Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки - 2

• 33 630
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Просто си пусни тест за хив
Аз пусках, но беше седмица след прегледа и знам, че няма да отчете. А сега докато мине един месец, едвам издържам. Иначе, да ще пусна, колкото и да ми казват, че е невъзможно да се заразя, зсщото ги сменят. Но ако наистина са забравили?

# 211
Ако наистина са забравили, вероятността е много много малка. Вируса не оцелява дълго на въздух. По вероятно е да се заразиш от игла и прочие
Но просто направи тест и това е. Друго едва ли ще те успокои

# 212
Диана и аз през бременността бях 2б група и всичко си беше наред, даже и последната ми цитонамазка миналата година пак беше така, доктора каза, че всичко е наред.

# 213
Ако наистина са забравили, вероятността е много много малка. Вируса не оцелява дълго на въздух. По вероятно е да се заразиш от игла и прочие
Но просто направи тест и това е. Друго едва ли ще те успокои
Така е, осъзнавам до някъде, че е невъзможно, но нали знаеш хипохондрията. Психиатърката помага но все още е рано. Страх ме е дори да пусна изследвания, а и докато дойде време да отида...

# 214
Диана ако ще те успокои майка ми цял живот е била 2б група и си е добре, да не казвам голяма дума. През бременността е нормално да си такава група.

# 215
Диана ако ще те успокои майка ми цял живот е била 2б група и си е добре, да не казвам голяма дума. През бременността е нормално да си такава група.
Благодаря ти. Аз това някак си не го мисля толкова, въпреки пе вчера вече бях изпаднала в паник че имам рак на шийката. Но четох че ако е 4-5 тогава.. Но се замислих покрай това за хив от прегледа. Отделно и в кръвта са леееко завишени левкоцити и си казвам ето .. Има инфекция хив е

# 216
По време на бременността левкоцитите се завишават, и моите бяха завишени, понеже в организма има чуждо тяло, не се шашкай.

# 217
  • на едно прекрасно място
Здравейте,и аз съм в този отбор.Мине се не мине известно време и аз си слагам диагнози,и то все гадни...не намирам лесно кураж за ходене по доктори,защото ме е страх какво ще ми кажат и тихо и мъчително страдам,докато стане вече нетърпимо и отивам на преглед. След това ме е яд на себе си,че с месеци съм отлагала и вместо да си гледам спокойно живота все в дилеми,все тревоги.Сега съм с нов проблем-бенка...Мамолог ми я видя,винаги съм я имала,но при последния профилактичен преглед ми каза,бе е опасна и да я махна.От малък град съм и реших да отида в Пловдив на второ мнение,пак събирах месеци кураж,страх и ужас и като ме видя другата докторка каза и тя ,че е за махане и даже иска в болница да ме приема...имало три дневни клинични пътеки ..шок и ужас пак.а аз си мислех,че ще е поцедура за 20 мин и после ще чакам хистологията.Изобщо не искам в болница...И търся варианти за София,ако някой може да ми каже добър специалист там ще бъда мн благодарна!

# 218
че е за махане и даже иска в болница да ме приема...имало три дневни клинични пътеки ..шок и ужас пак.а аз си мислех,че ще е поцедура за 20 мин и после ще чакам хистологията.Изобщо не искам в болница...И търся варианти за София,ако някой може да ми каже добър специалист там ще бъда мн благодарна!
Що пък шок и ужас? То наистина е процедура за 20 мин, ама знаеш ли колко пари ще източат по тая клинична пътека за 3 дни. Wink

# 219
  • Бургас
Просто си пусни тест за хив
Аз пусках, но беше седмица след прегледа и знам, че няма да отчете. А сега докато мине един месец, едвам издържам. Иначе, да ще пусна, колкото и да ми казват, че е невъзможно да се заразя, зсщото ги сменят. Но ако наистина са забравили?
Diana Dimitrova,майка ми работеше много години в лаборатория за изследване на СПИН.Нямате СПИН.Не става така,най-често с преливане на кръв/диализа или многократни сексуални контакти с болен в напреднала фаза.Нямали са нито един случай на заразен от преглед,венозна манипулация или стоматологична манипулация.
И поне шест месеца трябва да минат,за да се отчете верен резултат.Обаче Вие не сте заразена.

# 220
Здравейте,и аз съм в този отбор.Мине се не мине известно време и аз си слагам диагнози,и то все гадни...не намирам лесно кураж за ходене по доктори,защото ме е страх какво ще ми кажат и тихо и мъчително страдам,докато стане вече нетърпимо и отивам на преглед. След това ме е яд на себе си,че с месеци съм отлагала и вместо да си гледам спокойно живота все в дилеми,все тревоги.Сега съм с нов проблем-бенка...Мамолог ми я видя,винаги съм я имала,но при последния профилактичен преглед ми каза,бе е опасна и да я махна.От малък град съм и реших да отида в Пловдив на второ мнение,пак събирах месеци кураж,страх и ужас и като ме видя другата докторка каза и тя ,че е за махане и даже иска в болница да ме приема...имало три дневни клинични пътеки ..шок и ужас пак.а аз си мислех,че ще е поцедура за 20 мин и после ще чакам хистологията.Изобщо не искам в болница...И търся варианти за София,ако някой може да ми каже добър специалист там ще бъда мн благодарна!
Най добрия относно бенките и доктор Ботев в София .
Махала съм при него 3 броя на веднъж за 20 минути .
И друго ... само като я види и ти казва каква е ... ако е опасна реже без да мисли за белег .
Родих и двете си деца с банки на темата ми е болна ( то коя ли тема при мен не е ) проучила съм от всякъде имам му координати но и в интернет ги има .
И спокойно

Пропуснах да кажа
И д-р Киров от онкото е добър диагностик.
Д-р Ботев не работи с касата и оперира в частния си кабинет .
Всичко ще е наред и добре .

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 05:39 от AnMary

# 221
А някоя от вас да има страх от алергични реакции?Имам голям проблем  с това.Много ме е страх да не получа тежка алергична реакция от нещо....Лекарство, храна, боя, козметика абе от каквото и да е.Страх ме е да опитам примерно храна , която не съм яла до сега.Спрях да се боядисвам защото май съм си внушила, че имам алергия....Лекарства също, които не съм пила, а дори и да съм пак ме е страх ...Почвам да си мисля, че се задушавам или че ми се подува езика, гърлото...ужасно е!

# 222
Аз имам страх от абсолютно всичко, и тия които изброи, чак ми става смешно някой път колко съм не нормална, усещам се, ама някой път голяма параноя ме гони...

# 223
  • Бургас
Имам няколко анафилактични шока от лекарства,единият беше в болница след коремна операция.От обезболяващото беше.Спряха да ми слагат обезболяващи и понеже умирах от болки,звънях през 5 минути.Изключиха ми звънеца.
На последната,четвъртата операция,която съм преживяла до сега,сама отказах обезболяващи.Как се гърчих от болки,не е истина.
Ако имате алергии,не е ли редно да посетите алерголог?
Аз винаги нося ампули с Урбазон и ако започвам нови лекарства,си стоя вкъщи.
Към полени също правя тежка алергия и почти винаги съм на антихистамини,изписани от лекар.
От боя за коса щях да умра,поду ми се лицето,прилошаване,задух,диария...Спасиха ме ампулите,които са си при мен.

# 224
Аз имам много алергии, ама не ме е страх от тях или примерно от масово страшната болест. Ненавиждам обаче кърлежи, гъбички, паразити и всякакви подобни. И очи.

Общи условия

Активация на акаунт