Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 300
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 800
Няма бременност. Дори изпарителна черта не виждам

# 13 801
Ето със засилени цветове, че на снимка трудно се ловят такива бледи…

Здравейте, това ли представлява изпарителна чертичка? Като сянка.
На 5 ден закъснение, имам ЗФ, доктора каза че от него закъснява, но имам и висока температура.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 14:07 от Анонимен

# 13 802
Макар със поредна неуспешна бременност и всеки път 3-4 дни преди цикъл мойте чертички винаги бяха такива. Дори само аз си ги виждах Simple Smile

# 13 803
На 5 закъснение, ако реално е толкова, би трябвало да е по-видима. Не знам, освен още да чакаш и пак да правиш. Колко висока температура имаш? Повишена или висока? А и при задържан фоликул как се забременява? Били са два и единия е останал задържан, а от другия се е оплодила яйцеклетка ли? Киста на жълтото тяло да не е вместо задържан фоликул?

# 13 804
Ами и аз така мисля, че е почти невидимо за тези дни, 35ти ден ми е днес и идва на около 30 г/д, БТ не меря, но ТТ е 37 все още ,както и преди цикъл. А по другия въпрос не знам, на 14ти ден доктора само каза, че всеки момент ще има овулация, два месеца я хващам на 15ти ден. Явно и сега е била на 15ти, ако е имало.
След това бях на преглед на 31 ден, каза че имам задържан фоликул, направи му снимка. Каза, че има много удебелена лигавица и всеки момент се очаква цикъл, но минаха 4 дни и затова правих тест. От няколко месеца правим опити и нищо не става, аз затова и сега не възлагам надежди.

На 5 закъснение, ако реално е толкова, би трябвало да е по-видима. Не знам, освен още да чакаш и пак да правиш. Колко висока температура имаш? Повишена или висока? А и при задържан фоликул как се забременява? Били са два и единия е останал задържан, а от другия се е оплодила яйцеклетка ли? Киста на жълтото тяло да не е вместо задържан фоликул?

# 13 805

Имали бременност

# 13 806
Здравейте момичета Simple Smile Гинеколожката ми каза при положителен тест да слагам вагинално таблетка Утрогестан. На 12тия ден след засечена овулация имах втора бледа черта и сложих таблетката. На 13тия ден от същата марка тестове втората линия почти не се виждаше и спрях приема на Утрогестана. Днес съм на 14ти ден, днес или утре трябва да ми дойде.
Според Вас дали ще ми се измести цикъла заради двете таблетки? Има ли някой с опит?
Много Ви благодаря! 🎊

# 13 807
# 13 808
Здравейте момичета!
Дали има втора бледа черта или си въобразявам?🤷♀
Има! Моята чертичка беше същата деня когато трябваше да ми дойде, а 2 или 3 дена след това се насити. Сега съм 31 седмица, много се радвам въпреки, че бременноста ми е тежка ❣❣❣още малко и ще го гушкам... Лека бременност ти желая!

Ден след закъснение 😊

# 13 809
Честито и на двете последни момичета +са

# 13 810

Здравейте, момичета! Тази сутрин си направих тест, но се вижда много бледа втора чертичка. Според вас положителен ли е?

# 13 811

Здравейте, момичета! Тази сутрин си направих тест, но се вижда много бледа втора чертичка. Според вас положителен ли е?

Има бледа чертичка изглежда розова, колко дни имате до М?

# 13 812

Има бледа чертичка изглежда розова, колко дни имате до М?

Имах нещо като цикъл, продължи 3 дни, много оскъден и това ме накара да се осъмня. Попринцип ми идва много силно и продължава 5 дни.

# 13 813
Здравейте момичета 🤗 писах в няколко теми, но никой не ми отговори.. ще се надявам тук на отговор 🤭 Гинеколожката ми ми каза при положителен тест за бременност да приемам вагинално Утрогестан. На 12-тия ден от засечена овулация имах втора бледа черта и сложих таблетката. На 13-тия тестът беше отрицателен и спрях приема. На 14-тия ден следобяд направих още един тест и чертата излезе на минутата, но бледа (отново сложих таблетка). След това направих дигитален, но той беше отново отрицателен. На деня на цикъла (вчера) направих още един със сутришна урина, но и той беше отрицателен.
Въпросът ми е възможно ли е да ми закъснява заради Утрогестана.. постоянно имам болки в корема все едно ще ми дойде, но не ми идва. Направо се побърках.. много ще съм благодарна на мнения..
Благодаря предварително!

# 13 814
  • Замък сред облаците
О, боже. Щом е необходимо да се ползват лекарства, не се препикават Х на брой тестове (те не са 100% надеждни), а се прави кръвен в лаборатория. Ти си играеш на тука има, тука нема така…

Общи условия

Активация на акаунт