Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 540
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 755
Момичета възможно ли е месец след предполагаемо зачеване чертата на теста да е бледа?

Не искам да те тревожа, но отговорът е не, не може.
Направи кръвен тест и отиди на лекар.

Извинявай, не знам дали разбрах правилно че двата теста са с 1 месец разлика... май не е такава идеята..

Ако, ти мислиш че си заченала преди месец е отделен въпрос. Тестовете са положителни и чертата може да е бледа, трябва да става все по-наситена следващите дни.

# 13 756
Ами просто ме интересува дали е късна или ранна овулация ,защото бебето ми върви по-мъничко и се притеснявам да не съм с ранна овулация да върви много по назад…не знам вече какво да мисля …

# 13 757
Ами просто ме интересува дали е късна или ранна овулация ,защото бебето ми върви по-мъничко и се притеснявам да не съм с ранна овулация да върви много по назад…не знам вече какво да мисля …

Ох, мила, няма как да знаеш това, нито лекарите. Проследи ЧХГ-то от тук нататък. Ако нараства добре няма значение кога ти е била овулацията.
Не се притеснявай от сега.

# 13 758
Благодаря ,аз съм вече към края.През цялото време си вървеше няколко дни назад според ПРМ ,но сега вече в 8ми месец е седмица и малко назад.Надявам се просто да е била късна овулацията и всичко да си е наред.

# 13 759
Благодаря ,аз съм вече към края.През цялото време си вървеше няколко дни назад според ПРМ ,но сега вече в 8ми месец е седмица и малко назад.Надявам се просто да е била късна овулацията и всичко да си е наред.
В 8 месец правите пикливи тестове за бременност и искате по тях да установите датата на овулацията?
Защо?

п.с. Без думи съм.

# 13 760
В 8ми месец нищо свързано с овулацията няма значение Simple Smile
Може да върви напред или на зад по хиляда причини и да се забави или забърза по още сто причини.

# 13 761
  • София
Според мен жената е качила първите си тестове, направени месец след потенциалната дата на зачеване.
Седмица забавяне в 8 месец не е фатална, след един определен момент, измерванията не са толкова точни и са по-скоро ориентировъчни.
След като наблюдаващият лекар Ви е оставил да износите бременността, значи не е видял нищо драматично.
Спокойствие пожелавам, лесно раждане и здраво бебе
P.S. За протокола- при бременност с близнаци, единият до последно излизаше седмица след брат си по замервания. Родиха се 1480 и 1490 гр и двамата по 39 см. Като по- лек беше този, който си вървеше уж напред. Нищо им нямаше и на двамата, предвид недоносеността, на 9 месеца вече бяха в нормите за възрастта, а в момента посмъртно не би предположиловек, че са се родили по половин шепа мръвки.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 11:08 от Dandelionwine

# 13 762
Здравейте!
Първият ми + тест беше на 25 март с бледа чертичка
Днес вече и двете чертички са много ясни
Вече би трябвало да се вижда на видеозон, как мислите? Запазих си час за 03.04
Много се вълнувам

# 13 763
Здравейте!
Много се вълнувам

Успех и аз като теб бях с бледа преди закъснение, а вчера вече беше плътна. Моят е за 05.04 нямам търпение🤰🏻

# 13 764
Здравейте!
Много се вълнувам

Успех и аз като теб бях с бледа преди закъснение, а вчера вече беше плътна. Моят е за 05.04 нямам търпение🤰🏻

И аз такааа🥰успех, мила и на теб да кажеш после как е минало🌷

# 13 765
Какви хубави, ярки две черти напомня ми на моя от 2019❤️
Надявам се скоро пак.....😇

# 13 766
Момичета ехографа не е много верен! Аз също бях с близнаци и ми казаха, че единият ще стои месец и нещо в кувиоз, защито е 1300/400,а другия към 2 200,ЕЕЕ да ама не родени са 35 седмуца 2480 и 2320 /45 и 46 см и бяха по 2..3 дена в кувиоза заради инфекция ( вече са големи мъже на 4 години) . Сега ще ме оперират някъде пак там 34/35 седмица с едно бебе съм, но дано ина килограмите. В 28 седмица го измериха 1260 и било с три дена напред.

# 13 767

Здравейте, това ми е от днес и не беше първа урина. По мои сметки е около 10тина дни закъснението, по едно приложение с което се следя с 3 дни закъснение. Има ли смисъл да се радвам? Утре сутрин ще направя шуърчек

# 13 768
Теста е положителен. Но от обяснението ви не става ясно кога е последната ви менструация и кога очаквате да ви дойде.

Здравейте, това ми е от днес и не беше първа урина. По мои сметки е около 10тина дни закъснението, по едно приложение с което се следя с 3 дни закъснение. Има ли смисъл да се радвам? Утре сутрин ще направя шуърчек

# 13 769
А защо да няма смисъл ? Теста е +++

Общи условия

Активация на акаунт