Звездни компромати- 396

• 73 572
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Аман от стереотипи, наследени от соца, когато връщаха от училище  заради дължината на коси и поли.  Светът е толкова  шарен и многообразен, има място за  всички.
Каза мармота и си сви една ганджа Wink
Мерси съм аз някои неща от и не виждам що така по демократично му не приемате че някой не го кефи нещото, което вас ви квфи, ами веднага скачате, че било соц и не знам си какво.

# 106
Ами Магардич, бил ли е с къса коса някога? 😁
Е пък добре ли изглежда ... все едно никога не се мие, косата му не е и хубава, гъста ...

# 107
  • Sofia
Meraviglia, няма нужда да ни кефи всичко различно, а само да му признаем правото да съществува. Без критична оценка.

# 108
Дессито в Португалия
Скрит текст:
[\spoiler]

# 109
И на Радина момиченцето е много сладко. А на джоли момченцето!

# 110
Радина и Халваджиянката ги разбирам, ама Джоли- не!

# 111
На Деси Радева палтото ми допада. И й стои много добре.

Между другото, днес гледах дъщерята на Гала в "На кафе" и да си призная - хареса ми детето й. Изглеждаше много добре - стройна и лъчезарна, с ненатрапчиво и свежо чувство за хумор, възпитана. И добре се справя с епилирането с конец. Мисля, че е едно свястно момиче, нищо че съвсем скоро бяхя коментарини нейни снимки. Дано всеки родител има повод за гордост!
След кифленските муцуни по снимките на съучениците на детето ми, по друг начин гледам на естествени красавици като Мари и други, които не са претърпели трансформация - мозъчна и пластична.

# 112
  • Варна
Дессито в Португалия
Скрит текст:
[\spoiler]
От това, което се вижда ми харесват дрехите и съчетанието им. Може би чантата щеше да е хубаво да е друг цвят, но не се виждат обувките.

# 113
Lily Collins
Скрит текст:

# 114
# 115
На мен много ми харесва Президентшата на тези снимки, някак си е по-обрана и елегантна. Отне време, но смятам жената има голям напредък.

Миро и дъщеричката на Вили Каймаканова пеят "Гълъбо"
https://www.youtube.com/watch?v=Sg-AFuw2A3o&t=88s

# 116
Харесва ми и на мен Десси.
Значи може и да не седи като борец.

# 117

Този път Радева и мен ме изненада приятно - стойка и облекло без забележки.

# 118
следващия президент да си прави екип от бгмами и няма бутане

# 119
Чудесна е жената.

Общи условия

Активация на акаунт