Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 353
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 115
  • София
Ами рано е. Изчакайте 10-12 дни закъснение.

# 11 116
Дали мога да вярвам на тестовете?
Да, разбра се. Наистина 7 дни са рано за преглед, изчакайте още няколко дена и ще се види. Успех!

# 11 117
А защо да не им вярваш на всичките тестове? Чертата е от ясна по-ясна. Упътвания четете ли? На лекар по-рано от 12-14 дни е излишно да ходите, именно заради тези терзания.

# 11 118
Защо да не им вярвам ли? Защото шестте теста бяха с различно оцветени чертички. На прехваления Surecheck чертичката е бледа. На TWIP още по- бледа. А на този, който струваше 1,70 е най-наситена.

# 11 119
  • София
Е, ако на 6 положителни теста не вярваш не знам на какво Simple Smile

# 11 120
Момичета, чертичката и нейната наситеност, не са фактор как се развива бременноста!
Като искате да знаете повече, пуснете си ЧГХ, а и 6 теста няма как да чертите им да да изпарителни, излязла ли е чертата в отчетния период то бременност има!
Няма такова нещо като ,,лъжливо положителен резултат” !!!

# 11 121
  • София
Абсолютно е нормално да ти кажат "Рано е не се радвай" понеже понякога се правят тестове 7 дни преди закъснение  и като ти дойде е много кофти. Така, че винаги е добре да се изчака закъснение, после 10-12 дни и директно на гинеколог. Ако пък е първа бременност и жената е притеснена има и кръвни тестове.

# 11 122
Момичета, последния ми цикъл беше на 29.04. Винаги е точен на 28 дни. Всички тестове бяха със бледи чертички, този е последния. Както вече казах, гинеколога не видя нищо, че било рано. Да се радвам ли, незная.

# 11 123
На всяка страница повтаряме на лекар се ходи при поне 10-12 дена закъснение.

# 11 124
бях на 7 дни закъснение и с вагинален ехограф се видя плодния сак а сега в шеста седмица вече пак с вагинален ехограф видяхме ембрион и сърце

# 11 125
Оххх....
При повечето жени нищо няма да се види при 6 дена закъснение. За това и на всяктде съветват поне 10-12 дена!

# 11 126
По принцип бих предложила да се напишат всичките тези неща на първа страница, ама и там никой не чете...

# 11 127
  • София
бях на 7 дни закъснение и с вагинален ехограф се видя плодния сак а сега в шеста седмица вече пак с вагинален ехограф видяхме ембрион и сърце
Това, че при вас се е видяло на 7-мия ден закъснение не значи, че при всички ще е така!

# 11 128
  • Пловдив
Момичета, последния ми цикъл беше на 29.04. Винаги е точен на 28 дни. Всички тестове бяха със бледи чертички, този е последния. Както вече казах, гинеколога не видя нищо, че било рано. Да се радвам ли, незная.
Казах тиии. Бременна сиии!! 🥰🥰🥰 Видя ли сега колко по-ясна е чертичката! Явно и ЧХГ ти върви добре ! Ако обаче наистина не се вижда нищо на УЗ пусни тест за прогестерон и тест за ЧХГ през 2 дни, за да си спокойна, че всичко е наред! Успех и не се стресирай повече! Бебчето е в теб! 😇🙏🏼🧿

# 11 129
Това, че при вас се е видяло на 7-мия ден закъснение не значи, че при всички ще е така!
аз споделям при мен кога се видя при всеки е индивидуално лека бременност на всички мами и дано да е до финал силно се надявам

Общи условия

Активация на акаунт