Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 728
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 800
Няма да казвам на кого седи по-добре, че ако вземе да прочете форума, ще вземе да се напрегне. По-добре или хубаво, или нищо.

# 1 801
Харесва ми, като цяло. Да, роклята можеше да стои и по- добре около деколтето.

# 1 802
  • София
За първи път ми се иска Мегън да не е с прибрана коса...или поне не така опъната. И не знам кой реши че втори кат на раменете ще стои добре, иначе е симпатична роклята, но в раменете стои ужасно. Аксесоарите са страхотни, както обикновено!

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 07:58 от Lana

# 1 803
  • София
Гледам аз Оскарите и усещам някаква мъчителна липса. И по едно време се усещам, че наградите нищо не са без Мегън. Къде е хукнала да гони дивото в Мароко, при положение, че можеше да внесе блясък на наградите. Дано другата година я поканят. Предполагам, че и тя ще е изключително щастлива.
Това с най-добри чувства. Не хейтя никой от кралското фемили. Само зъбите на двете сестрички ми бодат очите, ама ген, кво да се прави.

# 1 804
Моделът на Мегън ми е много по-интересен с този акцент около врата,който преминава в ръкавите,отколкото роклята с якичка на Кейт,която също е хубава,но другата рокля е някак по-идейна,по-оригинална...Дори млечният нюанс на Мегиното розово ми допада повече от пердяното розово на Кейт,въпреки,че е сигурно от най-фина коприна,а може и снимката да не предава точно цвета.Това,което не ми харесва в роклята на Мега,е материята,която описва глави,пъпове,сутиени.Направо като на екран се вижда.Не ми е естетично.
За тялото няма какво да говорим.Мегън не е виновна,че главата й е като забита карфица в раменете,а зализаната коса го подчертава.Като цяло изглежда добре.

# 1 805
Сигурно тези ,които се пънат да бъдат оригинални как някаква си незначителна актриса трябва да се съобразява с мненията от чуждоезичен форум, си мислят, че са блеснали като на Оскарите. Не, не са. Тази тема е клюкарска. Това ще рече и хейтърска. Всеки да се надсмее над тази овехтяла институция и нейните безбройни търтеи, които горките поданици трябва да издържат.За нас би трябвало да е абсолютен анахронизъм, както и за всеки съвременно мислещ човек.Тези хора са безделници по всички правила на това понятие. Напълно излишна менажерия с изключение на кралицата ,която има представителни функции. Тя изпълнява същата роля, която изпълнява тук президента, само по-натруфено.Тук има президентско семейство, близките им са като останалите. Другите в Англия за какво са, не мога да си отговоря. Но това си е тяхна работа.
Най-вероятно другите служат да отвличат вниманието от проблемите в обществото и несправедливостите ,които се вършат на всякакви нива, както е и другаде. Все си мисля ,че тази смешна американска шантонерка я домъкнаха чак от другия край на света с тази цел.Двамата с празноглавия й съпруг ще бъдат страхотен буфер, дето ще обира луфтовете.Затова я оставиха да се развихри- дрехи с етикетите, махленски чупки,модни изцепки и безброй гафове около кралските задължения. Хляб и зрелища за тълпите. Вече само зрелища. Twisted Evil
Удивлявам се да чета изявления като:иска ми се Меган да е с кок, ама не толкова опънат.., или: тази рокля щеше да й седи добре, ако беше по-тъмен цвят... doh Зрелищата са много необходими на тълпата.Повече от хляба.

# 1 806
И в последния кремав тоалет ми харесва Меган. Прическата, като цяло е хубава, но предвид това, че е доста наедряла, наистина главата й изглежда малка. Повечко обем й трябва, поне докато си върне старата фигура. Но иначе е разкошна.
На снимката, където се виждат две глави на корема й мисля, че това са главичката и дупето на бебето. Обърнало се е по диагонал и изпъква доста.
Физиономията тип "непорочна девица" не я маха от лицето. И във филмите я ползва, което мен много ме дразни.
Много ми харесват с Хари на онази снимка, където тя се е опряла на него. Имат излъчването на влюбени и щастливи хора. Сладки са ми. Интересно ще е развитието на тяхната връзка. Комбинацията Дева и Лъв е много трудна, защото и двете зодии са доста егоцентрични и трудно делят полагащото им се внимание. А за момента вниманието е изцяло насочено към Меган.

# 1 807
Харесва ми роклята на Мегън. Изключително стилна е. Прическата- ужас. Със сигурност я придружават фризьори - не могат ли да е направят кока с повече обем? Или така им е най - лесно?

# 1 808
# 1 809
Много обичам раирани дрехи, най-вече блузи и то черно и бяло, като на Мегито! Ботите също ми харесват.

# 1 810
Очарователна е днес херцогинята, очарователна.
Прическа, якe, хоризонтални раета, до върха на ботушите...

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 12:23 от The ant is...

# 1 811
  • София
Те всъщност на екскурзия ли са там или на официално посещение? Щото до сега не видях нито една снимка от официална среща с някой от държавниците на Мароко.

# 1 812
Очарователна е днес херцогинята, очарователна.
Прическа, якe, хоризонтални раета, до върха на ботушите...
Страхотна е. Свежа, влюбена и щастлива. И тези коне. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 813
  • Някъде там
И Кейт и Меган изглеждат много по-хубаво в ежедневието си.Всичко ми харесва днес.

# 1 814
Те всъщност на екскурзия ли са там или на официално посещение? Щото до сега не видях нито една снимка от официална среща с някой от държавниците на Мароко.
Май никой не знае. Посрещна ги престолонаследникът. Министър-председателят е в Египет.
Днес може би ще имат аудиенция при краля.

Общи условия

Активация на акаунт