се зарадвах вчера. Но продължавам напред с надежда. Благодаря ви!

# 2 664
Здравейте и от мен.
Може би въпроса ми не е за тук но съм доста притеснена и ще ви бъда много благодарна ако ми дадете съвет.
С мъжа ми правим опити за бебче он няколко месеца но за сега са неуспешни.
Цикъла ми е 30-35 дни.. На 20тия ден си направип тест за овулация но беше отрицателен. Възможно ли е овулацията ми да е настъпила по рано?
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 2 665
  • София
Както вече ти казах - ДА, възможно е. При 30 дневен цикъл овулацията е около 16-17 ден, като тестовете ще са положителни на 14-15 ден.
При 35 дневен цикъл овулацията ще е на 20-21 ден, а тестовете за овулация ще са положителни на 18-19 ден.
Тестове за овулация не се правят ей така когато ти хрумне. Правят се от отрицателен до отрицателен.
В твоят случай трябра да започнеш да ги правиш от 12 ден и да продължиш не само до като видиш положителен, а и ден след това

# 2 666
Здравейте нова съм във форума също така се извинявам за мъжкото име 😁
Онази вечер почувствах силни болки в корема и отидох на бърза помощ направиха ми изследвания с урина след което ме прегледаха на видеозон и др-ката ми каза че имам стомашна инфекция в последствие ме попита дали съм бременна и на мен ми стана странно защото тя ме беше прегледала и според мен ако има нещо трябва да види на другия ден сестра ми настоя да направя тест за бременност и аз направих 2 на които имаше бледа втора черта след което направих електронен и той ясно изписа Бременна днес пак почувствах болка и отидох в смешна помощ генеколошката ми каза че по нейни изчисления съм на 3 седмици по мои също обаче когато ме прегледа ми каза че не вижда нищо и дали съм сигорна че съм бременна искам да кажа и че направих тестовете преди да ми закъснее
Много съм притеснена моля за съвет

# 2 667
Ако си е 3-та седмица много ясно че няма да види нищо,рано е.
Здравейте нова съм във форума също така се извинявам за мъжкото име 😁
Онази вечер почувствах силни болки в корема и отидох на бърза помощ направиха ми изследвания с урина след което ме прегледаха на видеозон и др-ката ми каза че имам стомашна инфекция в последствие ме попита дали съм бременна и на мен ми стана странно защото тя ме беше прегледала и според мен ако има нещо трябва да види на другия ден сестра ми настоя да направя тест за бременност и аз направих 2 на които имаше бледа втора черта след което направих електронен и той ясно изписа Бременна днес пак почувствах болка и отидох в смешна помощ генеколошката ми каза че по нейни изчисления съм на 3 седмици по мои също обаче когато ме прегледа ми каза че не вижда нищо и дали съм сигорна че съм бременна искам да кажа и че направих тестовете преди да ми закъснее
Много съм притеснена моля за съвет

# 2 668
  • София
То 3г.с. и теста няма да е положителен. Та не знам какво смятате...

# 2 669
Има ли възможност и трите теста да са дефектни или да са объркали нещо?
Искате да кажете че може да няма бременност?

Общи условия

Активация на акаунт