Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 485
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 860
Здравейте!
Овулация с тест потвърдена на 5.04. 4 дни преди период съм. Положителна бледа черта(втора урина за деня) или изпарителна?!🤔

# 13 861
Здравейте!
Овулация с тест потвърдена на 5.04. 4 дни преди период съм. Положителна бледа черта(втора урина за деня) или изпарителна?!🤔

Повтори теста  след два дни пак, моя беше така ден преди датата на очаквания цикъл, после започна да се покачва.
Последния ми тест е 3 ден на закъснение, и още е супер бледа, явно чакането му е майката. Знам какво ти е и, че си нетърпелива.

# 13 862
Ако тестът е отчетен във времето, за което трябва (5 минути?), си е положителен резултат.

# 13 863
Да във времето е. Сега направих втори на лейди нещо си и той е с такава бледа втора.
Ще потретя в деня на МЦ с шуърчек.

# 13 864
Здравейте момичета, прикачвам тест на сестра ми....тя твърди че не вижда черта, аз съм се запътала че виждам. След инвитро е .
Вие какво мислите.
Лошо е , че е Престо и може да се спори много за него. Но искам Вашето мнение Wink

# 13 865
Черта има. Друг е въпросът каква е и на кой ден е направен тестът.

# 13 866
Ден 9 след трансфер на 2 пет дневни.

# 13 867
Черта има. Не мога да кажа точно какъв цвят е, сякаш не е точно розова. Може би не е снимана веднага? И дали се е появила в посоченото време?

# 13 868
Здравейте момичета, прикачвам тест на сестра ми....тя твърди че не вижда черта, аз съм се запътала че виждам. След инвитро е .
Вие какво мислите.
Лошо е , че е Престо и може да се спори много за него. Но искам Вашето мнение Wink

Фрии и аз виждам черта, а на 5дневени на 9ти ден, обикновенно може да се отчете уринарен тест, ако има как утре сутрин да повтори с друг, ще е сигурно.

# 13 869
Толкова неуспехи е преживяла ,че не иска да повярва....ще дерзая утре да направи един Билийв Wink
Дано имам успех.
Благодаря за отговорите !
Дано се е получило!

# 13 870
  • София, България
Има има, на всичките последни, показани тестове си има черти Simple Smile

# 13 871
Здравейте,  днес и аз реших да си направя тест.  Закъснява ми с 3 дни, но имам болки ниско долу в корема,  гърдите ме болят... абе всички екстри точно както преди цикъл само дето цикъл няма Grinning
Качвам снимка на теста,  чертата е доста бледа утре ще направя още един тест.

# 13 872
Идеална е чертата, честито!

# 13 873
Здравейте!
когато забременях бях с същата черта е сега резултата е дъщеря почти на четири месеца

# 13 874
Здравейте,  днес и аз реших да си направя тест.  Закъснява ми с 3 дни, но имам болки ниско долу в корема,  гърдите ме болят... абе всички екстри точно както преди цикъл само дето цикъл няма Grinning
Качвам снимка на теста,  чертата е доста бледа утре ще направя още един тест.

Има си чертичка. А и Ви закъснява. Честито🍀

Общи условия

Активация на акаунт