Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 686
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 815

Тазни снимка ми напомня на едно описание на Джейн Сиймор от Другата Болейн. И как вдига поглед "изпълнен с пълно удивление" все едно никога не е виждала нещо такова и е толкова скромна и невинна.

# 1 816
Ох, Ън, не мога да го кажа по-добре. Simple Smile
И аз това се чудя на тия англичани - в 21 век как им се хрантутят толкова кралски безделници. За кралицата и семейството и ок, нека си имат представителните функции и привилегии, ама после. Да речем и за престолонаследника. От там нататък всички брат'чеди, снахи, учинайки, племенници знайни и незнайни за чий да ги хрантутят? Че и толкова охрани и стъпотворения, като отидат някъе. Ама да, зрелища иска народа, зрелища Laughing

# 1 817
Мнооого ми харесва Хари, с годините все по-хубав е станал. И ми изгледа някак лоялен и сериозен.

# 1 818
  • Бургас
Днес би трябвало да ги приеме кралят

# 1 819
  • София
Ми те не "хрантутят" всички - само working royals, което включва и Съсексови.

# 1 820
# 1 821

Eх, че хубаво и екзотично това Мароко! Но ми направи впечатление, че има хора с якета, даже и Хари,  и като цяло не са лятно облечени. Не трябва ли да е жега там? Какви са температурите?

# 1 822
гледайки корема на Мегън аз съм сигурна че ще е момче повечето жени с такива изпъчени напред кореми раждат момчета.
Температурата в Мароко е 10-20 градуса сутрин си е хладно

# 1 823
  • София

Eх, че хубаво и екзотично това Мароко! Но ми направи впечатление, че има хора с якета, даже и Хари,  и като цяло не са лятно облечени. Не трябва ли да е жега там? Какви са температурите?

Климата им е почти като в Гърция, щото кажи речи са в един пояс - нищо че са в северна Африка. Grinning

# 1 824
  • София
Още снимки https://twitter.com/delmody/status/1099997821686697986?s=21

И Мафалда https://www.instagram.com/p/BuKX4x7hzKj/

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 14:36 от Lana

# 1 825
 Харесва ми Мегън с бялото сако, друг е въпроса, че аз като цяло не харесвам плисирани поли, рокли и т.н. Това не означава, разбира се, че задължително не и стои добре.

# 1 826
# 1 827
https://www.instagram.com/p/BuQ9dYXlVEo/
Пиленца. Първото видео. Останалите дори на мен ми идват too much.
Въх, много рЕзки шегички и много хейт. Бг мамите са нищо пред тия Crazy

# 1 828
  • Някъде там
Мегито ми е откраднала роклята.Имам същия модел но с коланче.И днес е хубава.
Мароко ще се окаже правилната дестинация.
Забелязах че Меган си държи колието и си играе с него. Сега я разбирам защо си държи корема,навик е а не желание за показност.
Преди да забременее много си пипаше косата,най вероятно отново ще започне да го прави като роди.

# 1 829
Не съм и въобще фенка, но не мога да не кажа, че е чудесна на визитата в Мароко, дрешките и са много добре подбрани и добре и стоят. Само под бежовата рокля от вчера много странно са и пристегнали гърдите, ама какво да се прави, преживявам го с усмивка. Да ви кажа, така по-пухкава повече и отива, даже изглежда с едни 10 години по-млада.

Общи условия

Активация на акаунт