Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Честито и стискам палци палци по-бързо да порастне достатъчно и да се приберете живи и здрави .

# 376
  • София, България
_Ava_, честита поява на малката Емма! Мисли позитивно, всички мислено сме с вас! Ще се стабилизира бързо и няма да повярваш колко бързо ще порасне голяма принцеса Heart Heart Eyes Kissing Heart

# 377
  • София
Ава, всички те подкрепяме! Може би е малко раничко, но просто твоето момиченце е имало своя идея как и кога да се появи на този свят... Нали знаеш, Господ има план!
Бъди смела, всичко ще бъде наред! Неонатологията у нас е на много високо ниво, не се притеснявай!
Пиши във форума, когато имаш новини!

# 378
  • София
Ava, честита Емма! Всичко ще бъде наред, всички сме с вас! Да е жива и здрава малката принцеса, бързо да се стабилизира и да си се гушкате у дома !

# 379
_Ava_, да е жива и здрава Емма, а вие много щастливи с нея!

# 380
  • София
Добре дошло на първото бебе в темата ни! Да е жива и здрава и все така първа в живота! Heart

# 381
Ava желая ви да е жива и здрава малката принцеса. Бързо да се оправи и скоро да е в прегръдките на мама и тати. Неанатолозите в Токуда са много добри и ще се погрижат за малката кукла по най добрия начин.

# 382
Добре дошла на малката Емма! Да е жива и здрава! Успех детенце! Кураж Ава, важното е че е добре!

# 383
Честито бебче AVA, да ви е жива и здравичка. Не се притеснявай всичко ще е наред, просто не е издържала и е искала да види мама и тати. Мисли позитивно и всичко ще е наред. 😘

А за социалната помощ, така излезна, че съм социално слаба и нямам пари, но не е така, на 20 години съм и съм работила, но все на 4 часа и не достатъчно, за да направя 12 м. стаж. Но скоро ще ги направя, защото когато разбрахме за бебка веднага направихме договор във фирмата на родителите на ММ.

# 384
Еха, честито _Ava_! Още стиснати палци и от мен всичко да е наред с Емма! Flowers Hibiscus

# 385
Честито Ава,  мисли позитивно, всичко ще бъде наред. Ние жените сме борбени, на мен са ми казвали, че по малките бебенца много бързо наддават и аз самата съм се родила по малка като килограми. Пожелавам ви много да ви радва малката Емма.

# 386
_Ava_ честито и от мен!!! Честита принцеса всичко ще се нареди и скоро ще се гушкате ♥️😘

# 387
Благодаря момичета! Днес се надявам да я видя. Само да е силна и борбена ❤.

# 388
_Ava_, честита рожба! Да е жива и здрава и скоро да се гушкате у дома! Heart

# 389
След спешно секцио и отлепена плацента днес в 17.35 се роди Емма! 1510 гр. 43 см.  За сега е интубирана, но казват че е добре. Дано се бори моята принцеса!
стискаме палци, Емма ще бъде добре! Ще порасне здрава и щастлива. Имай вяра, всичко ще се нареди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт