Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки - 2

• 33 640
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Аз имам много алергии, ама не ме е страх от тях или примерно от масово страшната болест. Ненавиждам обаче кърлежи, гъбички, паразити и всякакви подобни. И очи.
Предполагам оси и пчели.Всъщност само от тях ме е страх,защото ужили ли ме,трябва да бия веднага инджекция.
И от лекарства ме е страх,от едно за сърцето направих няколко ужасни анафилаксии,докато бавните ми реотани схванат,че е от него.

# 226
О, не, очи. Всичко свързано с очи. Дори спирала и грим трудно понасям. Прекалено са близо до окото

# 227
Здравейте.Понеже Диана е блокирана за няколко дни да поства ме помоли да питам дали е проблем,че е яла риба (цаца),катък и  млечна салата.Притеснява се дали няма да стане някаква реакция.Според мен може само ако рибата е била развалена.

# 228
Няма проблем, проблем има ако е прясно мляко с риба или поне така мисля, че беше.

# 229
Окей,тя се притеснява за бебето по-скоро,защото нали е бременна,но и аз мисля че няма проблеми.

# 230
Аз пак да се оплача.. Бях на изследвания понеже имам кисти в бъбреците и там показа mch i mcv под нормата, а базофили и лимфоцити в % над нормата и нещо си май беше SG  точно на горната норма. Умрях от страх и стрес. И личната, и нефролога казаха, че ми няма нищо, но аз ще припадна от страх. Мнооооого съм се уплашила. И от един два месеца постоянно ме хапе нещо, и имах някакво червено кафяво течение, което казват, че е от песъчинки, но не им вярвам. Някой знае ли на какво се дължат тези повишения?

# 231
Здравейте, чела съм предишните теми. Искам да ви споделя как преминах през тези- същите неща. Минаха 7 години, 1 от които дадох жертва на лоши мисли.
 Бях с бившия си приятел. Непланувано забременях, не бях готова и внезапно осъзнах, че нямам желание да прекарам дните си с него и дете от него( моля, не ме съдете). В нач. на 3- ти месец направих спонтанен. Чувствах се виновна. На прегледа при гинеколога след месец, тя( гинеколожката) каза, че имам изразени бучки в гърдите. Изпаднах в ступор. Записах час при специалист след 2 седмици, само аз си знам как ги изкарах. Прегледаха ме обстойно и ми казаха, че при всички млади и по- слаби жени, особено преди цикъл, се наблюдава зърнеста структура на гърдите. Олекна ми, но отникъде една вечер нещо ми “застана “ в гърлото и получих ПА. Оттам нататък последва една изгубена от живота ми година. Справих се така:
 В момента, в който си дадох сметка, че нищо страшно не ми се случва реално, реших, че нямам цялото време на света и трябва да се мобилизирам. Всеки, ама всеки път, когато усещах лоши мисли, с много усилие ги гонех от ума си. Това ми стана навик и всъщност мислите спряха. Пропуснете ПА през ума си, тя ще мине. В този момент спрете и вдишвайте, казвайте си, че това е реакция на ума ви, нищо повече. Че е само мисъл, че няма физическо измерение, тя си е ваша и няма да ви навреди физически. Нито ще ви спре сърцето, нито ще припаднете, гарантирам ви. ПА е отглас на мислите ви, не се плашете от нея, когато аз добих този навик те изчезнаха. Желая ви много търпение и да успеете да мобилизирате вътрешните си сили.

# 232
Крист, страхотен пост!

# 233
Крист, страхотен пост!
Дано на някоя й е в помощ. Няма нищо срамно в ПА, дори са градивни, поне в моя случай. След тях си дойдох сметка кое ми вреди, кой ми вреди. Днес продължавам да работя върху себе си, бих заявила, че съм щастлива.

# 234
Аз пак съм в кръга на... Ада. От последното посещение по спешност с няколко капки кръв, се установи че с бебето всичко е наред, няма отлепяне на плацентата, има сърдечна дейност, всичко е прекрасно. Дадоха ми но шпа, Утрогестан да продължавам и така... Прибрах се и видях че читонамазката е изляза и е 2Б група с левкоцити и кръв, без HPV. Моята аг казва няма проблем, друга позната аг, която не ме е преглеждала а само по документи, казва има някакво възпаление и трябва лечение. Личната ми казва съшото. Сега в четвъртък ще ходя при лекаря, който ме приема два пъти по спешност, включително и миналата седмица и ще разчитсм на неговото мнение. Не е нужно да споменавам какъв ужас и страх изпитвам до като дойде четвъртък. Ами ако има нешо, ами ако вреди на детето, ако се бавя с лечението.?  Тези мисли ме побъркват. Болки нямах от 4 дни и днес след обяд се запопна. Болка като преди цикъл в кръста и корема. Пих но шпа, спазмалгон, олеква за мако но пак. Не ми казаха да лежа, а и аз не съм питала. Сега се притесних да не вредя с това, че пътувах петък събота и неделя, но се чуствах перфектно в колата, нямах никави оплаквания. Ще помоля ако има сред вас, бременни или вече майки да споделят опит. Вече съм в 14 седмица, макар бебето дс върви с няколко дни по голямо. Другото което ме плаши е че на Морфологията ми казаха, задна плацентата. Онзи ден лекаря каза, не-предна. И сега филма е- ами ако на морфологията не са видяли и другите важни неща к аномалии както трябва? На излседванията виждам, че размера на главата е по малък, въпреки че пише нормално.. Ще кача снимка ако има някоя мама да даде мнение. Просто едва издържам 😣

# 235
Дианче, не се наемам да коментирам изследванията ти. Просто искам да те помоля пак да се наслаждаваш на бременността си! Какво да кажем ние с гайдите, дето децата ни са родени през 90-те...Какво ни изследвали, какво не. Горе главата!

# 236
Дианче, не се наемам да коментирам изследванията ти. Просто искам да те помоля пак да се наслаждаваш на бременността си! Какво да кажем ние с гайдите, дето децата ни са родени през 90-те...Какво ни изследвали, какво не. Горе главата!
Има моменти, в които уж съм добре, но е рядко и за кратко. Това с излизането ме плаши наистина адски много.. Търся жена, която е минала на скоро през това, но знам че това не е решението. Трудно ми е, много.. Не ме е никак срам да призная. Как ще издържа още 6 месеца

# 237
Ами аз може би мога да съм ти майка на възраст, но като си спомня как се мотах с един гащеризон /това беше соц облеклото за бременни/ и с едно кукуригу на главата...такъв кеф. Споделяла си, че нямаш проблеми с момчето ти и с финансите, хайде стига, бъди щастлива! Ако искаш си направи 50 изследвания, всичко ще е ок и вярвай на лекарите!

# 238
Ами аз може би мога да съм ти майка на възраст, но като си спомня как се мотах с един гащеризон /това беше соц облеклото за бременни/ и с едно кукуригу на главата...такъв кеф. Споделяла си, че нямаш проблеми с момчето ти и с финансите, хайде стига, бъди щастлива! Ако искаш си направи 50 изследвания, всичко ще е ок и вярвай на лекарите!
Сега ме плашат тези болки, които имам от обяд. Имам чувството че всеки момент ще ми дойде. Дори ме е страх да отида до тоалетната. Пих но шпа, спазмалгон по препоръка на аг, но нешо няма файда. Определено не е болка за спешното, но нали знаеш мислите, какво става с бебето? А страха от предната загуба не спирс и сега. Не искам да ходя пак в спешното. 4 дни ок, а днес пак... Писна ми

# 239
Няма да ходиш в никакви спешни. Беб е добре. Ти също. Прочети поста на Крист от снощи. Желая ти спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт