Професионални серии за коса - тема 124

• 74 468
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Еластисайзър поне две измивания след боя. Първото миене хидратация от там нататък по преценка.   Възстановяващия епруваж и на мен ми заплита по някога, но е много добър. Маската след това оправя положението и косата се балансира.

# 601
Най- накрая, след години открих серията, с която си оправих лющещия се скалп- Specifique серията на Kerastase. Първо пробвах ампулите, още след първата имаше ефект и до следващо миене нямах и една люспичка на главата си. В последствие реших да пробвам и шампоан и маска, много ми харесаха. Така че и тази година ще продължа да държа в запас ампули или маска, за профилактично ползване, макар от няколко месеца да съм забравила, какво е нон стоп да е раздразнен скалпа ти.
Аз отдавна не съм вписвала в темата, но днес ми излезе реклама на един нов, поне за мен сайт за козметика за коса- kosa.bg и исках да попитам дали тук сте запознати с него, коректни ли са и т.н, тъй като имат поне към момента доста добри цени на нещата, които предлагат. Но за първи път го видях и не смея да си поръчам нещо, преди да знам, че са надеждни.

# 602
  • на земята
Добро утро, момичета. Да споделя първоначалното си мнение от сешоара Парлукс: определено не искам да се разделям с него. Надявам се и с по продължителна употреба косата ми да се чувства добре с него. Изсуших косата си по-бързо отколкото с предишния ( Remington), косата ми е идеално гладка, няма стърчащи косъмчета напред назад. С предишния сешоар винаги тук там имаше по някое стърчащо косъмче. Косата беше мека на допир и лъскава. По лек е от стария ми сешоар и не ми отмалява ръката, въпреки че аз суша само себе си и не съм професионалист. Нямам голяма база за сравнение, но определено съм доволна от покупката си. Благодаря още веднъж, момичета за съветите! Hug Kissing Heart Flowers Bouquet
Кой модел взехте?
Благодаря

# 603
  • Някъде там
Взех този продукт .
Малко на сляпо, отзиви имате  ли за него.
Смело ли да нанасям на косата ? Simple Smile

бб лосион за термална защита на косата и мекота. С най - слабата степен на фиксация .

# 604
# 605
  • на земята
Благодаря.Залагам на него и аз.

# 606
И аз се включвам с прекрасни отзиви от ALYON на Parlux. Първото нещо, което направих е да го сравня като тегло с 385 и с Carrera. Ами разликата е осезаема, никаква умора при продължително изправяне. Усеща се тънка и мощна струя, като кичурите коса са много добре подредени и изгладени, особенно с новата четка на  Olivia Garden NanoThermic Ceramic. Впечатление прави и тихата работа на мотора, дано да се задържи така. От едно използване вече се превърна в любимия ми сешоар. Ползвах за пореден път Nectar Thermique и тази комбинация от трите продукта определено си заслужава.

# 607
Какво направиха тези Риби,недоумявам....В петък с такова нетърпение си поръчах маслото на Ланза,очаквах още в събота да е тук,но поръчката ми така си стои на приета и никакво раздвижване ?!?!

# 608
  • София
Аз в петък бях в магазина да си купя Еластисайзер , но големите опаковки ги нямаха и ме предупредиха, че ако поръчам веднага чак вторник ще е при мен. Беше следобяда, така че не съм и очаквала друго.

# 609
Явно е случайно, защото аз пуснах поръчка в петък и в събота беше при мен. Нямам търпение да изпробвам - ш и м Епруваж възстановяващи и еластисайзер с нероли Blush

# 610
  • София
Prinzesata-благодаря за отговора.

# 611
И аз се включвам с прекрасни отзиви от ALYON на Parlux. Първото нещо, което направих е да го сравня като тегло с 385 и с Carrera. Ами разликата е осезаема, никаква умора при продължително изправяне. Усеща се тънка и мощна струя, като кичурите коса са много добре подредени и изгладени, особенно с новата четка на  Olivia Garden NanoThermic Ceramic.
Karamele,  кой размер на четката ползваш и с каква дължина е косата ти? Обмислям покупка, но не мога да реша какъв размер да поръчам. Косата ми е с дължина малко под раменете.

# 612
Имам питане и аз: възможно ли е от хидратация косата да се заплита??? В неделя, стоях 10 часа с еластисайзер на ФК, след което измих с аргановия хидратиращ шампоан на Лакме, маска на Кюн за хидратация, олиото с арган на Лакме ииии едва разресвам😣😣😣До този момент, винаги съм смятала, че косата ми обича хидратация.

# 613
Според вас от какво има нужда косъм, който като се скъса се къдри?

# 614
Ани,при мен Лакме олио не стои добре.Точно такъв ефект,какъвто ти описваш.

Общи условия

Активация на акаунт