Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 27 240
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Е.Т. моето ову мисля, че беше на 30ти, ама определено ще почна с ранните тестове още на 11тия ден като се знам Grinning Т.е. на 10ти вероятно Grinning

# 106
Joanaa Значиии, който имал лелки за последно е, така ще знаете! Всички ви ОРИСВАМ!
BundleOfLove Няма да се лъжем, вероятно и аз Grinning от сега си броя "1ви ден след О., 2-ри ден.... " Когато си купувах тестовете за ову, аптекарката ми казва "Ама те са без тест за Б. вътре" казах й " Идеално, аз за това взимам тези, че има ли тест - има проблем, веднага е употребен", ахахаха, забранила съм си близки срещи с аптеки Grinning НООО колко ще издържа.....едва ли много Grinning

# 107
  • Sofia
И моят ц беше на 17 ти , О на 30 ти( засечена с тестове) , нечакам на 13,14ти февруари 🙏! И аз като Joanaa доста се напрягам в тези дни , старая се да е само за удоволствие, но като знам , че точно в определени дни трябва, е малко кофти! А сигурно и за мъжете ни е така!

# 108
Абе, момичета, какво става? Не сме една до друга и пак циклите ни се наместват в едно и също време Grinning  Много яко Stuck Out Tongue

# 109
Здравейте прекрасни,
аз напрегнато Не-чакам на 7.02, изгърмях едното Престо и разбира се е отрицателен. Много съм нестабилна емоционално (ПМС сигурно) както се смея и ми се доревава, а елементарни неща ме изваждат извън нерви и направо съм неконтролируем пожар. Ще пия чай от лавандула да релаксирам малко нервната система. Желая ви усмихнат петък!

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 22:15 от Invisible_G

# 110
Е.Т, какво ми говориш, вчера ми дойдоха 30 теста за Б с чувствителност 10 Grinning

Тъпото е, че аз все пак не съм 100% сиг кога е било ову,  че още ми придърпва яйчника, ама каквото такова.

# 111
  • Sofia
Invisible_G, много рано е за тест , дори престо! Изчакай спокойно поне до 3ти, 4 ти.. трудно е, знам!

# 112
Или варианта е второто и третото да са с малка разлика 😂.
Само да не са близнаци. В двата рода имаме тоя ген и това ми е кошмар.😂

# 113
Е.Т, какво ми говориш, вчера ми дойдоха 30 теста за Б с чувствителност 10 Grinning

Тъпото е, че аз все пак не съм 100% сиг кога е било ову,  че още ми придърпва яйчника, ама каквото такова.

Е то аз като съм сигурна, голяма работа, като сила нямахме да правим каквото и да е било... хахаха. 2 дена преди + тест и веднъж на самия ден с положителен. И при мен болката остана до вчера, но мнооого слабо. Та знае ли, човек може и на 30-ти да е било, въпреки че имах ясен отрицателен тест. Майната му бе, каквото стане, знаем, че сме направили всичко, което ни е било по-силите! Положително мислене и усмивки, пък каквото е станалооо Heart

# 114
Или варианта е второто и третото да са с малка разлика 😂.
Само да не са близнаци. В двата рода имаме тоя ген и това ми е кошмар.😂
И аз съм така. Няколко пъти вече ме засичат с два доминантни фоликула, а и си ми е ред в рода за близнаци 🤔😁

# 115
Този месец овулацията би трябвало да ми е точно на рождения ден, според две приложения.
 Ох, дано пък е някакъв знак Grinning нямам търпение чак Joy

# 116
  • Габрово
Нистина всички сме за конкурс за красота и доброта 2 в 1 .Толкова е хубаво и рядко в напрегнатия живот да контактуваш с наистина позитивни и добри хора ,и вътрешната красота определено озарява външността и на всички видени снимки си личи до една!!!
Всички заслужаваме да сме бременни и много щастливи здрви и обичани ,смятам всяка една от вас за красива и дойстойна д е майка за първи второ или н ти
път:heart:
Относно добвките  виждам че не се написа един витамин който е много важен за имунитета и репрудуктивното ни здраве и който е нисък при нашета нация н 90%.(тиеа от доклади) Витмин Д,особенно зимата поне 3 месец е задължително да се набавя а ако има някой опасения може и изследване да си пусне ама гаранция че е на долни граници в тоя сезон и моя даже е в критични затов пия и него!Пия Б комплекс ,отделно фолиева ,инозитол и витамин с .

# 117
JLo Tова определено ми се струва като доооста добър знак!
На мен ми пускаха доста и най-различни изследвания, та хормоните и витамините си ми бяха в норма, освен прогестерона, заради което имах зацапвания май с предните две бременности и за това пия сега този дуфастон. Излезе и причината за миседите. Та ми казаха да пия само фолиева киселина сега и на своя глава си пия вит.Ц заради грипозния период.

# 118
Добро утро и от мен! Хаха, грипната ваканция ми позволява да си поспя до обяд... 😏
Изпуснах някоя и друга снимка, но съм сигурна колко сте хубави всички, които не видях! 😍
Аз пия само мета фолиева с вит. В1, 2, 3, 5, 6, 7 и 12. Замислихте ме и за вит. Д... Относно вит Ц вземам профикалтично и аз по няколко вечерно време, да не взема да се разболея, че ноември и декември ме скъсаха едни болежки през седмица.... 😞
В Русе е много слънчево, надяеам се и във вашите градове! Хубав, усмихнат и слънчев ден ви пожелавам! ❤

П.п. утре ще си направя едно тестче, че ще е 13 ден след ову... Дано има някакви наченки на 2 чертичка! 🙏

# 119
  • София
Привет, момичета!

Колко сте красиви всички! ❤️ Чувствах ви близки, но вече още-повече - когато свързваш ника с лице.
Ето ме и мен с малко инфантилна снимка 😁

😎

Относно добавките - в момента пия само FertilAid, като сега си взех и FertileCM за подобряване на ЦС и едно чайче с витекс. Мисля да си изследвам витамините, а за съжаление изпуснах момента да пусна хормони 😕 ММ и него ще го опъна на FertilAid за мъже - той поне ми каза, че ще пие каквото му дам, душичката 😂

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 19:24 от Буболеса

Общи условия

Активация на акаунт