Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз мисля утре да сглобим скрина и леглото  и да започвам с прането.
Тази седмица ще бъде хубаво времето и ще се разходя да докупя останалите дреболии Simple Smile Похвалиха ми прах сано максима и ще слушам, остана ми и козметика за бебо.
Взех си от икея пликове за запечатване ( като тези , които държат да е козметиката в самолета) и ще ги използвам за разни нещица за болницата, които мъжът ще носи допълнтелно -някое шише, дрешки за изписването  и така.
Аз миналата седмица се озовах малко спешно при лекарката и затова реших да се мобилизирам тази седмица.

# 541
Честит празник!

На някой случвало ли му се е да има остра пронизваща болка, като разкъсване или токов удар в областта на гръдната кост, над корема?

# 542
Невралгична ли е? На мен такава ми се е случвала.
При дишане много боли, също така.
Но не знам дали е точно това при теб.

# 543
Невралгична ли е? На мен такава ми се е случвала.
При дишане много боли, също така.
Но не знам дали е точно това при теб.

Да, при вдишване и след като съм седяла в една поза известно време и тръгна да се надигам.

# 544
  • София, България
Честит празник! 🇧🇬

Ние днес изчистихме стаята и гардероба на малчо. Останаха ни прозорците и дограмата, но се изморих доста. От утре започвам да пера Simple Smile имам доста дрешки, за които са ми донесли много закачалки от НМ и ще ги подреждам. А и отделно имам доста малки нещица ("бръцки" както им викам), които трябва да подредя - подплънки за зърна, капки за колики, витамин Д, превръзки разни, залъгалки, нагреватели, шишета.... и т.н. и т.н.... Всички тези неща са си още в опаковките и само им търся места, кутиите заемат много място... Като подредя всичко най-накрая ще мирна.

кукумицина, аз онзи ден имах такава болка, все едно сърцето ме болеше. Joy При вдишване и като лежах наляво също. Мисля, че бебето вече притиска много органите и ребра и всичко и за това се получават тези болки. Simple Smile мина ми бързо... Ако постоянно ги имаш, питай АГ-то. Simple Smile

През нощта така ме риташе в ребрата, че два часа не можах да заспя. Това сигурно ще е до края Grinning

# 545
Ако е такава -за съжаление няма лек в момента.
Иначе това ,което са ми изписвали са болкобезболяващи.
Да не си седяла на течение, обикновено от това се получава.

# 546
Ох, не знам. На мен и проблемът с крака и д-то ми се върна, този път от другата страна. Някъде декември ми се беше схванало нещо, едвам ходех. АГ-то каза, че е ишиас и няма да мине до раждането, но нещо разместих и мина, обаче тази седмица пак се появи, на другия крак обаче. Ако е нещо от притискане гръдната болка, ще изтърпя, притеснявах се да не би да е някакъв сърдечен проблем.

# 547
Ох, не знам. На мен и проблемът с крака и д-то ми се върна, този път от другата страна. Някъде декември ми се беше схванало нещо, едвам ходех. АГ-то каза, че е ишиас и няма да мине до раждането, но нещо разместих и мина, обаче тази седмица пак се появи, на другия крак обаче. Ако е нещо от притискане гръдната болка, ще изтърпя, притеснявах се да не би да е някакъв сърдечен проблем.
Миналата седмица докато коментирахме с АГ-ТО, че са му дълги краката на бебока, още вечерта така се намести, че тия крака отидоха в диафрагмата ми и сън - никакъв. Чувството беше все едно рязко някой ми е изкарал въздуха. Ако ви се е случвало да се блъснете с някого по време на спорт... Ето това беше. Само дето това минава за 30-40 минути, най-много час - два. А моето от мината седмица си беше цяла нощ, на другия ден и половината от др нощ.... Не съм спала и 5 минути. Болката беше ужасна. Принудих се да легна на дивана в полуседнало положение и така изкарах деня и втората нощ. После някак слезе надолу бебето,, сега му усещам краката малко по-долу и дишането се върна. Вечер много внимателно се обръщам да не вземе да се хлъзне пак в грешна посока....

# 548
Здравейте момичета, Честит празник!!!!
Вие купихте ли дрешки за вашите бебенца и какъв размер с къс или с дълаг ръкав са?
Аз ще раждам в края на април първо дете ми е и съм малко притеснена да не му е топло студено и т.н

# 549
Аз купих и с дълго и с късо ръкавче, вече са нагласени и двамата бебчовци. Края на март ще ми е секциото. Моят багаж също е нагласен и само остава да чакаме. 🙂

# 550
Здравейте момичета и честит 3-ти март.
Аз да ви споделя, от една седмица ме наболява кръста като при цикъл по 2-3-4 пъти на ден, корема ми е паднал и всеки, който ме срещне клати глава и казва "Скоро ще е". И утре ще си преварявам даже помпата за кърма за да може да я слагам вече в багажа. В 35 + 2 г.с. съм. Как сте вие започнаха ли контракциите при вас.

# 551
Jessy3 и аз от около седмица и нещо имам подобни болки, не са силни и не са постоянни. В четвъртък съм на тонове и Аг-то ми каза, че ще погледне как е шийката ми заради тези болки. Иначе горе долу съм готова с покупките, останали са ми много малко неща.
При мен пак се промени плана за раждане, защото почнах много често да вдигам кръвното. Дори исках за праз кците да ме приемат за 4 дена, но се спорозумяхме ако стане по сериозно тогава да ме приемат. От три дни поне се нормализираха нещата при мен с хапчета.

# 552
Здравейте и от мен.
Всичко е купено, а багажа за болницата ми е в колата , защото съм на stand by..
Нещо усещам нещата скоро да станат, 10-12 дни ( може и да се лъжа).
Пишкам на 30 мин, походката май малко се промени а корема ми е много ниско слязъл...да видим Simple Smile
Бях на преглед днес, 36та г.с. 2,500 беба, лекарката се радваше че е по мънинка, барем се роди по лесно Wink...
Смях се много, защото ми каза за упражнения за по лесно раждане, да не спирам да вървя и да увелича сек*са...
Бях изумена, аз си мислех че трябва да се спре , тя ми вика че бил помагал..
Мъжа ми бе най щастлив 🤣 и доста се базика с мен днес ☺

# 553
  • Sofia
JoyJoy86 една приятелка роди скоро и понеже беше си избрала дата реши мъжът и да помага -колкото може Simple Smile И въпреки всичко роди 5 дена след датата.
Когато дойде момента да минава леко!

# 554
JoyJoy86 една приятелка роди скоро и понеже беше си избрала дата реши мъжът и да помага -колкото може Simple Smile И въпреки всичко роди 5 дена след датата.
Когато дойде момента да минава леко!
Хаха,да да , той и моя така ми вика 🤣
Ако съм се нуждаела от упражнения или мъжка помощ, нямало проблеми 😄
Мъже...
Аз много се надявам всичко да мине по мед и масло, че малко ме е хванал страха. Първо ми е, не знам с това естествено раждане как ще се справя, но се моля на Бог 🙏 вс.ден....
Знам, че всичко зависи от мен и Михаела ♥️
Безпроблемни последни дни момичета, малко остана! ⚘

Общи условия

Активация на акаунт