Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 844
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Бургас
Ето я Летисия без палто. По-добре е без него , според мен

# 1 966
  • София
Не ми харесва роклята...както казах, за мен поне, змийският принт е подходящ за аксесоари. А и веднъж видях една пола, която ми хареса и дотам. Твърде много ми идва змията Simple Smile

# 1 967
Меган е по-добре облечената а не е редно все пак Кейт е бъдеща кралица.
Сигурно затова целият форум дружно избухва,когато Меги случайно нацели нещо класно.
Рядко избухва обаче.
Виж да нацели яка сума за радост на данъкоплатеца,Кумчо Вълчо,кокошки  и всички пердета наоколо,в това е Кралица.Няма друга освен нея и зозата с росните китки и анцузи.

Абе Летисия да остане само по обувки,най-добре ще е.И роклята не струва.Особено в горната част и към ръкава.

# 1 968
  • София
Не ми харесва тоалета на Кейт, особенно обувките и никога не съм харесвала обаче тя си е влюбена в тази марка и това е. Не знам защо но много малко нейни тоалети ми изглеждат наистина класни. Меган е по-добре облечената а не е редно все пак Кейт е бъдеща кралица.
Кейт е обличала това палто поне още два пъти в миналото.Аз също мисля, че като бъдеща кралица Кейт трябва да изпъква над Меган.Трябва да се намалят активностите на Меган за постоянно в бъдеще, а и парите за тоалети.Кейт никога не би си позволила наглостта да е с тоалет за 90000 и да навира богатството си на обикновените хора.Ако се сравнят гардеробите на двете, сигурно на Меган за тая 1 година ще е по-скъп от на Кейт за годините, в които е в семейството.

Не разбрахте ли, че прословутия тоалет не е струвал 90000? И не виждам абсолютно никакви причини да намалят активността на Мегън, освен разбира се по време на края на бременноста и раждането. Даже ми се струва, че като приключи с майчинството, трябва да ѝ ги увеличат.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 18:43 от дядо хаджия

# 1 969
  • Бургас
Eeee, ама как не е 90 000??? Нали във вестника така писаха?!?

Довечера ще има прием в двореца. Дано, Летисия там се появи с нещо хубаво

# 1 970
Има ли вече информация дали бъдещото бебе ще има титла? А и силно се надявам, че Меган като роди няма да го мъкне с нея.Например Луи скоро ще стане на годинка, но има едва две официални събития- изписването и кръщенето.

# 1 971
  • Някъде там
Ето я Летисия без палто. По-добре е без него , според мен

На мен пък тази рокля ми е като тези летните парцалки от китайските сайтове които влогърките си поръчват от ши-ин.

# 1 972
Не ми харесва тоалета на Кейт, особенно обувките и никога не съм харесвала обаче тя си е влюбена в тази марка и това е. Не знам защо но много малко нейни тоалети ми изглеждат наистина класни. Меган е по-добре облечената а не е редно все пак Кейт е бъдеща кралица.
Кейт е обличала това палто поне още два пъти в миналото.Аз също мисля, че като бъдеща кралица Кейт трябва да изпъква над Меган.Трябва да се намалят активностите на Меган за постоянно в бъдеще, а и парите за тоалети.Кейт никога не би си позволила наглостта да е с тоалет за 90000 и да навира богатството си на обикновените хора.Ако се сравнят гардеробите на двете, сигурно на Меган за тая 1 година ще е по-скъп от на Кейт за годините, в които е в семейството.

Не разбрахте ли, че прословутия тоялет не е струвал 90000? И не виждам абсолютно никакви причини да намалят активността на Мегън, освен разбира се по време на края на бременноста и раждането. Даже ми се струва, че като приключи с майчинството, трябва да ѝ ги увеличат.
Според този сайт е 90 000£.В него са цените на всичките и тоалети, някои не ги бях виждала.
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/gallery/pregnant-meghan-ma … g-500000-14058121

# 1 973
  • в сърцето на един мъж...
Ама и тя не се шегува с тоалетите и цените им. Има три тоалета под 1000 паунда всичко на всичко. Останалото е... леле мале

# 1 974

Не разбрахте ли, че прословутия тоялет не е струвал 90000? И не виждам абсолютно никакви причини да намалят активността на Мегън, освен разбира се по време на края на бременноста и раждането. Даже ми се струва, че като приключи с майчинството, трябва да ѝ ги увеличат.
Извинявай, но Меган ли ще е бъдеща кралица? За какво й е тази публичност?Нека се оттегли и си гледа бебето.Хем иска свобода, хем все повече се бута.Съревнование с Кейт няма как да има.

# 1 975
  • София
Няма потвърдено за 90те хиляди. По поръчка е, няма как да знаят вестниците. Не е евтина де Simple Smile

Бебето Съсекс май няма да е принц, титла също не би следвало. Джордж дори няма.

# 1 976
Не, не разбрахме, че не струва 90 000. Кажи, ако обичаш, колко струва.
Много са сладки Кейт и Уилям как ритат топка в Ирландия. Супер свежи са.

# 1 977
Ама и тя не се шегува с тоалетите и цените им. Има три тоалета под 1000 паунда всичко на всичко. Останалото е... леле мале
И сватбената й рокля е по-скъпа от на Кейт, какво да говорим.

# 1 978
...
А колко е струвал, че не разбрахме?

# 1 979
  • София
Извинявай, но Меган ли ще е бъдеща кралица? За какво й е тази публичност?Нека се оттегли и си гледа бебето.Хем иска свобода, хем все повече се бута.Съревнование с Кейт няма как да има.
И какво като няма да става кралица и това, че вие си мислите, че някой се съревновава с Кейт си е ваш личен проблем. Къде и кой ще ходи от името на кралското семейство, решава кралицата, а не ние. Има много други членове на кралското семейство, които няма да стават крале и кралици, но имат публични изяви.

Общи условия

Активация на акаунт