Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 699
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 770
Какво пък не й харесвате на прическата? Класически, елегантен кок.

# 1 771
Разбира се.

# 1 772
Не ми харесва, че няма малко обем в корените или пък кока можеше да е висок.И с по-хубави прически е била.
Аз две главички не виждам, само една.😀😀

# 1 773
  • Бургас
Какво пък не й харесвате на прическата? Класически, елегантен кок.

Има значение как се гледа снимката -гледаш я ,за да я харесаш или я гледаш,за да не я харесаш

# 1 774
Да на дрехата и аксесоарите,не на смачканото зализано кокче,и милион пъти не на фалшивия поглед и лапата на корема отново.

Бабет откакто Филип го гризна деменцията,много палава го раздава.Тоалет в страстно червено,свежа като репичка,заголено краче,какви ли още изненади ни готви.Току-виж обявила,че ще предаде короната на Джорджи направо....

# 1 775
Срамота е, че Хари не си е взел жена, която като е бременна да не й стърчи корема, да не се разширява горе и долу, отпред и отзад, главата й да изглежда доволно голяма с всякакви прически и краката й да са корави, а не клечки....
Пу, да му се не види! Сра-мо-та!!!
Че и клин навлякла да пътува с него, моля ти се! Вместо да си тури една малка черна рокля и един ред перли...

# 1 776
  • в сърцето на един мъж...
Много добре изглежда, всичко е ок, ама що така го дръпна Хари на едното видео, малко като другарката учителка Simple Smile Все едно тя е кралската особа, а той придружаващото лице...

# 1 777
По-скоро не. Ако бяха близнаци щяха да го обявят според мен. Когато Мери беше бременна с близнците си казаха, за Шарлийн май също се знаеше
А и с близнаци надали щеше да пътува толкова в седмия месец.

# 1 778
https://www.instagram.com/p/BuQ9dYXlVEo/
Пиленца. Първото видео. Останалите дори на мен ми идват too much.

# 1 779
Защо да не пътува?

# 1 780
  • Някъде там
Срамота е, че Хари не си е взел жена, която като е бременна да не й стърчи корема, да не се разширява горе и долу, отпред и отзад, главата й да изглежда доволно голяма с всякакви прически и краката й да са корави, а не клечки....
Пу, да му се не види! Сра-мо-та!!!
Че и клин навлякла да пътува с него, моля ти се! Вместо да си тури една малка черна рокля и един ред перли...
И най-вече да посети очен да си коригира фалшивия  поглед и ако може да и сложат малко филъри в устните, че да не изглежда усмивката и изкуствена 😁.
Меги,ръцете  се научи, че не се държат на корема,под корема,на Хари на гърба,в на Хари ръката или в косата,не се прибират непокорни кичури,не се носят ръкавици в ръцете.
Косата не трябва да е пусната свободно без обем или зализана на кок.
Не се гледа къде стъпваш,гледаш право на пред,не се навеждаш,не трябва да ти тежи корема,не трябва да обличаш широки дрехи че приличаш на бързо навлякла някаква парцалена торба,не трябва да носиш тесни дрехи че корема показно стърчи.😊
С клин и анцуг не може с широка рокля пак не може,още по-малко с така описваща възглавницата.
За нея също трябва да се погрижиш да не е смачкана за да не си мислят хората, че няма корем или пък да е много голяма и това да е с цел показност...
Ех Меги, Меги лесна е твоята.

# 1 781
  • Разпиляна във въображението
На мен последната рокля би ми харесала повече, ако този плат не минаваше над гърдите й, а под. Сега някак странно изглеждат.

# 1 782
Аз предлагам за обем да си сложи малко Фафли следващия път Mr. Green

# 1 783
  • София
Червеното палто и цяла й визия при пристигането им е чудесна. Отива й този цвят, ръцете не бяха на корема, чантата ❤. Много ми хареса.
Диор роклята също е много подходяща. Цвят, чанта, обувки. Косата не ми е напълно по вкуса. Коремът й изглежда странно, но и в този месец бебето като се опъне и прави страшни шпагати. Моята госпожица понякога го правеше като вдлъбнат.
Харесва ми цялото й поведение и дрехи от Мароко. 🎀

# 1 784
  • Down south

Точмо тази снимка е, меко казано, умопомрачаваща.
Силно се надявам, че това е фотошоп и в действителност не е изглеждала така.

Относно черните хора, тези със смесена кръв или дори черна жилка, масово косите са сериозен проблем, обем в корените, системно и проблемно изправяне и пр. Не съм изненадана, че косата е опъната, това е най-лесния начин да изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт