Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 946
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 205

Здравейте  нова съм в форума вие виждате ли 2 та бледа черта на живо по вече се вижда

# 11 206
Аз нищо не виждам.

# 11 207
Оххх а кога е правен теста? Имаш ли закъснение? Кога очакваш да ти дойде?

# 11 208
Оххх а кога е правен теста? Имаш ли закъснение? Кога очакваш да ти дойде?
имам въпрос има ли тема в форума в което пише какво да ядем и не ядем през бременността

# 11 209
  • Sofia
Аз виждам много бледа черта, но наистина е добре да уточниш кога трябва да ти дойде

# 11 210
Аз виждам много бледа черта, но наистина е добре да уточниш кога трябва да ти дойде

Миналия месец ми. Дойде на 17  цикъла ми е 28 дена  май трябва да ми дойде на 16

# 11 211
Имаш още 6 дни до менструацията. Тестът е отрицателен. Изчакай поне още 4 дни.

# 11 212
Имаш още 6 дни до менструацията. Тестът е отрицателен. Изчакай поне още 4 дни.

Благодаря ви ❣️

# 11 213
Виждаш ли сега като дадеш информация и отговора се променя. На всяка страница повтаряме едно и също.

# 11 214
Аз отново се включвам след вчерашните тестове които сметнахте за положителни... Днес както казах или вчера трябваше да ми дойде. Нямам никакви индикации като предменструални болки зацапвания.... Само дето съм се опъпчивила страшно много по челото което не е присъщо за мен, никога не е ставало.
Вчера следобед направих някаква друга марка тест този зеления е той, а днес с първа урина шуър чек на който чертата на живо едва се вижда а на снимката дори аз не я виждам май. Знам, че е рано и трябва да чакам , но се надявам да не ми дойде и този път да е станало. Обнадеждиха ме миналите два положителни с бледи черти.

Забравих да спомена, че бързам да разбера сега навреме заради спонтанен аборт януари месец.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 13:30 от Boriiito

# 11 215
Иди на кръвен. За мен тестовете са положителни.

# 11 216
И за мен са положителни.Пусни кръвен и прогестерон.Успех!

# 11 217
Виждаш ли сега като дадеш информация и отговора се променя. На всяка страница повтаряме едно и също.

Да така е. Благодаря ви много ❣️❣️

# 11 218
Кръвен и да не стане като онази жена, която писа тази сутрин... кръвен тест 6 дена по рано и уж положителен, а днес е отрицателен.

# 11 219
Кръвен и да не стане като онази жена, която писа тази сутрин... кръвен тест 6 дена по рано и уж положителен, а днес е отрицателен.

Как става. Това. Кръвен. Полужително а после отрицателно??

Общи условия

Активация на акаунт