Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки - 2

• 33 628
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Не знам какъв съвет да дам, аз вече не вярвам на голяма част от лекарите и не ги посещавам. Или минимално при доказани специалисти. Мисля, че заболяванията, от които се плашите, се откриват лесно и щом са казали, че няма проблем, значи няма.
У дома борим автоимунни заболявания,хем трудно се диагностицират, хем трудно се лекуват, хем симптомите са едни размити. Често лечението ме плаши повече от заболяването.
Спорта, спазването на режим много помагат. И човек да е зает. Започнах да се уча да плета . Изобщо не ми се получава, трудно ми е много, но страшно разсейва Wink

# 196
Момичета, чували ми сте за фекални камъни? Сега това е новото 20 което ми се слупи, изпадам в страшна криза и дупка. Не знам какво да правя вече

# 197
Аз не съм чувала. Как се открива това или само четеш в нета и мислиш, че го имаш?

# 198
Аз не съм чувала. Как се открива това или само четеш в нета и мислиш, че го имаш?
Ходейки до тоалетната по голяма нужда при избърсване видях че има нещо като камъни. Обадих се на лекср и питах

# 199
И аз да се включа с моята поредна диагноза-имам една бяла пъпчица на срамните устни от няколко месеца.Не ми създаваше проблеми,но наскоро започна да ме наболява.Ходих на гинеколог и той ми каза,че не е брадавица (кондилом),но аз не спирам да си мисля,че е и че не ѝ обърна много внимание.Някой има ли идея какво може да е-обрив или нещо друго ? Какви ли не мисли ми минават през главата.

# 200
Враснал косъм?

# 201
Не,от вътрешната страна е.По принцип имам подкожни бели точици като всяка жена предполагам,които ми казаха че са мастни образувания.Това е точно такова,но е избило над кожата и ме боли и драска,точно както когато някоя пъпка се възпали.

# 202
do98, АГто какво ти каза, че е?

# 203
do98, АГто какво ти каза, че е?
Аз му казах че имам съмнение за кондиломи и той ме огледа общо и каза-нямаш нито външно,нито вътрешни.Не е гледал точно самата пъпчица,може и да я е забелязал,но нищо не ми каза за нея.

# 204
Момичета аз намерих и разбрах май... Какво се случва с мен. Едно че лекар ми го каза едно че го прочетох. Ще кача снкмка. Сега другото което искам да ви питам е. От седмица две някъде имам едно усещане като схващане от дясно на главата при определени движения. Даже забелязах че като си повдигна носа усещам, нешо като надуханомкатп изтръпване.. Не знам как да онясня. И  забелязах че от няколко месеца когато ме боли глава, ме боли само и единеот дясно челото и окото. Сега естествено филма продължава каксо ми има на главата. Зашо ме боли само на едно място.

# 205
Моята хипохондрия мина, като се поболях реално от суууупер фантастична болест/състояние. 😀. Сега ми остана страхът от това....и бая време изгубих в несъстоятелно четене по нета за всички видове болести  и Ракове миналата година...а вместо да се занимавам с беба най-качествено....също посещавах и психиатър. А на Коледа бях между живота и смъртта, та си дадох сметка, ако оживея, да спирам с хипохондрията.
Сега, не казвам всеки от нас да преживее подобен ужас, а да погледнете колко е хубав животът, като се живее тук и сега. Simple Smile
Пп- не ми се разказва през какво минах като бях заболяла, че е дълго и кошмарно. Самата диагноза беше интракраниална ХИПОтензия. Незнайно точно от какво става- от всичко с две думи. Simple Smile.

# 206

Намерих това и малко се поуспокоих. Но ме плаши и това все още и това, че имам неразположение в корема в стомаха.. В главата ми е рак. Страх ме и да отида на лекар в понеделник. Какво да правя 😪 това  е малък ад.. В понеделник пусках пкк, имате ли идея дали щеше да се е променило нешо ако наистина имах проблем с червата?

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 23:39 от Diana Dimitrova

# 207
Не искам да пиша нищо щом те плаша.
Само искам да ти кажа че всички нас тук ни е страх от същото което и теб...абсолютно всички и най добрия начин да гопреодолееш е като излезеш от форуми ( психолог ми го е казал )... аз обаче не мога...все надничам.
Давам ти пример .
Ти сподели проблема си
Аз споделих моя
Ти обаче пишеш че ни си спала от както си прочела поста ми .
Аз обаче се обезпокойх ЗАЩО ... с какво те изплаши моя пост и дали наистина нямам проблем щом чак теб те е притеснило .
И така...
После пишеш за камъни (аз не съм чувала до сега ) но влязох в нета да чета ...
Дано ме разбереш правилно .
Всеки пише и чете тук во по някога се получава " счупен телефон "
Факт че туморни маркер СА19-9ми е завишен от 35 на 51 , но посетих гастроентеролог и той невижда проблем , направих второ мнение пак така и вече съм объркана .
Повишен ми е и билирубина
Питам гастрото ( известен софийски лекар) и той ми казва , че нямам обяснение ... това ме побърква .
Ще ходя пак на преглед ( за кой ли път) защото не зная на какво може да се дължи завишението на туморните маркери .
Иначе и гастро и колоно и скенер минах . Според гастроентероложката съм здрава .

# 208
Здравейте отново момичета. Помните ли онзи случай в който след преглед при гинеколог си мислех, че презерватива не е сменен и имам хив? Позабравих го, но днес пак се сетих и изпаднах в паника. Вчера ми излезе резултат от цитоназмаката 2Б група с леко възпаление. И като се замислих, ами ако е от това, ако е хив??? Срам не срам попитах следящата ме АГ, знае зс моята хипохондрия, но все пак и стана неприятно което разбираемо. Каза че е невъзможно, защото след преглед веднага го махат, най-малкото защото използван неможе да се задържи на накрайника... А и дори да не е сменен, гарантирала, че нямам нищо не съм заразена. Да де ама нали знаете, че не всеки път става и не се удпокоих. Вие какво мислите? Позволявам си тук да пиша, защото вие сте хора, които няма да ме упрекнат, и ще ме разберат. Надявам се 😪

# 209
Просто си пусни тест за хив

Общи условия

Активация на акаунт