Кралски работи и клюки - февруари '19

• 159 103
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 135
Кройката на роклята на Мегън щеше да й отива преди 6 месеца. Сега стои много зле, според мен. Иначе другите неща (без ръката на свръхценния корем) ми харесват.
Аз пък не харесвах впитите й бременни рокли-на нея и на която и да е.Впити,опънати,с почти изхвръкнал пъп.Чалга са ми.Докато тази се лее и вие  около нея и стои стилно.
И разбира се,без ръчичката...

Е тя тази пак е впита на коремчето. Просто някак са решили, че ще е красиво да се вее току под гигантския корем около кльощавите пищяли. Много лош избор на кройка като за бременна жена.

# 136
Оф, това лейди Сара Чато ли е? Ама много са грозни тия хора, добре, че напоследък си взеха чужда кръв, малко да обновят генофонда.

# 137
  • На топло
Оф, това лейди Сара Чато ли е? Ама много са грозни тия хора, добре, че напоследък си взеха чужда кръв, малко да обновят генофонда.

Да, тя е.
Гледам има тънки глезени, значи може да мине за красива жена 😊

# 138
Гледам има тънки глезени, значи може да мине за красива жена 😊
Joy Joy Joy

# 139
Мегън

Палто Givenchy  и преди го е носила

Обици - Dean Davidson “Midi Knockout”

Камила - 31.01.2019

24.01.2019

Кралицата, 24.01.2019

26.01

Мете Марит

Мери

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 19:45 от ۵ Gray. ۵

# 140
А кой е Кристиан Джоунс?

# 141
Хубава е отново Мегън.

# 142
Личи си ,че палтото и е умаляло.Опънало се е на раменете и роклята/полата виси отпред малко странно.Този път тоалета не ми харесва като цяло.Кока обаче и отива и обувките са добре.

# 143
  • Бургас
Тя,полата и отзад виси. Явно такъв и е модела

# 144
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6652151/Meghan-Markle … Universities.html

Харесва ми повече от вчера.
Въобще с такъв голям корем твърде впити тоалети не ми стоят особено добре.

# 145
Да, видях сега, че и отзад виси. Не ми харесва,не съм по подобни модели.
На мен все цвят ми липсва. 😂😂

# 146
От последната снимка ми харесват само обувките и палтото, въпреки, че на нея й е доста тясно и не й стои добре

# 147
Моделът на палтото е страхотен, но не го намирам в сайта на Givenchy. Искаше ми се да разгледам по-подробно кройката. Ако някой е намерил подобни снимки (не само върху гърба на Меган), ще съм благодарна да ги копне тук или на лични.

Хубава е Меган, макар черното да не е точно нейният цвят.

# 148
  • София
От днес само прическата, обеците и обувките...полата може и да е хубава, но от всичкото черно - как да разбере човек? Thinking
Самата Мегън изглежда добре.

# 149
  • Down south
Днес, за разлика от вчера, не ми харесва.
На масивното тяло, обгърнато в черно, главата с тази "прическа" изглежда странно.

Асоциацията е на карфица, забодена в нещо си  Stop

Общи условия

Активация на акаунт