Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Чудесно! Значи няма да го мисля, тези дни ще поръчам с разни други неща. Simple Smile Благодаря.

# 91
  • София, България
Хубав е повивалника. Гледахме го мин.седмица в магазина. Аз си поръчах да ми направят приятели с мебелна фирма. Иначе и аз мислих да го взема него.

marisa333, добре дошла!
Легло взехме от Магазин Бамбино в София. Имат и онлайн. Това е:
Скрит текст:
Има люлеещ механизъм със застопоряване, предната решетка може да бъде демонтирана и ще го долепя до моята страна на кревата, 120/60 размер е, аз мислих по-голямо, но преценихме, че и това ще свърши работа до една нормална възраст, после направо за креват ще мислим.

За козметиката... В нашата болница работят с Хипп.  Но мисля като се роди да видя как му действа и тогава мъжа ми да вземе от магазина. Купих само на "А-дерма" един гел за измиване, понеже ми е мерак да го пробваме, а беше на промоция в Ремедиум. Simple Smile

# 92
Относно секса и ние нямаме забрана от самото начало. На 6 съм на лекар и мисля да попитам до кога може да се прави Grinning

# 93
Аз не се чувствам комфортно и със самочувствие за интимности. то не е само коремът, ами чак и отдолу съм подута и дебела.

# 94
  • София
Относно секса и ние нямаме забрана от самото начало. На 6 съм на лекар и мисля да попитам до кога може да се прави Grinning

До самия край, буквално до часове преди раждането може, ако нямаш здравословни проблеми. Докторите даже препоръчват при преносване.

# 95
Аз също ходих на ФМ при др Атанасова както Dessi. Доволна съм. Всичко му е наред на малкия, единствено каза, че върви малко назад. Аз имам и проблем с кръвоносните съдове на матката и затова АГ то ми ми препоръча да си взема биогейм - храна с аминокиселини. Надявам се да наваксаме с тях.
След две седмици трябва да започнем с меренето на тоновете.

# 96
  • Sofia
Мами, видях промоция до 50% на този сайт http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=953&lang=1.
Също се следя при д-р Стратиева, за нея или добро или нищо Blush Изцяло пое моя случей, когато бях в безизходица и нправи много за нас. Може би ми трябваше повече успокоение за финала.
И при двете бременности секса ни е забранен. И после, като се роди баткото и почнаха колики и ревове не ми беше до гушкане... Та накрая доста бяхме изнервени двамата и настанаха куп неразбории. Надявам се тоя път нещата да преминат гладко.

# 97
  • София, България
Връщам се от преглед аз. Малкият е 1.200кг. Добре е. Записаха му за пръв път тоновете Simple Smile Малко досадно за мен, но явно интересно за него, защото не спря да шава през цялото време. Гонихме го с устройството за запис.
Каза, че към 36-та седмица ще ме прати пак на очен лекар за налягането, за да е сигурна, че при естествено раждане няма да има проблем.

Ще слагам свещички Макмирор, че имам сериозно течение, което не е точно бяло... Направо си е жълто-зелено Joy

# 98
Purple_Peanut честито за първите тонове Simple Smile.
Аз съм на 6т- на преглед и ще питам няма ли вече да почваме с тоновете. Предполагам тогава бебчо ще е около 2кг+-. Отделено ме притеснява едно течение и ще искам да ми вземат микробиология.

# 99
  • София
Peanut, честито за тоновете. Жалко, че ти е досадно, на мен ще ми бъде интересно, поне първият път Sweat Smile Много гадно това с течението, изведнъж ли ти се появи? Момъкът поне обърнал ли се е главично?

При мен ще има новини от АГ чак в петък, дотогава яко бачкане. Записах се за 3та ФМ при Атанасова в Марковс на 1ви март, макар че тогава реално ще карам 33та седмица, а 32ра е крайният срок. Просто тогава ми се обновява фондът и предпочитам да ми върнат част от парите.. Сметкаджийско е малко, знам, но поне се надявам да го видим по-добре.

# 100
  • София, България
Purple_Peanut честито за първите тонове Simple Smile.
Аз съм на 6т- на преглед и ще питам няма ли вече да почваме с тоновете. Предполагам тогава бебчо ще е около 2кг+-. Отделено ме притеснява едно течение и ще искам да ми вземат микробиология.

Ааа на някои места започват да записват като влезнеш чак в деветия месец Simple Smile При мен явно просто по-рано започват. Ама питай си най-добре.
Моето течение буквално си изтича като стана от тоал.чиния, такова нещо не ми се беше случвало. Сега тя като го взе секрета, също каза, че е притеснително. Дано го излекуваме и да не стане предпоставка за секцио.
Така че по-добре си кажи ако имаш течение, още имаш време да се излекува. Мисля, че в 9-тия месец задължително се взима секрет.

AllegraA горе долу изведнъж, да. Специално това жълто-зеленото и много течащо се появи изведнъж. Преди това си ми беше бяло и нямаше никакъв проблем.

Да, обърнал се е вече с главата надолу. То това и сама го усещах, де, рита ме високо горе. Relaxed
Записът на тонове е малко досаден, понеже продължава 20-30 мин и лежиш по гръб и аз лично трябваше да натискам един бутон, когато усетя че се движи. Но бързо ми мина де, то първия път е сравнително интересно.

# 101
Привет и от мен. Искам да се включа по темата за ГД- при последния преглед АГ ми каза, че околоплодните води са ми завишени и ме разпита за направеното изследване на ГД: тогава уж нещата бяха наред, само след 1вия час бяха леко завишени стойностите. Каза да изключа всичко сладко от менюто си. На ФМ бях седмица по-късно - и тази д-р каза същото за околоплодните води и измери бебка 1600 в 30 Г.с - съответно каза, че върви напред и е големичка. След това ме разпита за бременността на майка ми и моето раждането- тежала съм над 4,500.. също така ме разпита за диабетици в семейството ми- а имам доста. Та явно търсеше наследствени признаци и ги получи. Попитах я какво всъщност се случва с мен и бебка, ако имам ГД, тя каза че ще се развие по-голяма и има шанс да не изкарам докрай, а също така да се наложи да ме режат, за да не ме измъчат. Та сега не ям сладко, само киви и зелена ябълка каза, че може, тесто избягвам, само пълнозърнест хляб. За картофи нищо не ми каза, а тях си ги хапвам много често...
Ще трябва да устискам още 4-5 седмици така, поне в 9-тия да влезна. Кофти е, че ми се яде и всички около мен повтарят, че ми е позволено сега, а как да им обясня, че съм на по-стриктна диета от преди да забременея .. 

# 102
И на мен след направени захарен профил и обременяване с глюкоза, дадох леко отклонение само след първият час на глюкозата, но ми поставиха диагноза ГД.  Диетата ми е от ендокринолог, но честно, много, много не я спазвам, тъй като на нито един преглед не се  установи увеличение на води размер на бебето. Според лекарката на ФМ и кардиоложката ми- нямам ГД.

# 103
  • София
Аз днес бях при доц.Мазнейкова за извънреден преглед, защото ендокриноложката имаше някакви притеснения. Всичко е наред, слава Богу! Аз съм в 30 ++ г.с., а бебешонката е като за 31 ++ г.с. - цели 1800 грама! Но нямат опасения за ГД, надявам се всичко да е наред! Че имам още доста да я понося... !

# 104
  • София
Момичета, шофирате ли? Вчера близка ми каза, че в 9 месец било забранено шофирането? Не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт