Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки - 2

• 33 629
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
Главоболие и аз имам...замайване, сърцебиене, изтръпвания и всякакви такива....и все си мисля , , край, това беше...получавам.... нещо, ,  Ужасно е Sad
Като ме заболи стомах си мисля, язва...
Глава като ме заболи или ми е замаяно или си чувствам някоя част от тялото странно си мисля, че е инсулт.Като ме заболи гърба , ръката или имам киселини си мисля за инфаркт...Въобще...защо все най лошото мисля не знаем.Все съм с усещането , че ще ми стане нещо , пази боже ... Sad
Има ли и други така?

# 181
Предлагам да си направим една отделна наша група. Доста сме и все с едни и същи проблеми. И аз съм така. Не  мога да отдам това че не мк е напълно добре от бременността. Корема- проблем с черва, стомах.. Главата - тумор, склероза. Крак-рак  на костите. И най-жалкото- растройство - рак. Това сме ние, но знам, че ще се справим. Моята психоложка, каза че няма нишо лошо в това, че си пиша с хора които са като мен. Напротив могат дс ме разберат, повече от колкото приятелите ми

# 182
Здравейтее, от както родих станах хипохондричка (почти 4 месеца), бях на ПКК, защото имах световъртеж и излезе, че лимфоцитите, където са от 20 - 40%, моите са 46%. Побъркала съм се от притеснение, личната ми казва постоянно, че нищо ми няма, но защо са над нормата не казва. Било нормално...Имали ли сте такъв проблем? В интернет пише ужасно страшни болести, не мога да се радвам на бебчето си...

# 183
Габриела нормално е след раждането да се случват промени с организма, той се изтощава, хормоните докато се наместят ще мине доста време. Най-вероятно си и изтощена от грижите за бебето, малкото сън и т. Н. Лимфоцитите не са ти толкова над нормата, не ги мисли толкова. Колко са не като процентно съотношение, в нормата ли са?
No fear и аз така си мисля като ме за боли нещо, край това е, хиляда диагнози съм си поставяла.

# 184
Габриела нормално е след раждането да се случват промени с организма, той се изтощава, хормоните докато се наместят ще мине доста време. Най-вероятно си и изтощена от грижите за бебето, малкото сън и т. Н. Лимфоцитите не са ти толкова над нормата, не ги мисли толкова. Колко са не като процентно съотношение, в нормата ли са?
No fear и аз така си мисля като ме за боли нещо, край това е, хиляда диагнози съм си поставяла.

Прикачвам снимка Simple Smile

# 185
Момичета, аз пак бях по спешност. Моята аг каза дс отида след като имам леки болки в корема кръста и като прерязване на растройство, но не ходя до тоалетната. Отидох слава на Бога бебето е добре, даже малко по голямо от седмицата в която съм. Но сега филма е друг. Лекаря ми каза проблем с бебето няма спокойно, това си е нещо чревно. И сега? Започна, какво ли е, зашо така става, какво може да ми има. Знаете ли ако наистина имам проблем с чврва пкк ще има ли промяна? Притеснявам се за едно то друго идва.. Виждам, че тук има доста от вас които са вече майки и са минали през това. Какво е това странно усешане в корема, после малко над пъпа, около него, всякаш къркори, после е подут, усеща се всякаш позив за ходене со тоалетната като диария, но не е. Ше се радвам ако има някой да помогне . Изтормозих се, и мен и бебето и близките си

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:42 от Diana Dimitrova

# 186
Не са ли контракции, не ти ли каза да пиеш магнезий и ношпа?

# 187
Не са ли контракции, не ти ли каза да пиеш магнезий и ношпа?
Не са контракции. Матката е ок. Каза всичко е перфектно с бременността и бебето. Идеално дори. Било чревно. И сега това мд плаши, какво става с мен с червата ми. Започнах да си мисля зашо не ми пусна да чуя сърцето на бебето? И за това св филмирах. Но сам каза бебето има сърдечна дейност, рита добре си е, няма отлепяне на плацента. Но понеже до сега винаги ми пускат да го чуя, а сега не и малко се шашнах

# 188
Е не се е сетила вероятно
Коригирай си храненето,вземи някакви пробиотици за бременни.

# 189
Дали наистина ПкК ще има промяна, ако пусна, и имам проблем с червата и стомаха. Или ще си трябва преглед

# 190
Вие не сте нищо сравнение с мен Sad
Хипохондрията ме накара да си пусна един туморен маркер за дебело черво СА19-9 ... излезе при реф ст. 35 моя 99 😥
И де почна едва .. две ... три ... петнайсет лаборатории е все завишен ... някъде с 5 единици , някъде с 65 единици Sad
Колоноскопия - Хроничен колит
Гастроскопия - атрофичен гастрит , язви в цикатризация и хеликобактер
Правих и скенер - аденом ва надбъбречна жлеза 1 см хормони в норма . Киста черен дроб 3 мм ( тези неща се виждат Само на скенер ) на ехограф не де улавят и там всичко е ок.
Оперират и ФА на гърда ...
Филма ми е пълен и цветен
Посетила съм четири "видни" гастроентеролози ... според тях съм здрава ...
аааа  и билирубина ми е увеличен .
Пуснах и AFP (ца черен дроб ) в две лаборатории ми е в норма в Токуда над нормата с 1 единици, но това е сериозен маркер и пише че е за р*к на черен дроб Sad ... на следмащия ден в друга лаборатория в норма.
Побъркан се
Не зная къде за отида
Оревах всички форуми и от никъде нищо .
Във вторник пак съм на лекар ( професор ) незнам какво ще предложи , но аз ве съм на себе си .
Как нищо ми няма , пък СА19-9 и билирубина завишени.
А лабораторията в Токуда не искам да коментирам направо ме "диагностицира" ... за мой ужас и спокойствие нямам .

Р.р. за това да си направим затворена група съм ок .

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 01:04 от svetlinar

# 191
Е то не всички лаборатории са добри.

# 192
No fear, аз бях така. Simple Smile ПР,ГТР, агорафобия (в темата за ПР май съм го писала поне 5 пъти - агорафобията е най-ужасното нещо от ПРто, според мен). Всичко ме болеше. Ходя на лекар, нищо ми няма, изчезва този симптом и се появява друго нещо. Започнах да ходя на психотерапевт.  
Имах атака една нощ и реших, че вече ми е все тая дали ще се мре. Подобри ми се ПРто и хипохондрията с едни 50%. Като ми дойде някоя реална болест до главата - тогава ще го мисля. То ми писна всеки ден нещо ново и всеки ден да умирам по 100 пъти. Хем жива, хем не баш. Много добре го бяха казали в картинката, която Диана постна.

# 193
No fear, аз бях така. Simple Smile ПР,ГТР, агорафобия (в темата за ПР май съм го писала поне 5 пъти - агорафобията е най-ужасния симптом според мен). Всичко ме болеше. Ходя на лекар, нищо ми няма, изчезва този симптом и се появява друго нещо.
Имах атака една нощ и реших, че ми е все таяа дали ще се мре. Подобри ми се ПРто и хипохондрията на едни 50%. Вече ми е все тая. Като ми дойде някоя болест до главата - тогава ще го мисля. То ми писна всеки ден нещо ново и всеки ден да умирам по 100 пъти. Хем жива, хем не баш. Много добре го бяха казали в картинката, която Диана постна.
Аз цяла нощ не съм спала от това да мисля какво става с корема ми, с червата.. Дори не мога да обясня какво усещам. В главата ми са само страшно болести. Рак на дебелото черво на стомаха.. И тази жена, която писа снощи, с излседванията още повече ме шашна. Какво да правя какво да мисля? Отчаяна съм зимата бях на ехограф за вътрешни болести всичко е ок.. Но сега това, ако кажа че искам пак преглед мъжа ми вече не издържа и го разбирам. Дайте съвет моля ви 😪

# 194
Диана, писах ти вчера да пробваш с чайове, но провери как се съотнасят с бременността ти мащерката и ментата, най-вероятно са допустими.
Пишеш, че си в трети месец, това горе-долу съвпада с началото на извънредното положение. Преди това имаше ли сегашните страхове?

Общи условия

Активация на акаунт