Лакове за нокти - 127

• 61 225
  • 755
  •   1
Отговори
# 615

На тази светлина е съвсем различно розово.Много е нежен,хареса ми ,че бързо изсъхна.Дано да е траен.Има и други цветове които ми харесаха от She nude серията .Само немога да си намеря хубав топ с ефект гел.

# 616
  • София
Джулс е минала директно на лятна вълна Grinning

Абсолютно. Направо съм готова за морето Sunglasses

# 617
Джулс е минала директно на лятна вълна Grinning

Момичета, благодаря! В скрит текст е, защото не знам колко голяма ще ви се появи снимката, пък нали има някакво правило...
И ти и Джулс - много красиви!

Не се притеснявай за големината на постваната снимка - "форумът" автоматично си ги преоразмерява!

# 618
  • В полите на Пирин планина
SNB Детелина, който съм ви показвала, но сега е разкрасен с малко блясъци:

# 619
  • на последния етаж
От вчера 880 Rimmel Port-a-loo-blue:

# 620
Носталгично ми е ... по отминалото лято. Затова, ето един спомен:

Синьото е Римел - Флип Флоп - Кобалт Хевън или нещо подобно

Джулс, на твойте ръце колко трае Чайна Глейз?

# 621
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

Уникален лак, и като формула и като нанасяне, цветът е неуловим с камера, разбира се, но и фотографът толкова може.
Не съм виждала подобен шедьовър. Въпреки че няма собствено особен блясък усещането е за течно стъкло при лакиране.

Агент, разкошен e този зелен Цирк💚
Криси, очевидно те обичат всички нюанси на пикчърите😍

# 622
Трайноста на различните цветове и текстури на една марка е различна при мен, също дали е пресен лака, дали е разреждан и тн.... Чайните ми държат средно 3 дена, а неоновите и по-малко, но им прощавам всичко.
То пък Опи ми държи по 2 дена.
Имам чувството, че не фрии лаковете държат повече, но вече предпочитам да не ми се разнася неприятна миризма наоколо.

# 623

Вчера си играх няколко часа да си рисувам черешови цъфнали клонки и накрая топ лака ми ги замаза. Основният лак е essie mint candy apple.

Скрит текст:

# 624
На мен ГР и флормар ми държат по седмица. Но много харесвам цветовете на Чайна, затова питам за тях. В България от къде ги купувате? И какво визирате под ''фрии лакове'' ? Без какво?

# 625
Виж на първа страница, има инфо и списък.

# 626
Catalano- казах ти за тези CirqueHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Aгентчето си знае и тя, че това ми е най-любилият Cirque, вкл. по сантиментални причини  Heart Eyes

# 627
  • София
В колекцията си имам както Опита, Чайни, А ингланд, така и ГР, Перфект и др. световно неизвестни марки. Всички при мен се държат еднакво - на третия ден леко изтриване на връхчетата. При леко закърпване може да се изкара още поне два дни, но аз така или иначе на третия сменям лака, защото ми става скучно Grinning

# 628
  • Prismatica Aerie
Catalano- казах ти за тези CirqueHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даа, ако не беше ти - нямаше да им обърна никакво внимание Kissing Heart  И 2 Масури ме чакат, и за тях си виновна Sweat Smile

... но аз така или иначе на третия сменям лака, защото ми става скучно Grinning
Абсолютно! На мен ми е по-скоро нетърпеливо да се лакирам с нещо друго. А и лак със забележки не мога да търпя, дори да си ги виждам само аз.

# 629
Без светкaвицa:

Със светкaвицa:

Лaковете сa Gabrini Brilliant B17 и Trend it up - Electric Valley 040. Декорaциятa е с водни стикери.

Общи условия

Активация на акаунт