Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 832
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Много сладки снимки на Кейт и Уилям. Кейт ми е много лъчезарна и естествена.

# 1 951
Сега като я видях в анфас,и палтото спря да ми харесва....
Чудни бижута е показала Geia.
Бабет ми е като Шапкаря от "Алиса".С годините все по-слънчева става.
Кейт е най-голямото попадение на Фирмата от няколко поколения.Не случайно самата тя заяви преди сватбата "Уилям е късметлия,че ме намери".Веднага си казах "я па тая",после разбрах,че е права.Даже не само Уилям,ами и Фирмата.

# 1 952
https://media.gettyimages.com/photos/prince-william-duke-of-camb … ture-id1127697485
Ау, Катрин се държи за корема. Дали иска да ни каже нещо?]
Сигурно обсъждат Мегън и я имитира Mask

# 1 953
  • в сърцето на един мъж...
Ох, разкошни са тия двамата Heart

Принц Хари загубил малко от чувството си за хумор по време на визитата в Мароко, един от операторите е бил прекалено напорист Simple Smile

# 1 954

Сигурно обсъждат Мегън и я имитира Mask
А овчия поглед де го?Simple Smile

# 1 955
Принц Хари е толкова набрал на медиите, че не харесват и оплюват  съпругата му, че очаквам  скоро съвсем да избухне. Според мен, заради това последно време пред камери е все сериозен и начумерен.

# 1 956
  • София
Е добре де, тия копчета на червеното палто, точно на мястото на зърната ли трябваше да са? Иначе прекрасен цвят!

# 1 957
Със сърденки надали ще я харесат повече. Или пък с рокля за 90 бона. Grinning  

Lana, точно това и аз загледах - дали е от кройката, но се оказаха копчетата. Grinning

# 1 958
Принц Хари е толкова набрал на медиите, че не харесват и оплюват  съпругата му, че очаквам  скоро съвсем да избухне. Според мен, заради това последно време пред камери е все сериозен и начумерен.
Насила хубост не става.
Тя нека върви накриво, пък той да очаква всички останали да я харесват. Ами не става.
Очаквам още клипове да излязат от Мароко.

# 1 959
  • Някъде там
Много харесвам Кейт.Палтото е чудесно но тези ръкави които се подават под него, не мога да ги приема.Никога не съм харесвала ръкави подаващи се под връхната дреха.Но това си е моя вкус,иначе тя си е чудесна.

# 1 960
В статията пишеше, че оператора докато се тика напред леко ударил с камерата си дете - от работещите в кухнята / или там каквото е/ която ги посреща. Така, че гнева не е само заради Мегън. Да не забравяме и нормалните му чувства на баща и съпруг, който трябва да опази бебето и Мегън. Да не забравяме и че са в мюсюлманска страна, в която има вероятност и от атентат срещу тях. Сигурно има едно наум, въпреки охраната.

# 1 961
# 1 962
Не ми харесва тоалета на Кейт, особенно обувките и никога не съм харесвала обаче тя си е влюбена в тази марка и това е. Не знам защо но много малко нейни тоалети ми изглеждат наистина класни. Меган е по-добре облечената а не е редно все пак Кейт е бъдеща кралица.

# 1 963
  • Варна
И на мен не ми харесват по късите ръкави на палтото на Кейт и обувките, също.
Забравих да отбележа, че Даяна в тюркоазено по напред ,наистина изглежда великолепно и го няма нищо от онова, което ме дразни.

# 1 964
Не ми харесва тоалета на Кейт, особенно обувките и никога не съм харесвала обаче тя си е влюбена в тази марка и това е. Не знам защо но много малко нейни тоалети ми изглеждат наистина класни. Меган е по-добре облечената а не е редно все пак Кейт е бъдеща кралица.
Кейт е обличала това палто поне още два пъти в миналото.Аз също мисля, че като бъдеща кралица Кейт трябва да изпъква над Меган.Трябва да се намалят активностите на Меган за постоянно в бъдеще, а и парите за тоалети.Кейт никога не би си позволила наглостта да е с тоалет за 90000 и да навира богатството си на обикновените хора.Ако се сравнят гардеробите на двете, сигурно на Меган за тая 1 година ще е по-скъп от на Кейт за годините, в които е в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт