Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 798
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 120
Много хубав тоалет е облякла Мегън. Обожавам този цвят и на нейната кожа изглежда страхотно. Светлите цветове и отиват.
Обувките не ми харесват, а и смятам, че са и големи. Без да отварям поредната дискусия, но на снимката отблизо краката и не изглеждат особено добре. Много съсухрена и набръчкана кожа.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 01:57 от Welt

# 121
Тънките глезени винаги са били критерий за финес и красота у една жена. Обаче живеем в такова време, че е модерно едно болшинство хора да налагат като критерий за красота собствените си недостатъци. Та вече не ме учудва, ако глезени като кулата в Солун са се наложили като критерий за финес и красота. Да го наречем анархия в концепциите за красота, защото така определено се живее по-щастливичко. Като прасенца в кочина...

# 122
  • Варна
И на мен ми харесва Меган...май ми е за първи път Blush
 От може би две години има такава тенденция, мода, да си в дрехи, обувки само в един цвят и аз я харесвам тази мода. И цвета й отива.
Но все още стойката на тялото й не е добре. Трябва още да се изправи, главата горе, а не със свити рамене и глава сгушена между тях. Тя е актриса  свикнала и търсеща внимание и не мога да си обясня защо е тази стойка.

# 123
  • Бургас
Мери е участвала в интересна инициатива -родители ,които са в отпуск по майчинство ходят в дом за възрастни хора
Видео:
https://www.facebook.com/detdanskekongehus/videos/34138683646932 … 1NjIzYTYifQ%3D%3D

# 124
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много ми хареса инициативата, възрастните хора така се оживяват покрай малки деца Simple Smile

# 125
Много е бозав и безличен този цвят според мен, но спрямо предишните й тоалети този е направо цвете. Simple Smile

# 126
Аз лично предпочитам тънък глезен,дори когато е прекалено тънък(като на Мегън),в сравнение с дебелите балдъри(на Макси,например,но не съм много сигурна...).Личен вкус.
Но са хубави само,когато се съчетаят с тънка талия и деликатни рамене.Мегън няма талия дори и преди бременността,а раменете й са широки и оттам усещането за диспропорция.Виждали сме мулатки,изляти като статуетки,но тя не е от тях,за съжаление.
Цветът ми прилича на "пудра".Срам,не срам,ми е любим...ама аз съм си такава.Скучна Simple Smile

Всичко,което е от полза за възрастните и самотните хора,е хубаво.Животът бързо се изнизва и на практика става така,че последният работен ден,ако го дочакаш,е последен ден,в който си част от обществото.След това възрастният човек става невидим,а не винаги децата могат или искат да са до него.

# 127
Всичко,което е от полза за възрастните и самотните хора,е хубаво.Животът бързо се изнизва и на практика става така,че последният работен ден,ако го дочакаш,е последен ден,в който си част от обществото.След това възрастният човек става невидим,а не винаги децата могат или искат да са до него.

Колко е вярно това! Виждам го всеки ден в очите на родителите ни, на тези на приятелите ни.
Има една приказка на Джани Родари: "Невидимият Тонино", която, освен за всичко друго говори и за това.
Извинете офтопика, просто исках да се съглася, че инициативата е чудесна, много благородна.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 12:30 от Анонимен

# 128
  • Countryside
Браво на Мегън, значи можело. Отиват й светлите цветове, защото е тъмничка. Само обувките не ми харесват, но аз просто не харесвам такъв тип. И прическата е оправила. Пак боса, естествено, краката с олио си е мазала...но е много добре този път. Размер дреха, цвят, модел, прическа, всичко 6.

# 129
  • София
А, моля, моля...моите глезени са страхотни, аз си ги харесвам. Винаги съм получавала комплименти, че имам деликатни прасци и глезени Laughing  Е, като на Мегън не са, ама по-добре, че задникът ми не е от най-деликатните.

Аз много обичам такива цветове-екрю, пудрено, с цвят на кожа...харесвам и сиво  в тези бледи и меки нюанси. Простно някак кройката не ми допада на нея, а и е твърде едноцветна. Все пак и отива цвета.
Обувките също не са мой тип. Има по-успешни тоалети.
Но това е доста субективен въпрос, всеки харесва различни неща. Аз я харесвам в жълтата рокля, в онази червената с етикета. Харесвах и онази рокля на виолетови цветя, която никой не понасяше и казваше, че и е голяма.

# 130
Кройката на роклята на Мегън щеше да й отива преди 6 месеца. Сега стои много зле, според мен. Иначе другите неща (без ръката на свръхценния корем) ми харесват.

# 131
Кройката на роклята на Мегън щеше да й отива преди 6 месеца. Сега стои много зле, според мен. Иначе другите неща (без ръката на свръхценния корем) ми харесват.
Аз пък не харесвах впитите й бременни рокли-на нея и на която и да е.Впити,опънати,с почти изхвръкнал пъп.Чалга са ми.Докато тази се лее и вие  около нея и стои стилно.
И разбира се,без ръчичката...

# 132
  • Бургас
Мери

Лейди Сара, дъщеря на принцеса Маргарет

Летисия

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:30 от lina_bs

# 133
  • На топло
Лейди Сара е на откриването на Диор в музея на Виктория&Алберт. Където
ще бъде изложена роклята на майка и, която е носила на 21 си рожден ден.

Изложбата е много красива 😍, който има възможност да я посети.
Беше преди няколко години в Париж (без роклята на Маргарет).

# 134
Е много ми е симпатична Мери! И някак още по-симпатична ми става като гледам снимките тук. Simple Smile
Меги ми харесва този път (най-накрая да направи нещо различно с косата), но не знам защо на всички бременни снимки гърдите ѝ са много сплескани.
Прави ми впечатление, че Мери и Максима са някак естествени, докато на Кейт и особено на Меги мисля, че повечето инициативи са им досадни. С такова усещане оставам от снимките.

Радика, страхотна тема!

Общи условия

Активация на акаунт