Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ava, честита рожба и от мен! Желая ви да качва грамчета бързо, да расте здрава и усмихната Simple Smile

# 391
Честита дъщеричка и от мен ! Да е жива , здрава и все така борбена!

Момичета, да знаете , че този бебефон е намален в емаг.
Миналата година го поръчвах за 54 лв, но и тази цена не е чак зле. Те емаг са си меко казано измамници Grinning
Бебефонът е доста Ок за цената.

# 392
Такъв поръчах и аз, когато Peanut го препоръча тук. Преди месец беше 100 лева и вървеше с лампа проектор. Тя лампата струва към 20-30лева, така че цената е същата в момента.

# 393
  • София, България
Да, аз също мисля, че е супер за цената си! Надявам се и да е издръжлив Simple Smile
А Емаг с техните "оферти" просто разбиват... Joy

Ava, дано да те пуснат да я видиш днеска. Ще те чакаме с добри новини! Hug

# 394
  • Sofia
AVA , честита малка принцеса. Силни прегръдки и за двете и много кураж!

# 395
Сега се връщам от тонове. Всичко е наред с бебето Simple Smile и ме изненадах, че ще раждам естествено Simple Smile. Този план по ми допада от секциото. Само до 36с да не си променят пак решението.

# 396
Здравейте, бъдещи мами! Ние чакаме две девойки с термин 5 май, но АГ последния път каза, че ще трябва да ги чакаме между 15 и 20 април, тъй че реших да се запиша при вас ако не е вече късно Simple Smile Във форума до сега не съм била активна с мнения и коментари, но чета редовно и черпя мъдрост от писалите.

# 397
  • Sofia
Grahchee, добре дошла. Леки последни седмици!

# 398
Трудовият стаж трябва да е 24 месеца, а за самото майчинство трябва да има осигуровки, отговарящи на конкретната заплата 12 месеца назад.
AVA, честита Емма Heart И ние чакаме нашата Ема Simple Smile
На последния преглед ми казаха, че се е развила според седмицата и не е една назад, както до сега, но килограмите са й като за седмица по малко 1.230гр - 30г.с
Надявам се и там да навакса Simple Smile
С приготовленията напредваме. Поръчах обзавеждането -(кошара, скрин и гярдероб), както и обиколник с чаршафи.
Взехме количка и сега остава да приключат ремонтните дейности в детската стая и да започне етапа на подреждане Simple Smile

# 399
  • София
Ава, как сте? Пиши когато/ако можеш Hug

Grahchee, добре дошла!

С приготовленията съм до никъде Simple Smile и честно казано, малко се стреснах, след като прочетох за Ава и Емма. Човек си мисли, че има време, а то...

За бебефоните, имаме един на Graco. Вършеше чудесна работа преди години, трябва да проверя само дали още работи. Ето такъв е:

# 400
Здравейте на всички. Аз да се похваля вчера си купих почти всичко за бебето. Останаха някои дребни работи , но и тях тези дни ще купя. Тъй като аз съм от Дупница ходих на Благоевград и от там си пазарувахме. До днес съм в болничен и от утре излизам в 45 дневния.

# 401
_Ava_, честито! Видя ли я вече Емма? Сигурно е много мъничка и не дават още да се пипа? Да е жива и здрава и да порасне бързо!

Да попитам за 45-дневния болничен. Каза ми миналия път лекарката, че трябва да ми даде някаква бланка, която да дам на работодателя. По принцип на 9 март трябва да изляза в болничен, следващият ми преглед е на 25 февруари. Преди 9 март ще имам ли друг преглед, на който да ми даде документа за работодателя и аз колко време преди датата за 45-дневния съм длъжна да го представя на работодателя?

# 402
  • Sofia
Кукумицинка, мен ме извика на деня в който трябва да започне 45 дневния. На последния преглед февруари питай кога да отидеш за бланката. Този болничен се издава еднолично от АГто и не се чака комисия. Лично на мен ми искаше последните изследвания за да попълни някакви показатели.

# 403
Аз вече излезнах в 45-дневния болничен. Отиваш на деня или след него (трябваше в понеделник да ида, но нали спешно ходих в неделя, Та ме викна в четвъртък и ми го пусна със задна дата) и си носиш личния картон от Джи Пи-то. Мен ми правиха и преглед, пусна ме пак на тонове, каза че почваме всяка седмица.
Иначе за 5-6 седмици, откакто спрях сладкото, съм свалила 1 кг, а предполагам бебка е качила и тя толкова, Та.. явно си оказва влияние когато се пазя, че преди за този период качвах по 3-4 кг.
Честито първо бебче ! Дано скоро я гушнеш и всичко да бъде наред! ❤

# 404
Здравейте мамчета, днес ходих на преглед в 32 седмица единия е 1670 гр, а другия 1660гр добре са само дето единия се върти като пумпал, 61 кг съм само на тумбак съм наддала
😂Аз влизам началото на март в 45 дневния болничен. Дано да издържа до края на март.

Общи условия

Активация на акаунт