Проблем със сексуалната част във връзката ни

• 11 326
  • 221
  •   1
Отговори
# 45
  • Наблизо
Аз не видях да иска акробатика или нещо подобно.Ми нормално е на 22 да има желание.Според мен най-кофтито е че  явно е доста рядко и че момичето дори прекъсва актът по средата...наистина вижте хормоните и ако това се оправи и пак не става,няма да се оправи.
Има такова нещо като сексуално съвместимост и тя е много много важна.

# 46
Не знам Dicewithoutnumbers мъж ли е или жена, ама много ги обичам тия генерализации за какво и как е устроена жената и какво трябва да й причинят за нейно добро, дори да не е на кеф. Била устроена за секс и раждане...айде устройвайте се за нещо смислено и стига с глупостите. Мъжът пък бил устроен за математика и да лови мамути и да печели пари, така че действайте, пък може и да ни дойде музата за секс.

# 47
Съгласна съм.
Но не и за приятелката на великия. Или поне не с това неговото отношение.

# 48
авторе, въпреки нежеланието ми да споделям в този форум някои неща, ще ти разкажа нещо, пък дано си направиш изводи.
Някога съм била влюбена в Х. Та, секс, секс, но той изяви желание за нещо, което на мен не ми беше по вкуса(примерно както ти разказваш реакцията за оралната любов/фингъринг/анален). Та, на мен не ми допадаше, съответно отказах. Последва втори и трети разговор във времето. Буквално пресъхнах. Самата мисъл за секс вече ми носеше неприятни усещания, нямах желание...изобщо ужас. Ясно ти става надявам се, че се разделихме. Няма такова нещо като 'ама щом се обичаме и аз харесвам тройки, защо и тя не иска". Честно да ти кажа, връщам се към първия ми мъж и ако той така ми беше подел темата...и аз нямаше да искам повече от 3 пъти в месеца. Някои хора са по-консервативни, по-трудно и бавно се отварят за нови неща или пък просто не са им приятни. 3-4 пъти е малко да го правите! Според мен- не я предразполагаш нито сексуално, нито вербално. Тя само се затваря повече в себе си.

# 49
И кое от казаното е грешно?
А ако беше писала приятелката му?
Ако някоя жена напише нещо подобно, щяхте масово да я съветвате да го зареже, щом не й отговаря на желанията и не я задоволява.

# 50
  • София
Не знам Dicewithoutnumbers мъж ли е или жена, ама много ги обичам тия генерализации за какво и как е устроена жената и какво трябва да й причинят за нейно добро, дори да не е на кеф. Била устроена за секс и раждане...айде устройвайте се за нещо смислено и стига с глупостите. Мъжът пък бил устроен за математика и да лови мамути и да печели пари, така че действайте, пък може и да ни дойде музата за секс.
Що пък се заяде мен...
Първо казах, че ако ме се оправят другите здравословни проблеми на момичето, нищо няма да се промени.

# 51
Ами то по-хубаво ще бъде да я освободи от присъствието си.
Дано се замисли над думите на Летящата.

# 52
Нина,
друго имах предвид.
Ако приятелката беше написала нещо такова:
аз съм с диабет, 4-5 пъти в месеца ми е достатъчно, най-приятно ми е ездачката, но той иска да разнообразим - скучна ли съм му, той говори за анален, а за мен това е гадно, той иска орална - а за мен и това е гадно.
Трябва ли да се насилвам да правя тези неща, за да е задоволен той като във филмите и да сме прекрасна двойка.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:51 от Марияна М.

# 53
Мен ми стана жал за момчето.

Искай ключ на темата от администраторите, Авторе, че хептен ще те фрустрират в тази тема.
Имаш право да не знаеш всичко и да питаш. Това със секса е сложна материя и не е за форум – това е нещо интимно, между вас двамата.

# 54
Той пита, но не приема отговорите, защото истината никога не е приятна. Няма как да ми е жал при това положение. Жал ми е за момичето.

# 55
Dicewithoutnumbers,
не се е заяла.
Повечето акцентирахме върху отношението на veliki /то само никът му впечатлява/.
Ти реши, че според твоите разбирания някой е фригиден. Термин, който почти никоя жена не употребява. И не за друго, а защото ние жените знаем, че зад фригидността стоят много неща. Колко често фригидни  жени с един мъж, са нефригидни с друг?
Колкото до сексуалният ти живот на 22 г. - радваме се за теб.
Зад писанията в интернет никой сексолог няма да застане.

# 56
Имате различно ниво на сексуалност и това няма да се промени. Според мен дори да си подхождате в други аспекти, рано или късно това със секса ще окаже влияние върху връзката ви.
Честно казано аз не бих била с човек, с който не сме на една вълна в това отношение.

# 57
Авторе, потърсете заедно професионална помощ. Нито е срамно нито е странно. Това непрекъснато да те ръчкат за секс, а на теб хич да не ти се ще е точно толкова гадно като да ти се иска, да имаш партньор който обичаш и желаеш, а той да не ти отговаря. Много сте млади, а сте си и първи и единствени, но като поузреете малко ще разберете, че разминаването в секса води до сигурен край на връзката.

# 58
  • София
Марина,съжалявам,но не желая да водя какъвто и да е разговор или дебат с теб.
Просто ми подминавай мненията.
Фригидните жени или имат емоционални проблеми, или хормонални. А това, че НЕ ТЯ НЕ ИСКА да прави секс с автора, не значи, че е фригидна. Затова и смятам, че проблемът й е от здр. проблеми. А не в хигиената на автора или в това, че си е поискал нещо, което авторката не желае.
Ако пък причината е, че ТЯ НЕ ИСКА ДА ПРАВИ СЕКС С НЕГО, но пък с други иска - това няма как да се промени.
И да, не е нормално на 22 да не ти се прави секс.
Питай лекаря.

# 59
Само недей да пускаш тема в мъжки форум. Там ще получиш всевъзможни съвети, водещи до насилие и дори до изнасилване. Не се шегувам. Виждала съм ги. И тогава ще се раделите. Най-малкото.

Общи условия

Активация на акаунт