Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 029
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 11 235
Moмичета добро утро  пак съм аз. Направих още един тест и вие виждате ли  2 рата бледа черта
за мен чертата е розова и е положителен но просто е рано имате ли закъснение? Колко дена е цикъла ? Ако е преди закъснение или на ден два за мен е положителен

Нямам закъснение имам 3 4 дена до М. Ц

# 11 236
Здравейте, цикъла ми е редовен на 28-29 дни последна менструация на 15.05. Днес трябва да ми дойде и направих тест и не знам дали чертичката не е изпарителна. На 04.06 направих една лентичка за овулация резултатът ще го прикача на снимка, моля за мнение. Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 11:55 от bubanka

# 11 237
Тестовете, на които пише HCG, са за бременност.
HCG = ЧХГ, хормонът на бременността.
Иначе, тестът е положителен за мен. Simple Smile

# 11 238

Благодаря ви 😍😍😍

# 11 239
Благодаря ви дами, без да се нападаме горният тест, на който пише HCG е тестът за бременност от сутринта
Долният с розовкото отстрани с ярката втора черта е тестът за овулация, който съм правила на 04.06.( там и аз я виждам втората чертичка😀)

# 11 240
Благодаря ви дами, без да се нападаме горният тест, на който пише HCG е тестът за бременност от сутринта
Долният с розовкото отстрани с ярката втора черта е тестът за овулация, който съм правила на 04.06.( там и аз я виждам втората чертичка😀)

Ако имаш положителен тест за овулация от 04.06 е рано да се тестваш за бременност, изчакай още 5 дни и повтори тогава. Успех

# 11 241
Здравейте, мадами
Мнение за believe тестовете за бременност? Simple Smile

# 11 242
Хубави са , както казват … ако има бременност , всеки тест би отчел , но при Билийв , се получава лека сянка от стъклото и прилича на черта . Иначе истинска розова черта , без бременност , не съм имала .

# 11 243
Здравейте, мадами
Мнение за believe тестовете за бременност? Simple Smile
Всеки тест /от най-простата лентички до най-скъпия/ би отчел верен резултат, стига да си изчакаш закъснението. Забелязвам, че от вълнение и нетърпение масово си правим тестовете 6 дена предварително и после... сами си правим напрежението още по - голямо, защото единия тест е с бледа черта, другия без черта, третия... и така навъртаме 7, 8 теста.

# 11 244
  • Замък сред облаците
При някои има медицински причини за ранно тестване и чакането на закъснение не е опция.

В темата е писано много, най-надеждни са фолиум, експрес и кръвен. От останалите все има случаи на изпарителни черти в някакъв малък процент.

# 11 245
Момичета имам един въпрос , възможно ли е тестът да е отрицателен (при първи ден закъснение)? Днес ми е 4ти ден... тест не съм си правила , няма и да правя поне до 7-8 ден (ако не ми дойде, разбира се). Има ли вероятност да съм бременна , но да не ми е отчело тогава.

П.С. : Моля без упреци, Благодаря ! Simple Smile

# 11 246
Има някаква вероятност, да.
Но вече би трябвало да покаже, ако сте с редовен цикъл.

# 11 247
Има някаква вероятност, да.
Но вече би трябвало да покаже, ако сте с редовен цикъл.

Именно 28 дневен цикъл имам ...сега съм 32ден. Но аз въпреки , всичко ще изчакам...защото не винаги , когато ти закъснява значи бременност (това ме убива). Другото което е , възможно е да ми се е появил някакъв хормонален дисбаланс. И в двата случая ще посетя гинеколог (дано причината да е бременност) 🤞

# 11 248
Момичета имам един въпрос , възможно ли е тестът да е отрицателен (при първи ден закъснение)? Днес ми е 4ти ден... тест не съм си правила , няма и да правя поне до 7-8 ден (ако не ми дойде, разбира се). Има ли вероятност да съм бременна , но да не ми е отчело тогава.

П.С. : Моля без упреци, Благодаря ! Simple Smile
При мен така стана, но 3 теста бяха отрицателни, после бяха с много бледи черти и чаккккк на 13 ден вече ми беше почти положителен 😂 накрая реших да ида на гинеколог и ето ме вече в 4 - я месец

# 11 249
Здравейте . От една година правим опити с мъжа ми но безуспешни .Преди 2,3 седмици започна да ми се подува корема ,гадене ,световъртеж .И имам болки в десния яйчник ,остават 3 дни до менструацията ,но от нетърпение си направих тест днес ,и ми излезна много бледа черта ,не съм я взела под внимание ,но поради болките отидох на лекар и там ме видяха на видеозон също и вагинален ехограф .Та въпроса ми е има ли възможност наистина чудото да е станало ? Благодаря предварително 😊

Общи условия

Активация на акаунт