Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 224
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 340
Здравейте отново!
Вчера бях пуснала тук един тест, след това направих още един. А днес си взех престо и още една лента различна марка, които са абсолютно отрицателни. Днес вече ми закъснява с 1 ден. Та изказвам разочораванието си от първите ленти, мисля че са Клиър.

Аз съм по същия начин. Първо ясно положителени тестове, след това отрицателени...
Този тест ли Ви даде +тест?

# 8 341
Здравейте отново!
Вчера бях пуснала тук един тест, след това направих още един. А днес си взех престо и още една лента различна марка, които са абсолютно отрицателни. Днес вече ми закъснява с 1 ден. Та изказвам разочораванието си от първите ленти, мисля че са Клиър.

Аз съм по същия начин. Първо ясно положителени тестове, след това отрицателени...

Да, два теста даже ми дадоха положителен резултат.

# 8 342
Здравейте отново!

И при мен така, на други марки имате ли положителни? И цикъла Ви точен ли е? Понеже прочетох, че имате 5-днвено закъснение.

# 8 343
  • Пловдив
Да не са с различна чувствителност?

# 8 344
Може да сте засекли биохимична бременност, случва се често , затова тестове е хубаво да се правят след закъснение, за да няма после "теста ми е виновен ". Мен лично лейди тест не ме е подвеждал никога.

# 8 345
Елисавета, това спокойно може да не е вина на тестовете, а биохимична бременност. При нея има имплантация, ЧХГ се покачва до няккво ниво, но развитието на плода поради една или друга причина спира и ЧХГ започва да пада, като всичко приключва с идването на менструацията (обикновено с малко закъснение). Повечето жени не разбират за такъв тип бременности, освен ако не правят тестове преди закъснение. Не се тревожете, дори и да е това, е много често срещано, просто не винаги се хваща.

# 8 346
Да не са с различна чувствителност?
Ами да, този Lady e с 10mlu чувствителност, но предполагах, че вече на ден закъснение и тест с 25 ще отчете.

# 8 347
Здравейте отново!

И при мен така, на други марки имате ли положителни? И цикъла Ви точен ли е? Понеже прочетох, че имате 5-днвено закъснение.

Цикълът ми е точен. В деня, я който трябваше да ми дойде имах ужасни болки, но не ми дойде. Това ме накара да направя тест, който се оказа положителен, последва отрицателен, а след него още един положителен. Имам един Шуърчек отрицателен.

# 8 348
Здравейте отново!

Цикълът ми е точен. В деня, я който трябваше да ми дойде имах ужасни болки, но не ми дойде. Това ме накара да направя тест, който се оказа положителен, последва отрицателен, а след него още един положителен. Имам един Шуърчек отрицателен.
Може ли да качите снимка на последния тест, който направихте?

# 8 349
Моята бледа черта от Lady test току-що заспа на 1 г и 9 м. За по сигурно пуснете едно ЧХГ вместо да купувате уринарни такива.

# 8 350
От правене на пет-шест-десет различни уринарни теста наистина няма смисъл. Пуснете ЧХГ, ако имате съмнения/бледи черти/закъснение и ще знаете какво се случва.

# 8 351
Моята бледа черта от Lady test току-що заспа на 1 г и 9 м. За по сигурно пуснете едно ЧХГ вместо да купувате уринарни такива.
Ще изчакам още няколко дена закъснение, понеже миналия месец го играх това с кръвния тест отново след lady тест с подобна втора чертичка и ми стана още по-разочароващо. Резултата беше  тогава 0,24.

# 8 352
Да, с Лейди тест имах 2 последователни бледи черти в указаното време. Даже си розовееха, дори съм питала за тях тук. Съветвам ви да ги използвате с едно на ум, а също след дъжд качулка от моята уста, но да изчакате минимум деня за М, много нерви се пестят, но уви, разбираме го късно.

# 8 353
Да, с Лейди тест имах 2 последователни бледи черти в указаното време. Даже си розовееха, дори съм питала за тях тук. Съветвам ви да ги използвате с едно на ум, а също след дъжд качулка от моята уста, но да изчакате минимум деня за М, много нерви се пестят, но уви, разбираме го късно.
Днес ми е 1 ден на закъснение, но 12-ти ден след последен опит, така че ще поизчакам вече, спирам с тестовете засега.

# 8 354
Ако не сте сигурна за точната дата на овулация може би дори няма закъснение. Стискам палци все пак да има добър развой.

Общи условия

Активация на акаунт