Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 132
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 8 445
Да, аз, но бях 4 дни преди цикъл. Утре със сутрешна или направо на кръвен идете.

# 8 446
Здравейте ! Мога ли да пусна чхг 8 дена след овулация ?

# 8 447
  • София
Здравейте ! Мога ли да пусна чхг 8 дена след овулация ?
То за моженето - можеш, но какво очакваш да видиш при току що завършила или още не завършила имплантация? Безмислено е. Да не питам О как е засечена.

# 8 448

Здравейте бих искала да попитам 2ра бледа чертичка на теста дали означава че е положителен.Защото с мажът ми пробваме от около година какви ли не изследвания са ни правили и на двамата и казват че всичко ни е ок Ц трябваше да ми дойде на 25.09  днес сутринта си напрвих тест и това е резултата. Бих искала да получа съвети от вас благодаря предварително.

# 8 449
Честито! Бременна сте. Изчакайте 10тина дни от закъснението и отидете на лекар. Simple Smile

# 8 450
  • София
Вижда се втора черта.
Ама снимайте ги на светло тези тестове.

# 8 451

Здравейте бих искала да попитам 2ра бледа чертичка на теста дали означава че е положителен.Защото с мажът ми пробваме от около година какви ли не изследвания са ни правили и на двамата и казват че всичко ни е ок Ц трябваше да ми дойде на 25.09  днес сутринта си напрвих тест и това е резултата. Бих искала да получа съвети от вас благодаря предварително.

И моята чертичка беше толкова бледа на 1-2 ден закъснение. Честито! Положителен е!

# 8 452
  • София
Има бледа чертичка , на коя минута излезе ? Тук веднага ще ви посъветват да пуснете кръвен тест , според мен два дни закъснение са малко , пробвайте утре пак с първа сутрешна . Ако има бременност трябва да е по-наситена.

# 8 453
Здравейте ! Днес 8ми ден след овулация пуснах кръвен тест . Негативен е. Очаквах да видя поне от 5 нагоре. Но е под нулата. Дали да смятам резултата за окончателен. Има ли шанс да съм бременна.

# 8 454
Погледнах ви предишните постове, на 19/09 сте пуснали отрицателен тест за овулация, според него ли смятате, че тя е била тогава?
Като го гледам, изглежда, че овулацията е била поне два-три дни след него, така че не сте 8 дни след овулация и не знам какъв резултат над 5 очаквате.

# 8 455
Погледнах ви предишните постове, на 19/09 сте пуснали отрицателен тест за овулация, според него ли смятате, че тя е била тогава?
Като го гледам, изглежда, че овулацията е била поне два-три дни след него, така че не сте 8 дни след овулация и не знам какъв резултат над 5 очаквате.

Според този тест на 19/09 вечерта.

# 8 456
За мен този тест не е положителен. Но дори и да е, то овулацията настъпва 24-48ч след положителен тест. Да речем, че сте 5-6 дена след евентуална овулация, тоест още няма имплантация и ЧХГ, което тестът да отчете.
Може и да сте бременна, но сте избързала много с теста, изчакайте поне още 5-6 дни за достоверен резултат.

# 8 457
Благодаря ви !

# 8 458
Трети ден преди Ц. Според вас тестът положителен ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 12:53 от Не се сърди, човече

# 8 459
Мисля, че виждам втората чертичка. 🙂 Моите и след закъснението бяха с бледа черта. Ако е желана бременността се надявам да съм права. Направи още един утре сутрин с първата урина. Има едни тест лентички, евтини са, но при мен показваха по-хубава чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт