Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 524
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 740
Късно би било след 9 месеца. След 10 дни няма как да е късно. 😀

# 13 741

Притесненията на майката за бебето и са винаги основателни.
Особено ако е претърпяла загуби.
Надявам се винаги всяка майка да бъде добре заедно с дечицата и.

Бъдете благословени и просто следващият път,когато се изказвате по такъв начин-помислете.
Може човека отсреща,пък и да е имал трудности в своето минало. 🙏🏼

Лека вечер ❤

# 13 742
Sparkle, ако имате загуби или установени проблеми и е наложително да започнете терапия/медикаменти от положителен тест, наистина веднага трябва да се консултирате с лекар. Но в такъв случай би трябвало да сте наясно. Ако не, след десет дни е супер! Честито!

# 13 743

Притесненията на майката за бебето и са винаги основателни.
Особено ако е претърпяла загуби.
Надявам се винаги всяка майка да бъде добре заедно с дечицата и.

Бъдете благословени и просто следващият път,когато се изказвате по такъв начин-помислете.
Може човека отсреща,пък и да е имал трудности в своето минало. 🙏🏼

Лека вечер ❤
Всеки човек има трудности в живота. Не е нужно да се засягате от всяка дума, особено ако е шеговита. Някои изобщо не можем да стигнем до положителен тест, за да се тревожим за загуби, така че...

# 13 744
Здравейте, пуснах си кръвен тест резултата е 292 и след 48 часа пуснах нов резултата е 813, искам да попитам кога може да се види плоден сак в матката и дали е добър резултата, последна менструация на 27.02

# 13 745
Здравейте, пуснах си кръвен тест резултата е 292 и след 48 часа пуснах нов резултата е 813, искам да попитам кога може да се види плоден сак в матката и дали е добър резултата, последна менструация на 27.02
С добра апаратура на следващия ден след втория кръвен ще се види сакът.

# 13 746
  • Пловдив
Здравей позволявам си да пиша защото бях със същия въпрос въпреки, че л
Ми е 2 бременност.
При мен се видя сак на 9 дни закъснение и чхг над 1200.
Отидох на 6 дни закъснение и нищо не се видя само се ошашках да не е извънматочна вълнението е голямо, но не бързай да ходиш на лекар това е моя съвет.

# 13 747
АГ ми е казвала, че чхг трябва да е над 1500, за да се види плодния сак в матката.

# 13 748
Здравей позволявам си да пиша защото бях със същия въпрос въпреки, че л
Ми е 2 бременност.
При мен се видя сак на 9 дни закъснение и чхг над 1200.
Отидох на 6 дни закъснение и нищо не се видя само се ошашках да не е извънматочна вълнението е голямо, но не бързай да ходиш на лекар това е моя съвет.

И аз се ошашках днес (2 ден закъснение), не съм изследвала ЧГХ, но имам един шкаф позитивни пикливи тестове 😂 и отидох на лекар- съответно нищо не видяха, освен точица и удебелена лигавица, явно било рано да се види каквото и да е все още - днес влизам в 5Г.с

# 13 749
  • На изток от Ада
Ходи се на  док най -малко 10 дни закъснение.
Чгх да е 1000

# 13 750
Момичета след хубаво положителния  тест, днес чхг е 11.1mu/ml ...притеснявам се как ще се стекат нещата

# 13 751
  • На изток от Ада
Момичета след хубаво положителния  тест, днес чхг е 11.1mu/ml ...притеснявам се как ще се стекат нещата
пусни 2ри след 48ч .

# 13 752
пада се в неделя... едва ли ще има къде да пусна

# 13 753
Тогава пуснете в понеделник, няма особено значение кога точно ще го пуснете.

# 13 754
Момичета възможно ли е месец след предполагаемо зачеване чертата на теста да е бледа?

Общи условия

Активация на акаунт