Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки - 2

• 33 662
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Тези противоалергичните замотават,затова се пият вечер преди лягане.
Има някаква теоритична възможност да ти стане нещо от много висока доза Урбазон(метилпреднизолон),но добре,че го има,без него нямаше да оцелея.!Това е естествено отделян от надбъбреците кортизол и при еднократно ползване в ниска доза почти няма странични ефекти.
Заради ужасния колит бях дълго време на кортикостероиди,тогава вече имаше странични ефекти,но при теб едва ли и кръвното ще се вдигне.
Може да се бие мускулно,може и венозно.Аз мога само мускулно и си мъкна навсякъде с мен лекарството,че с тези мои алергии...Дано не се налага!
Зъбите ми са ужас,имам само 3 останали.Мъдреците ми махаха докато бях още здрава,единият ми горен мъдрец също беше счупен.Имат едно длето,буквално за секунди ги вадят такива зъби,само натиск би трябвало да усетиш.
Защо след ваденето антибиотик?Аз съм пила метронидазол заради абцес,но ако няма абцес защо антибиотик?
Ами за да се предотврати евентуална инфекция...А и имам пролапс на митралната клапа на сърцето (за сега козметичен уш дефект го водят).Но е добре да се приема антибиотик при такива манипулации....
За шевове...надявам се да няма....мн ме страх.Също съм чувала, че от тези зъбните упойки, може да има сърцебиене и др екстри....Много го мисля май....

# 271
Е значи е заради пролапса.
Спокойно. Всичко ще е наред! Сърцебиене се получава и от стрес
Взети са всички мерки по учебник

# 272
Само веднъж,на един долен мъдрец,за когото нямаше място да изникне,са ми правили нещо като операция и тогава имах шевове.Но за горен мъдрец шевове...не вярвам.Аз даже болка нямах след вадене на горните мъдреци.

Diana Dimitrova,щитовидната жлеза изследвана ли е?В никакъв случай не казвам,че и има нещо,при мен имаше проблем и също бях нервна и уплашена от всичко по време на бременността.
От около година съм с Хашимото. Контролирам хормоните всеки месец и пия л тироксин. А на всичко отгоре като че ли ми се случи за секунда да ми се в твърди корема. Отделно, че  усешам лек дискомфорт като преди цикъл или разстройство. Пак се филмирах за контракции.. Аборт.. ЗАГУБА И ПАК ЗАГУБА 😪😪

# 273
  • Бургас
Аз съм си със сърцебиене заради щитовидната жлеза.Повечето зъби са ми извадени докато имах жлеза.Нищо лошо никога не ми стана от упойките за зъби.
И да има шевове,болка не се усеща,но едва ли ще има.Всичко ще свърши за секунди!

Diana Dimitrova,не знам в кой месец сте,но понякога има контракции.На мен всеки месец около датата на менструацията ми се струваше,че ще ми дойде.
Казвах"Дръж се,бебенце,да дойде деветият месец,тогава ще се видим!"
Хашимотото е кофти нещо.Изобщо има ли проблем с тъпата жлеза,дори и да е изцяло махната,както при мен,винаги дава странични ефекти като нервност и т.н.Малка жлеза е ,но е голяма гад.Тя ти изостря толкова много усещанията,прави паник атаки гадината!

# 274
Аз съм си със сърцебиене заради щитовидната жлеза.Повечето зъби са ми извадени докато имах жлеза.Нищо лошо никога не ми стана от упойките за зъби.
И да има шевове,болка не се усеща,но едва ли ще има.Всичко ще свърши за секунди!

Diana Dimitrova,не знам в кой месец сте,но понякога има контракции.На мен всеки месец около датата на менструацията ми се струваше,че ще ми дойде.
Казвах"Дръж се,бебенце,да дойде деветият месец,тогава ще се видим!"
Хашимотото е кофти нещо.Изобщо има ли проблем с тъпата жлеза,дори и да е изцяло махната,както при мен,винаги дава странични ефекти като нервност и т.н.Малка жлеза е ,но е голяма гад.Тя ти изостря толкова много усещанията,прави паник атаки гадината!
В средта на 4 месец съм. При мен не  около дата на цикъла. Но нядяеам се да няма сериозни проблеми. Щитовидната за сега я контролирам уж. Надявам се да не създава повече проблеми, зашото 2018г имах аборт.. И явно зашото не  знаех за това хашимото. Както и да е. Дано от тук насам всичко е наред. Корема си ме наболва почти всеки ден. Дали ще ме свие за малко, дали ще боли постоянно по цял ден, постоянна болка, дискомфорт. Надявам се утре новата психиатърка да помогне

# 275
Взимаш ли магнезий и ношпа?

# 276
Взимаш ли магнезий и ношпа?
Да, но от няколко дни. Не е болка наистина, просто е дискомфорт. Усещане преди цикъл или наподобяващо разстройство.. Но доста по слабо усещане. На всичко отгоре, одеве вечеряйки усетих, че като че ли глътнах малко парченце кокъл от месото. Така св филмирах, че ще ми пробие червата, ще спука плацентата и ще отиде до бебето...

# 277
И аз съм с Хашимото....Откриха ми го преди 3 години.Тогава само антителата ми бяха високи и на ехограф си имам изменения в жлезата...Хормоните тогава си бяха в норма.Казаха да не пия нищо, докато са в норма хормоните, на 6 месеца да пускам само ТSH.А аз от тогава не съм си пускала изобщо изследвания....Много несериозно знам....

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 00:03 от No fear...

# 278
И аз съм с Хашимото....Откриха ми го преди 3 години.Тогава само антителата ми бяха високи о на ехограф си имам изменения в жлезата...Хормоните тогава си бяха в норма.Казаха да не пия нищо, докато са в норма хормоните, на 6 месеца да пускам само ТSH.А аз от тогава не съм си пускала изобщо изследвания....Много несериозно знам....
Аз ги следях и преди, защото целях забременяване. За щастие се справихме. Просто в момента, тези нерви, депресия, черни мисли и какво ли още не ме съсипват. Немога наистина да се зарадвам иши е за кратко. От онзи ден усетих лек сърбеж от долу, и загледах че на срамната устна от вътре има нешо като пъпка всякаш от комар. Леко сърбеше, но аз се побърках. Като забравех за нея нямах проблем. И онзи ден бях на лекар при аг и я погледна, каза най вероятно от бръснене. Но аз пак не съм убедена, че е видял хубаво, че е от това  пак мисля за разни болести и вируси. Сега пак гледах,  прилича вече на обелена кожа, като изгориш на плажа примерно. Не знам защо нямам доверие и на лекарите. Ето сега тази пъпка пак ме побърква

# 279
  • Бургас
От кокали нищо не може да стане.Мисля,че се стапя и изхвърля без проблем.Моят син когато сменяше млечните с постоянни зъби,ако знаете колко глътна...Зъболекарката настояваше да се разклатят добре и сами да паднат.На първия глътнат зъб откачих,но разбрах,че нищо лошо няма да стане,тормозих и личната,и зъболекарката.
Проблем са големи или остри метални предмети.
No fear...,иди,пусни ТСХ,Фт 3 и Фт4.ТСХ е хормон на хипофизата,който пряко зависи от функцията на жлезата(щитовидната),но за да се види и функцията на жлезата се пускат фт3 и фт4.Дори при мен,вече без жлеза,пускам и трите, когато са на промоция,за да се види върши ли работа приемът на Л Тироксин.

# 280
Сега това нещо, като пъпка от долу ме притеснява. На моменти леко щипе като го пипна, точно като ожулено. Седеше преди като от комар. Аг уж го видв и каза сихурно от бръсненето. Но там избягвам... Възможно ли е да е нещо по сериозно. Естествено запопвам да мисля за рак, вируси херпеси.. Калво ли не

# 281
  • Бургас
Да не е претрито?
Имам пик на дебелината,гоня 100 кг,а като бременна бях около 60 и постоянно ми се претриваха краката,подсичах се в сгъвките на краката,между бедрата и тялото...Сега нямам проблем,ходя с рокли,поли,нищо не се подсича.
Пък може и да е прежулено от бръсненето.Или да си е ухапано от комар.

# 282
Да не е претрито?
Имам пик на дебелината,гоня 100 кг,а като бременна бях около 60 и постоянно ми се претриваха краката,подсичах се в сгъвките на краката,между бедрата и тялото...Сега нямам проблем,ходя с рокли,поли,нищо не се подсича.
Пък може и да е прежулено от бръсненето.Или да си е ухапано от комар.
Ами да най-вероятно е нещо от това, което казвате, но аз постоянно не спирам да мисля, че е някой херпес, вирус, инфекция... Рак..

# 283
  • Бургас
Лекарят щеше да разпознае херпес.
Рак без тумор?Няма как да е рак.
И гъбички едва ли са,щеше да има и течение.
Понякога докато се бръсна,направо си смъквам кожата на по-нежните места.

Аз пък да се оплача.Карах през ноември някаква пневмония,която не се повлия от антибиотици,пих,наливаха ме в болница...И остана един задух вдясно.
Правиха ми дихателен тест и никак не беше добър и сега спирам цигарите.Без тях дишам много по-добре,но ми се реве и не мога да спя.Ще ми правят и скенер на бял дроб,съмняват се за бронхиектазии.А така да обичах да си пуша!

# 284
Лекарят щеше да разпознае херпес.
Рак без тумор?Няма как да е рак.
И гъбички едва ли са,щеше да има и течение.
Понякога докато се бръсна,направо си смъквам кожата на по-нежните места.

Аз пък да се оплача.Карах през ноември някаква пневмония,която не се повлия от антибиотици,пих,наливаха ме в болница...И остана един задух вдясно.
Правиха ми дихателен тест и никак не беше добър и сега спирам цигарите.Без тях дишам много по-добре,но ми се реве и не мога да спя.Ще ми правят и скенер на бял дроб,съмняват се за бронхиектазии.А така да обичах да си пуша!
Това е, че не съм се бръснала точно там умишлено. А заради цитонямазката се притесних че е втора Б група с левкоцити... Но лекаря казва има малко възпаление но няма проблем. И от там мисля това да не е нещо раково.. Някви такива неща. На твб ти желая много успех с изследванията и всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт