Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 673
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 2 040
Те имат ли право на "собствен бизнес"?
Примерно да си закупят имот с пари от преди брака и да рентиерстват?

# 2 041
Те имат ли право на "собствен бизнес"?
Примерно да си закупят имот с пари от преди брака и да рентиерстват?
Мисля че нямат. Това са лични пари от преди браковете им. Такава беше информацията.

# 2 042
Роклята на Кейт и на мен ми допада, кройка, дължина, пък дори и материя. Подходяща е за случая.
 Мегън все още е смела и експериментира. Аз и преди го бях писала, лично мнение, причината за тази разлика е произходът и средата им, Кейт родена и израсла британка, Мегън смесена раса и повлияна от Холивуд. И двата стила ми допадат, въпреки че ако трябва за мене си да избирам, предпочитам стилът на Мегън 😁
Аз също обичам експериментите,но с доза стил.Или го имаш,или го нямаш.Меги го нямаше преди,няма го и сега,с изключение на няколко тоалета,които е сложила по грешка или по нареждане.Това,че е американка,й се отразява много.Вижте им президентшата,хем е европейка,бивш модел.Има някои добри попадения,на други й липсва само червен фенер или гордо очертава шкембе.

За Летисия си мисля,че една къса черта би я освежила мнооого.Има правилни черти и ще се подмлади.Обаче всичките кралици провесили едни пирги,та да ги вдигат после на кокове.Може би само Бабет и Даяна слагаха тиари на къси подстрижки.Бабет си я знаем,скрита лимонка ни е тя,уж забрадка носи,пък току заголи краче... А Даяна си е...Даяна Simple Smile

# 2 043
  • София
Е добре де, няма ли кой да каже на Летисия, че лентата затъкната в пазвата изглежда ужасно. И в УК като беше пак така я беше втъкнала. Anguished
Иначе тази рокля е великолепна!
И ламето на Кейт ми харесва Simple Smile, но ако са били само на бира, можеше нещо по-подходящо да сложи.

# 2 044
Кейт и Уилям на последните снимки са разкошни.

Имам едно питане - тези мероприятия, на които ходят членовете на кралското семейство как се организират? В смисъл - канят ги, но плаща ли им се, за да присъстват? Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм запозната. Защото, ако е само покана, то тези скъпи тоалети са си сериозен разход само, за да отидат някъде, да се усмихват и да се правят, че им е много интересно. Не говорим за официалните срещи с държавни глави на други държави - става дума за другите посещения. Примерно приеми, балове, оскари, циркове и т.н.

# 2 045
  • Бургас
Тази госпожа не я знам коя е, но панделата  и ме впечатли и я споделям с вас. Била е гостенка на снощният прием в Испания

# 2 046
Ай, какъв кошмар....

# 2 047
  • София
И бира наливали в бар, облечени официално 😆
https://www.segabg.com/hot/princ-uilyam-i-keyt-midultun-nalivaha-bira-bar-belfast

# 2 048
Тази госпожа не я знам коя е, но панделата  и ме впечатли и я споделям с вас. Била е гостенка на снощният прием в Испания

Малеее, все едно са я опаковали за подарък на някого Joy

# 2 049
Хубава Летисия, хубава Кейт.

# 2 050
Редовно гледам, че на рокля без презрамки лентата се носи така втъкната. Не е само Летисия.
Харесва ми тоалетът на Кейт, както и цветът, материята не не кефи, но няма пълно щастие. На мен роклята не ми изглежда въобще официална, така че по мое мнение е напълно подходяща за подобно събитие.

# 2 051
  • Бургас
Принцеси, облечени в рокли на цветя. Най-много ми хареса Максима
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/gallery/201902 … floral-dresses/1/

# 2 052
  • Някъде там
Щеше да е по-интересно Меган и Хари да наливат бира в бар и Меган да е облечена като Кейт...
Какво имаше да ни видят очите като коментари не е истина😁😁😁
Въпреки че се възхищавам на Кейт и я харесвам много и повече от Меган,това прехласване, че е уау винаги и изглежда кралски,само за да се покаже че уж Меган е нелепа ми е странно.
Не виждам нищо чак толкова кралско и стилно и изискано в това да наливаш бира с рокля за друг вид събития.
Съвсем нормално си се държи Кейт.И тя си прави стойки и физиономии, не чак толкова класни и стилни. Даже много повече от Меган,която също винаги е усмихната..
Последните тоалети на Меган повечето бяха стилни и красиви и тя се държеше в пъти по-добре от в началото и вярвам че ще се научи постепенно да е това което искат от нея.
Но, не е реално да сравняваш жена готвена за кралица при това англичанка с американска актриса която сега се учи да изпълнява задължения и да твърдиш че едната е класна а другата нелепа..Но разни хора разни мнения..
Всеки тук си казва какво мисли и както може да го каже.

# 2 053
  • София
Редовно гледам, че на рокля без презрамки лентата се носи така втъкната. Не е само Летисия.

Коя, например?

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 12:34 от Lana

# 2 054
Ламената рокля и на мен не ми харесва, макар че е по мярка и теоретично подходяща за повода.
Обожавам рокли на цветя, но за съжаление от този сайт по някаква причина не ми се отварят снимките и ми е много тъпо, а сигурно са страхотни

Общи условия

Активация на акаунт