Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 704
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 935
# 1 936
Баба Бети - фантазия. Как пък всичко и отива? Завиждам, ама много...

# 1 937
  • Варна
Цветът на обувките е идеален за роклята!

# 1 938
Родена е да бъде кралица. Не да я чакаме да се научи.

# 1 939
  • в сърцето на един мъж...
Попаднаха ми малко тиари и корони - много красиви има и такива, които не сме виждали мисля

Перлената корона на Ан Болейн

нейно колие

Короната на Есен, Германия, около 1040та година, Гнездо на грифони се казва

Най-старата запазена корона на английското кралство

Скрит текст:
The oldest surviving crown of an English queen, 1370-80. Gold, enamel, sapphires, rubies, emeralds, diamonds, pearls. Recorded in England in a list of jewels and plate drawn up in 1399. Probably belonged to King Edward III or Anne of Bohemia, the wife of King Richard II, who was deposed that year by Henry IV. Henry's daughter, Princess Blanche, married the Palatine Elector Ludwig III in 1402 and the crown passed to the Palatine Treasury in Heidelberg as part of her dowry

Сватбената тиара на Даяна

Сапфирените бижута на Императрица Жозефин

Пръстен на Елизабет първа

# 1 940
Перлената корона на Ан Болейн много ми харесва. Не знам дали се бъркам или цветът на Тюдорите е бил зеленият, та това би обяснило и зелените акценти. Тиарата на Даяна също е много красива и по мой вкус.
Присъединявам се към мнението, че палтото на Летисия е страхотно, но обувките и роклята не ми харесват. Змийския принт не мога да го възприема, макар че сега уж е много на мода.
На Мегън от пътуването до Мароко най-много ми харесва червения тоалет и после бежовата рокля на Диор. Обаче 90.000? Просто не можех да не се сетя за статиите сравняващи я с Мария-Антоанета, на която са и дали прозвището Мадам Дефицит. А тя е била кралица на абсолютна монархия, а не съпруга на 6-тия за короната в 21 век.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 15:45 от Welt

# 1 941
  • София
Много красиви бижута, направо не мога да отлепя поглед.

# 1 942
  • Бургас
Матилде

# 1 943
  • София
На мен колието на Ан Болейн много ми харесва.
Както и сапфирите на Жозефин.

# 1 944
  • София

Приличат на тези https://3.bp.blogspot.com/-Kf6EfiWZJsY/WylXJs7UjpI/AAAAAAAAa_g/b … lipeletizia06.png
Но може и други червени да са.

# 1 945
Летисия отново е радост за окото - то е осанка, то е стойка, то е чудо!

# 1 946
Всичко ми харесва в Летисия. Обичам змийски принтове и змии много и роклята ми е екстра.

# 1 947
Уилям и Кейт от днес

Палто Carolina Herrera
Обувки L.K. Bennett
Обеци Kiki McDonough

https://www.express.co.uk/news/royal/1093202/kate-middleton-news … liam-royal-latest

# 1 948
  • Down south
Кейт изглежда превъзходно!
Класа, стил, усет, излъчване.

# 1 949
https://media.gettyimages.com/photos/prince-william-duke-of-camb … ture-id1127697485
Ау, Катрин се държи за корема. Дали иска да ни каже нещо?
Тук много ми харесват:

Общи условия

Активация на акаунт