Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 697
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 785
Какво и е на тази снимка?

# 1 786
Срамота е, че Хари не си е взел жена, която като е бременна да не й стърчи корема, да не се разширява горе и долу, отпред и отзад, главата й да изглежда доволно голяма с всякакви прически и краката й да са корави, а не клечки....
Пу, да му се не види! Сра-мо-та!!!
Че и клин навлякла да пътува с него, моля ти се! Вместо да си тури една малка черна рокля и един ред перли...
И най-вече да посети очен да си коригира фалшивия  поглед и ако може да и сложат малко филъри в устните, че да не изглежда усмивката и изкуствена 😁.
Меги,ръцете  се научи, че не се държат на корема,под корема,на Хари на гърба,в на Хари ръката или в косата,не се прибират непокорни кичури,не се носят ръкавици в ръцете.
Косата не трябва да е пусната свободно без обем или зализана на кок.
Не се гледа къде стъпваш,гледаш право на пред,не се навеждаш,не трябва да ти тежи корема,не трябва да обличаш широки дрехи че приличаш на бързо навлякла някаква парцалена торба,не трябва да носиш тесни дрехи че корема показно стърчи.😊
С клин и анцуг не може с широка рокля пак не може,още по-малко с така описваща възглавницата.
За нея също трябва да се погрижиш да не е смачкана за да не си мислят хората, че няма корем или пък да е много голяма и това да е с цел показност...
Ех Меги, Меги лесна е твоята.

Ей па на, ако не са се събрали вече кралските съветници и не обсъждат дали Хари да се разведе с тая никак неподходяща за него Мегън. То бива, бива, ама тя прекали - то не бяха клинове, то не беше попипване по бременния корем, то не беше показване на ту голям, ту малък корем, тънки крачета, бебешки партита чак у Америката, зализан перчем, рокли като торби, в несъответстващ за положението й цвят...Че и него почнала да подкокоросва и надянал вехти обуща на визитата в Мароко.Няма да ги бъде двамата...

# 1 787
Може да са я снимали в момент, в която бебето я ритнало по-силничко.
След две бременности имам усещането, че от първата ребрата ми са на хармоникa. През втората корема ми се движеше във всички посоки, а бебето риташе като Роналдо на световно първенство - финали почти през цялото време. На снимка може да имаш само един кофти момент и точно тогава да те хванат.
Ей на, мен ме снимат само като ям, на всички снимки съм в процес на дъвчене, а може това да ми е единствената хапка за мероприятието. И точно тогава - хоп снимка. Grinning

# 1 788
Е, то пък сякаш ще катурнем монархията ако си кажем как я намираме. Дреме и на Мегън за простите бг мами. Много им разбира главата от висша мода и обноски.

# 1 789
  • София
Защото многоплодните бременности са рискови и бебетата обикновено се раждат преждевременно.
Затова не вярвам, че Мегън чака близнаци. Харесва ми на снимките от Мароко.

# 1 790
Стига с тия близнаци, при къс торс нормално корема да стърчи.

# 1 791
  • Down south
Е, разликата между снимки и снимки от тук до луната. 
Все пак става дума за Дукеса-Та, а не за ссф Close

# 1 792
  • Някъде там
Ех Меги,Меги  как можа такъв ужасяващ гаф пак да допуснеш,за пореден път ще те обявят за лошата дукеса като уволниш екипа сътворил този нечуван гаф за втори път...
😁😁😁
За неразбралите на шалчето се вижда етикета.😀

То бебето в корема знае че майка му е дукеса 😊 и от сега нарушава протокола като се върти както му изнася и надува корема на майка си в неподходящи изгледи.Как не го е срам това бебе да кара майка си да изглежда нелепо 😁.

# 1 793
Ех Меги,Меги  как можа такъв ужасяващ гаф пак да допуснеш,за пореден път ще те обявят за лошата дукеса като уволниш екипа сътворил този нечуван гаф за втори път...
😁😁😁
За неразбралите на шалчето се вижда етикета.😀

То бебето в корема знае че майка му е дукеса 😊 и от сега нарушава протокола като се върти както му изнася и надува корема на майка си в неподходящи изгледи.Как не го е срам това бебе да кара майка си да изглежда нелепо 😁.

E те това вече преля чашата! А и виж как й стърчат няколко косъма отгоре, което е недопустимо! И Хари ми се струва като да кърши ръце и не я гледа влюбено...

# 1 794
Лично мен ме побъркват етикети на дрехи (особено на блузи, на врата) и режа всички наред.
От мен би излязло безгафна дукеса! Sunglasses Grin

Разсмяхте ме, момичета!
Пука им на Меган, Кейт, Камила и Елизабет за нас...

# 1 795
  • Бургас
Абсолютно никой не може да ме убеди, че не им пука на английското кралско семейство за мнението на бг мамите! Сигурна съм, че четат темата и си водят записки. Ето, Хари днес е с тъмен костюм. Случайно ли е това според вас? Едва ли!

# 1 796
Времето тук беше чудесно днес и решихме да се разходим до Уиндзор. Та мернахме Дория, седнала на една пейка на припек, точно срещу голямата беседка в парка. Седеше си сама, милата, и плетеше шушони в неутрални цветове, хем да не прецака залаганията за пола, хем да й е спокойно, че ще му е топло на внучето, зер пролетта тук си е хладна.
Та събрах смелост да я заговоря и то от мъка, че уиндзорските мами някак с насмешка я подминаваха. Сподели ми, че Мегън много искала персонално да благодари на всички бг-мами, които казват, че в началото са дали й дали шанс. Много искала, подчертавам, ама протоколът не давал да се благодари на хора, скрити зад профили и ник-неймове, та така.... Сега търси друг начич - рокля ли ще да е, подходяща, прическа ли ще е и самата Дория не знае.

# 1 797
Времето тук беше чудесно днес и решихме да се разходим до Уиндзор. Та мернахме Дория, седнала на една пейка на припек, точно срещу голямата беседка в парка. Седеше си сама, милата, и плетеше шушони в неутрални цветове, хем да не прецака залаганията за пола, хем да й е спокойно, че ще му е топло на внучето, зер пролетта тук си е хладна.
Та събрах смелост да я заговоря и то от мъка, че уиндзорските мами някак с насмешка я подминаваха. Сподели ми, че Мегън много искала персонално да благодари на всички бг-мами, които казват, че в началото са дали й дали шанс. Много искала, подчертавам, ама протоколът не давал да се благодари на хора, скрити зад профили и ник-неймове, та така.... Сега търси друг начич - рокля ли ще да е, подходяща, прическа ли ще е и самата Дория не знае.

Даде тя нишан, даде, че чете БГ мамите - само веднъж хвана Хари за ръка на визитата в Мароко и то нарочно, с намигване към тях.

# 1 798
Както на Мегън не и пука за моето мнение, така и на мен не ми пука дали на нея и пука. Аз си пиша и си казвам, каквото ми се иска да кажа.
Иначе много ми харесва как изглежда в Мароко, поведението и не ми допада толкова.

# 1 799

Общи условия

Активация на акаунт