Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 27 233
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Прекрасни сте всички! Hug
Аз искам да помоля за съвет.
Вие какво пиете - фолиева киселина, селен, нещо друго?
Ще ми се да си взема нещо, но наистина знам какво.
Четох, че селена е много полезен, а и повишавал имунитета, а и аз си имам проблем с косата и ноктите, четох, че за тях също е полезен, а и че помагал за подготвяне на организма за забременяване.
Та, ако може съвет какво да си взема...
Другото, което смятам, че ми пречи, са цигарите Confused Но признавам, не мога от раз да ги спра, освен ако не видя 2 чертички де.
Старая се поне да ги намаля, но знам, че това си е голяма грешка при опитите за бебе...

# 91
  • Sofia
Здравейте, мили момичета ❤️
Не знам писали ли сте своите истории...моята накратко!
Син на 17( с проблем , неврологичен, но е прекрасен)
Аборт 2017- кухо яйце
Аборт 2018 - с маркери за Даун
От 8 месеца правим опити ...засега без успех 😪Пия доста неща , мм също! Засега задържам ( още много малко) , консултация с репродуктивен, надявам се на чудото🙏. Аз съм най,, зрялата" на 41 станах в сряда 😄
Всички сте Прекрасни, дано скоро всяка от нас сбъдне мечтата си 💋
Нов месец, нов късмет 🙏

# 92
Добро утро!
Прекрасни сте всички! Hug
Аз искам да помоля за съвет.
Вие какво пиете - фолиева киселина, селен, нещо друго?
Ще ми се да си взема нещо, но наистина знам какво.
Четох, че селена е много полезен, а и повишавал имунитета, а и аз си имам проблем с косата и ноктите, четох, че за тях също е полезен, а и че помагал за подготвяне на организма за забременяване.
Та, ако може съвет какво да си взема...
Другото, което смятам, че ми пречи, са цигарите Confused Но признавам, не мога от раз да ги спра, освен ако не видя 2 чертички де.
Старая се поне да ги намаля, но знам, че това си е голяма грешка при опитите за бебе...

Аз приемам фолиева киселина само от миналия месец. Тя също спомага за имунитета. А относно цигарите, хубаво е да ги спреш преди. Аз от кутия на ден преди година ги спрях от инат, не мисля че тази отрова може да е по-силна от мен и някак желанието ми бебчето да има благоприятна среда в организма ми, който вече се е поизчистил от тази гад, много ме поддържаше. Стягай се и ги спирай! Знам колко е трудно, до ден днешен ми се пуши като хапна, но аз съм по-силна 💪 😁 Успех!

# 93
Добро утро и от мен , чудесни сте всички, много ви се зарадвах.
Лили аз пия и Омега 3 , а заедно с ММ си пием витамини на Pregnacare, които си съдържат доста други витамини вкл. фолиева киселина.

# 94
Добрееее!  Изтървах снимките за февруарския календар 😉 обаче няма да се сърдя ...като заспивам рано рано.

Поръсвам ви отново розовко ( нова седмица) 💞💞 Нека съвсем скоро да завалят тестовете , ама тези с 2 черти за Б 💞💞

Нещо да кажа за добавките и по-точно селен.... Давах го на Мм ,за да подобримСГ. Ноо ,може да хапвате по 2 бразилски ореха на ден (скъпи са ядките, но са вкусни , сурови!)

Много благоприятно се отразява и Ко ензим Q10 . Мисля че пиех 2х1 ( не съм сигурна , ако някой реши да го вземе , ще си разровя записките )  Също и Колаген !

За 278 път да ви напомня проверете си и витамините . Вит Д и В12. Не ги подценявайте.

# 95
Аз пия фолиева от 5 месеца, витамин Б12, защото имам дефицит, също и витамин Ц.,  и Витекс.
 До скоро пиех масло от вечерна иглика, но свърши и не съм поръчвала пак.
Мисля с тези да се огранича.

# 96
Супер е , че ги пиеш , обаче имаш ли изследвания за това коя форма усвояваш? И аз не знаех , че съм с мутация и се оказа , че само Мета форма е пододяща.  А преди си взимах обикновенна 🙄
Предполагам, че поне ФК ти е Мета 👍

# 97
Мета ми е фолиевата, а Вит. Б12 е метилкобаламин. Не съм правила изследвания, просто така реших да действам.

# 98
  • Sofia
Да споделя и аз , може да е полезно 👌
Пия л- тироксин,селен, цинк , метилкобаламин ( имам неусвояване на обикновените форми) мета фолиева, пикозитол, аспарагус, вигантол, А бета каротен ! Мм пие трибустер, Вит С 1000 , селен , цинк ,Л- аргинин и бърканица с мед! Трябва да се изследват витамини , така е - важни са!

# 99
Правилните. 👍Обаче виж и Д/то . ТочНо в този сезон е много вероятно да не са му добри стойностите.  Аз се тъпча с по 4000/5000 единици и пак съм в средата на реф. (Днес минах на капки Х6)

Сузи, пусни им бърканицата, може някой да се възползват, апък и тя е вкусна Simple Smile Възможно най-добрата комбинация е при мъжа ти 👍Ако искаш погледни и Спимен

# 100
Момичета, и аз се записвам.От 6-7 месеца прави опити и нищо.Не следя овулация. Бебеправим когато ни скимне.Но попринцип си знам от опит че съм с мега късна овулация.Към днешния ден ми закъснява с 10-11 дни.Не мога да определя точно тъй като съм кратък и нередовен цикъл.Тестовете са отрицателни до момента.Поддържам темперетура 36.9-37.2. И като цяло съм объркана.За лекар още е много рано без значение дали ще има бременност или някакъв проблем.Това е моята история.
На всички ви желая успех и да видите двете чертички в най-скоро време.

# 101
  • Sofia
Аз  не съм изследвала д отдавна,  😄, пия 7, 8 капки вигантол дневно зимата!
Бърканицата е - буркан мед( домашен), пчелен прашец ( 100гр.) , орехи( 200гр) , сурови бадеми ( 50- 100гр.) и пшеничен зародиш! Аз сега не намерих и е без него! Ядките се смилат и се добавят в меда!
Мм го харесва, подсилва и имунната система 👌

# 102
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile Да е много успешна!

На мен май ми мина ову, макар че нямах реален + тест, след най-наситения имам 2 дни с вече по-бледи. Чакаме Simple Smile

# 103
Здравейтеее,
Днес се будя, правя редовния си сутрешен ритуал с преглеждане на темата за добро настроение и ВИЕ направооо ми оправихте настроението, едни свежи лица, една красота в тая група! БРАВОООО, красоти! Искам ви такива свежи и лъчезарни ВИНАГИИИ! Супер сте! Благодаря ви!

Аз пускам отчет.

Любовният период при мен мина.... не е много обнадеждаващо положението, нооо какво да се прави. Двамата с ММ сме си виновни. По кофти обстоятелства имаме време за нас двамата мнооого късно вечер и бяхме толкова зверси изморени, че не сме били изобщо сериозни. Но какво да се прави, не губим надежда. Всичко трябва да бъде без напрежение и с удоволствие. Няма за какво да се самоизнасилваме , нали така?
Е, значи работата седи така: 1-ви ден от цикъла - 17.01; ден на предполагаема О. след тест: 29.01 и сегааа НЕчакаме лелката на 14.02 Heart
За това какво пием ние - нищо... само аз съм ходила на цитонамазка, която излезе направо девически, хахаха и стандартен преглед при лекуващите ми лекари след операцията. Ако този месец не се получат нещата сме на СГ и по-задълбочени изследвания при мен. Правим опити от 4 месеца и това е причината да не сме тръгнали по-сериозно по- прегледи, нооо това за последно Simple Smile
ЦЕЛУВКИ на всички ВАС и успешна нова темичка. СТРАХОТНА Е и е пълна с положително настроение още от самото начало! Сигурна съм, че страшно много момичета ще ни зарадват тук!!!

# 104
Здравейтеее,
Днес се будя, правя редовния си сутрешен ритуал с преглеждане на темата за добро настроение и ВИЕ направооо ми оправихте настроението, едни свежи лица, една красота в тая група! БРАВОООО, красоти! Искам ви такива свежи и лъчезарни ВИНАГИИИ! Супер сте! Благодаря ви!

Аз пускам отчет.

Любовният период при мен мина.... не е много обнадеждаващо положението, нооо какво да се прави. Двамата с ММ сме си виновни. По кофти обстоятелства имаме време за нас двамата мнооого късно вечер и бяхме толкова зверси изморени, че не сме били изобщо сериозни. Но какво да се прави, не губим надежда. Всичко трябва да бъде без напрежение и с удоволствие. Няма за какво да се самоизнасилваме , нали така?
Е значи работата седи така: 1-ви ден от цикъла - 17.01; ден на предполагаема О. след тест: 29.01 и сегааа НЕчакаме лелката на 14.02 Heart
За това какво пием ние - нищо... само аз съм ходила на цитонамазка, която излезе направо девически, хахаха и стандартен преглед при лекуващите ми лекари след операцията. Ако този месец не се получат нещата сме на СГ по-задълбочени изследвания при мен. Правим опити от 4 месеца и това е причината да не сме тръгнали по-сериозно по- прегледи, нооо това за последно Simple Smile
ЦЕЛУВКИ на всички ВАС и успешна нова темичка. СТРАХОТНА Е и е пълна с положително настроение още от самото начало! Сигурна съм, че страшно много момичета ще ни зарадват тук!!!
Никакви лелки този месец! И ние НЕчакаме лелка на 11ти! 😁

Общи условия

Активация на акаунт