Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частни училища във Варна

 • 9 480
 • 80
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 76
А някакви отзиви за нивото на чуждоезиково обучение в Малкия принц? Доколкото знам те имат само часове по английски език. Разговорният е българският език.

Добра езикова подготовка имат уж по английски. В смисъл по-добра от на други места, защото го започват от ДГ. По руски горе долу,  по френски не, но те го учат колкото да се каже, че са го срещали Simple Smile . Часовете са малко и май само 2 години.
Във връзка с езиците, забравих да питам в Мечтатели дали започват с език от първи клас?
Като гледам цените им, си мисля че за него се заплаща като допълнително занимание в ДГ, нали?

# 46
 • Мнения: 1
Здравейте,
От известно време следя темата. Направих някои проучвания за училищата, защото и мен ме интересуват. Разбрах, че в "Мечтатели" учат английски език от първи клас с 8 часа.

# 47
 • Мнения: 1
Подкрепям, защото аз тообучва също го проучвах и даже има обучение по английски език с използване на много интересна методика.

# 48
 • Мнения: 76
KannaK, какъв метод ползват? Би ли споделила подробности?

# 49
 • Мнения: 1
И аз ги "следя" във фейсбук. Постоянно пускат по нещо. Активни са явно. Относно английския има пост от днес, от където мога само да си вадя изводи относно методите им. Децата изглеждат невероятно щастливи. Май няма нищо по-важно от това. Всъщност не знам какви са им методите, но са важни усмивките на децата. Wink

# 50
 • Мнения: 76
Така е наистина. Важно е да им е хубаво в училище и да ходят с желание.
Някой вече записал ли е детето си в първи клас? Гледах, че "Мечтатели" имат отстъпка при записване до края на месеца.
Много се чудим между добро държавно и частно. Засега по препоръки ако изберем частно, ще е "Мечтатели" или това в Камчия.
Във връзка с това да питам за началните учителки. Добри ли са? И имена ако може на тези, които ще поемат първи клас.

# 51
 • Мнения: 143
Започнах и аз моето проучване за частните училища. За Юри Гагарин ще кажа, че на моя позната детето записаха там миналата година и точно месец по-късно се отписаха, плюс още 3 деца от класа. Забележките - учителите много възрастни, не могат да се оправят с децата, децата са вечно пребити и ударени едно от друго, обучението не върви. Сутрин автобусът се движи безобразно бързо. Без учител... (което чак не ми се вярва). Децата се изсипват в двора. Някакъв хаос е докато учителите си ги съберат.
За Мечтатели - живея съвсем наблизо и всеки ден виждам децата и учителите. Родителската прослойка леко ме демотивира. Ще видим как ще потръгне с новото ръководство. Тази година ние може и да пропуснем. През септември трябва да е подг.клас.
Аз съм Българче - директорката наистина  създава впечатление за нервна, но такъв и е моделът сякаш. Simple Smile Мотивирана е, звучи амбициозно... Но до сградата не съм ходила все още.
Емили_д, казваш, че децата са ти там в градината, но в училището не би ги дала. Т. е не си доволна от градината ли? А защо са там?
В Малкия принц имам позната учителка и родители с деца там. Всички казват само положителни неща. Базата не ми харесва много там. Но, това може да се преглътне. За учениците все пак е по-добре. За градината - не.
Това е, което знам аз за сега.

# 52
 • Мнения: 76
Здравей snesh! Може ли да пишеш кое в родителите в Мечтатели те демотивира да запишеш там детето си? Предполагам не е удобно да се коментира в темата ако искаш може и на лични. Аз се замислям и за там. Още не съм ходила да говоря с директора, но ако ще е частно  клоним към това училище. Нямам цялостна представа за родителите обаче. Малкото хора, които слабо познавам, са свестни иначе. Благодаря ти предварително!

# 53
 • Варна
 • Мнения: 757
snesh децата ми бяха в "Аз съм българче" отписах ги след 4 месеца. Сега са в "Мечтатели" и вече със сигурност искам и да учат там.
Относно родителите има най- разнообразни птици. Но аз мисля, че разнообразие има на всякъде.
Нека не си говорим глупости, че всеки който може да си позволи частно образование е "тъпа мутра" (или изберете си определение, което ви харесва в този дух).

# 54
 • Мнения: 143
Ооо, не съм имала предвид "мутри", визия или нещо подобно. Нито пък искам да обидя някого. Забелязвам, че често и много родители си водят децата кой когато реши. Била съм свидетел на неприятно отношение към учителите в двора. На което стават свидетели и децата, а учителите са безсилни... Но сигурно сте права, че такива образи има навсякъде. Просто аз тук ги виждам. Simple Smile  Чудесно е да чуя от вас, че сте доволна. Явно новото ръководство добре усвоява обекта. Simple Smile Ще го имам предвид.

# 55
 • Мнения: 76
Току що видях, че Американското училище "Талант" си работи.
Обявили са прием за 2019/2020.
http://www.talentschool-varna.com/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc … 0%ba%d1%81%d0%b8/

# 56
 • Мнения: 1
Здравейте! Някой има ли впечатления за подготвителните групи в '"Мечтатели"?

# 57
 • Варна
 • Мнения: 2 046
Току що видях, че Американското училище "Талант" си работи.
Обявили са прием за 2019/2020.
http://www.talentschool-varna.com/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc … 0%ba%d1%81%d0%b8/

Да, чух и аз, че ще го отварят отново.

# 58
 • Мнения: 76
На 20.04.19г. от 11.00 до 15.00 ЧСУ "Юрий Гагарин" ще имат ден на отворени врати.
Интересно ще е да се види.

# 59
 • Мнения: 1
Здравейте!
Bella* ходихте ли на този ден на отворените врати на училище Гагарин  в Камчия? Какви впечатления имате? Чувам доста позитивни отзиви за базата, за постиженията им, но не мога да намеря информация за преподавателите.

Общи условия

Активация на акаунт